Foto: pixabay.com

Drage Ribe, ovo je najpovoljniji period za vas, jer se Sunce nalazi u vašem znaku, također Venera i Neptun i to donosi lijepu i jaku energiju. Od 20.03. Venera i Jupiter ulaze u vaše polje posla i tada vam kreću promjene na bolje. Iskoristite podršku ovih planeta. Samo naprijed!

atma.hr – 78
Koja tri znaka će imati najviše sreće u narednom periodu? To je pitanje koje mnogo zanima, a jedno je sigurno: četiri planeta su u znaku Riba!

Mars će jednom Znaku dati snagu za posao, Sunce će drugom Znaku dati energiju za uspješne pregovore, a Jupiter donosi sreću trećem Znaku.

Ribe

Ovo je najpovoljniji period za vas, jer se Sunce nalazi u vašem znaku, također Venera i Neptun i to donosi lijepu i jaku energiju. Ove planete dat će da se osjećate otmjeno, poželjno i lijepo. Ako ste planirali promjenu frizure ili neku estetsku korekciju sada je pravo vrijeme za to!

Stiže Jupiter, a ovaj planet sreće ulazi u vaše polje posla i kreću promjene na bolje.

Jupter u svibnju/maju dolazi u vaše sazviježđe. On će vam preokrenuti život na bolje, daje tu veliku lijepu pozitivnu energiju. Zato ga zovu: velika sreća.

I to nije sve! Od 20.03. Venera i Jupiter ulaze u vaše polje posla i tada vam kreću promjene na bolje. Iskoristite podršku ovih planeta. Samo naprijed!

atma.hr – 75
Bik

Najbitnije je je da je Mars izašao iz vašeg znaka, jer je davao teške aspekte s Jupiterom, Saturnom i Merkurom. Sada je Mars u polju posla i dat će vam energiju za rad i tu će se događati lijepe i pozitivne promjene.

Možete očekivati veći priljev novca, ako ste na starom poslu ili promjenu posla s velikim uspjehom. Sada se trebate pokrenuti i potruditi kada je posao u pitanju.

Mars je u polju posla i daje vam energiju, a stiže i veći priljev novca ili promjena posla.

Venera je sada u Ribama što će vam donijeti veću emotivnost i blage riječi koje trebate iskoristiti za emotivne razgovore. Bilo da su u pitanju partnerski ili obiteljski. Iskoristite ovu nježnu energiju.

Ovan

Ovo je najpovoljniji period u toku godine za vas jer Sunce počinje tranzitirati vašim znakom. 21. ožujka/marta prelazi u vaš znak. Kao i Venera koja ulazi u vaš znak 20.03.. U ovom periodu od mjesec dana kada je energija najjača iskoristite da baš sve stvari dovedete u red.

Putujte, kontaktirajte, potpisujte!

Pošto je period Riba, a one daju nježnu energiju i vi ćete biti lagani i opušteni za razgovor. Bitno je samo da energiju ne trošite na periferne stvari već da je lijepo kanalizirate.

Pojačano će vam biti polje kontakta, kretanja, putovanja.

Mars podržava sve to pa će vam donijeti potpisivanje novih ugovora, pisana riječ će biti jača nego izgovorena. Sretno!

novosti

atma.hr – 78