Uklonite sve ono što vam trenutno u životu ne služi. Možda ćete morati ukloniti stare načine razmišljanja ili ljude koji vas sputavaju, kako bi nova uvjerenja, ljudi i prilike mogli ući u vašu sferu.

Uklonite staru energiju iz vašeg doma ili uredskog prostora, uklonite stvari koje više ne nosite iz podruma ili ostave. Staro mora otići, jer nova zemlja ne podržava ništa što ne dolazi od čistog srca.

atma.hr – 52
Baš kao što pročišćavate svoju dušu kako bi izronili u svoje više ja, tako je potrebno ukloniti zastarjelu bol, traumu, neopraštanje ili bilo kakvu drugu negativnost kako biste ušli u svoje božansko više ja.

Prtljaga nije dopuštena. Svaki dan je potrebno ukloniti i više od jedne stvari, bilo da je to misao koja se već odavno pojavila, stari džemper, čajnik, sve što vam ometa dotok čiste energije koja je tu za vaše uzdizanje.

Vaša božanska cjelovitost započela je bezuvjetnom ljubavlju i vraća se u isto stanje čime se zatvara puni krug. Vi si sveti, ljubav, mir, beskrajna radost, milost i milosrđe iznad svega.

Volimo vas. Vi ste nevjerojatne duše koje će obaviti veličanstven posao na novoj zemlji. Neka vas Božansko danas iznenadi obiljem u svim područjima vašeg života.

U Božanskoj vječnoj ljubavi, miru i milosti.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor

Sva prava pridržana. Može se dijeliti u cijelosti.