Foto: unsplash.com

Dopustite višem Sebstvu da vas vodi kada imate problem! Okretanju Bogu je kao okretanje najvišem dijelu Sebe i pitanju za vodstvom u donošenju pravih odluka za pravi trenutak.

atma.hr – 78
Postavite ovu afirmaciju na što više mjesta u svojoj okolini: ” U mom svijetu uvijek ide dobro!”

Bacite pogled što češće možete na ovu poruku tokom dana i neka vas podsjeća da sve što se događa u vašem životu dolazi od Božanskog i s lekcijom u sebi.

Ako se prepustite činjenici da zapravo živite u duhovnom svijetu kao duhovno biće i da imate iskustvo čovjeka – postati ćete svjedoci vašeg života i kao takav svjedok – kažite: “Sve je u redu, ovo nisu problemi s kojim moram biti preokupiran ili biti nervozan zbog njih, ja sam ovdje sada svjedok; promatrati ću ih, naučiti ću od njih i shvatiti da su svi u pravilnom redu, čak i oni koje ne razumijem ili ne volim. U mom svijetu uvijek ide dobro!”

Ako živite u duhovnom svijetu vi ste promatrač, a nikako forme, pregrade ili stvari koje nazivamo problemima!

Ako se nađete zaokupljenim bilo kakvim problemom, recite naglas: “Ja sam više nego ovo što me muči!”

atma.hr – 39

Sama jednostavnost ove izjave u kojoj potvrđujete svoju veličinu da ste puno više od spremnika problema, držati će vas podalje od upadanja u nove nevolje u vašem svakodnevnom životu.

“Ja sam više od ovoga što me muči! Ja sam više od nevolje! Ja sam promatrač svih ovih stvari, ne ono što promatram.”

Dopustite višem Sebstvu da vas vodi kada imate problem!

Načinite rečenicu koju ćete izgovarati u sebi, nešto poput: “Molim Te odluči za mene, ostavljam sve u Tvoje ruke”.

Ovo vam se može činiti kao opravdanje za reduciranjem vlastite odgovornosti, ali ova metoda mi je bila vrlo uspješna u rješavanju mnogih problema u životu!

Okretanju Bogu je kao okretanje najvišem dijelu Sebe i pitanju za vodstvom u donošenju pravih odluka za pravi trenutak.

atma.hr – 78
Budite u mirnoći, provedite malo vremena u tišini, meditirajte i ozbiljno poslušajte Boga!

Rezultat će biti da ćete pronaći rješenje za bilo koji vaš problem, bilo da je riječ o odnosu sa ljudima, financije ili nešto treće – sve je unutar vas!

Mir, tišina i samoća – svi dolaze iz razumijevanja da je jedini, istinski Božji glas – tišina, i ako možete biti samo jedan trenutak mirni, prepustiti se toku tišine, otkriti ćete stanje blaženstva za koje niste ni slutili da je u vama.

Wayne Dyer

67 STVORITE NOVO JA

banner za knjige stvorite novo ja