Tri faze trajat će narednih tridesetak dana i najbitnije od svega je da prepoznamo na sebi njihovo zračenje. Najbrže i najuspješnije će se ovim izazovom baviti sva tri zračna znaka, a od vatrenih Strijelac, dok će najteže se s ovim nositi svi zemljani znakovi, a od vodenih Škorpion.

atma.hr – 52
Sigurna sam da u posljednje vrijeme svi imamo poteškoće u nastojanju da uskladimo familijarne odnose i da istovremeno s njima uskladimo poslovne, a da pri tome zadržimo zdravo razmišljanje i održimo stanje stresa na nekoj tolerantnoj razini. Pripremite se, to je upravo moment prilagodbe koju sa sobom nosi Jupiter u Blizancima.

Ipak, to je planet koji vlada nad optimizmom i pravdom, a upravo je ušao u svoju suprotnost. Time sam odlučila da je možda za sve Vas, dragi moji, najbolje da dam sugestije na koji način da se nosite s ovako temperamentom promjenom. Ne brinite, neće dugo trajati, nekih tridesetak dana.

Naravno, Jupiter ostaje u ovom znaku godinu dana i sa sobom donosi intelektualnu i komunikacijsku transformaciju koja će trajati točno godinu dana. Ne zaboravite da Bijeli Mjesec koji predstavlja sve najčišće i najduhovnije u nama je u Blizancu skupa s Jupiterom i označava da naši ciljevi koje vodi logika su upravo ono za što vrijedi da se zalažemo.

Postoji prirodni ples Urana i Jupitera koji u memoriji kozmičke energije traje onoliko koliko i nama traje treptaj oka. No za nas, taj period je godina dana. Naime, ovih dana Jupiter formira trigon s Plutonom u Vodenjaku, a u ova doba naredne godine Jupiterovo mjesto mijenja Uran i on formira trigon s Plutonom. Tijekom ove godine dolazi do ogromnih promjena koje su fokusirane na intelektualne i komunikacijske vještine čitavog svijeta i s njima dolazi do revolucije unutar koje će svako od nas nepovratno izgubiti dio sebe, a umjesto njega dobiti naprednu verziju. Oni koji budu odolijevali promjenama, sigurno neće dio sebe izgubiti, ali će isto onemogućiti.

Nego, krenimo u ono najbitnije, a to su temelji. Temelj kada gradimo kuću je u svojoj osnovi kamen, ali kada gradimo budućnost je jednak omjer inteligencije i intuicije. Ono što nas najviše ometa je upravo nedostatak samopouzdanja i uvjerenje da stvari ne možemo promijeniti ako promijenimo sebe, s toga hajmo krenuti s razjašnjenjem 3 faze prilagodbe na kozmičke energije koje nam dolaze.

Te tri faze trajat će narednih tridesetak dana i najbitnije od svega je da prepoznamo na sebi njihovo zračenje. Najbrže i najuspješnije će se ovim izazovom baviti sva tri zračna znaka, a od vatrenih Strijelac, dok će najteže se s ovim nositi svi zemljani znakovi, a od vodenih Škorpion. Kako bi olakšala, napisat ću sve prema fazama, a za svaku fazu spomenuti ću znakove koji će biti pod izazovima.

atma.hr – 52
1. Faza je u kojoj ćemo imati osjećaj da sve ono što volimo i što nam stvara elan postaje pod nekim bremenom patnje i muke.

Imat ćemo problem razjasniti jesmo li mi ludi ili naša okolina, ali ovo je zbog utjecaja Saturna koji će kvadrirati s Venerom, Suncem i Merkurom pa na taj način će se stvoriti pritisak na energiju Jupitera koja će nas podsjećati da optimizam leži u razumijevanju nepoznatog. Stoga, umjesto bijega od onoga što nas plaši, vrijeme je za stvaranje mehanizma u kojem ćemo to isto naučiti juriti.

Izazov će ovdje biti veliki za Rakove, kojima će njihova senzualnost biti kamen spoticanja. Najbolje će proći Bikovi od kojih možemo svi naučiti koliko je bitna stabilnost pri donošenju odluka. Ovaj period traje narednih desetak dana.

2. Faza je jako bitna! U njoj ćemo spoznati tko su osobe i stvari kojima se bavimo, te da su zaista dio naše duše i emocija.

To ne bi spoznali da Saturn nije stvorio pritisak u prošloj fazi. Ako smo poslušali sebe i suočili se sa strahovima, onda u ovoj fazi ćemo ojačati i pripremiti za transformaciju svega što nam je srcu drago. Zapamtite,  komunikacija i intelekt su nam sada istinski i vrijedni alati. Kvadrat s Neptunom bi mogao poremetiti Ribama planove i natjerati ih da ovise o intelektu, umjesto o intuiciji.

Znak Škorpiona, Blizanaca i Ovna će biti zbog jakog utjecaja Marsa spremni da kroz ovu fazu uče  i druge kako da sačuvaju ljubav kroz promjene koje slijede. Ova faza raje narednih deset dana nakon prve faze.

atma.hr – 52
3. Faza stabilizira energije. Daje veliku snagu i stabilnost Merkuru kroz solidne aspekte s Neptunom.

Zbog aspekta s Uranom, u ovoj fazi ćemo biti sposobni točno uspostaviti parametre naših djelovanja u narednom periodu transformacije. Jako je bitno da smo naše ciljeve, osobe i aktivnosti koje volimo uspostavili na dobrom temelju u drugoj fazi.

Povoljan odnos Venere sa Saturnom i Marsom sada daje i snagu da napokon prihvatimo neke od osobina nama dragih ljudi kao i rizika te da nađemo ispravne strategije. Iskoristiti treba ovaj period da se uspostave različite strategije za posao, privatni život i dalje.

Ovo je pomalo izazovan period za Škorpiona koji će se morati odreći osvetničkih poriva zarad uspjeha, a dosta dobar period za Djevicu i Blizanca koji bi logički i komunikacijski znali uspostaviti temelje za budućnost. Konzultirajte se s prijateljima u ovim znakovima u tijeku ove faze!

Ako je potrebno da se konzultirate, javit se na mail: [email protected]

Uskoro izlazi moj podcast o kome ćete biti više informirani na mojim društvenim mrežama Instagram i Facebook. S toga, ovdje su linkovi: https://www.facebook.com/arodicdurakovic?mibextid=ZbWKwL i https://www.instagram.com/anadominikrodic?igsh=MWJ4azhxdjI0OGIzYg==

Ana Dominik Rodić/adominicnaturalservice