Nekada su duše dolazile učiti jednu po jednu vrlinu ili sposobnost potrebnu za ostvarenje duhovnog rasta, a sada imate mogućnost ubrzanog rasta i primanja najdubljih znanja na lagan i jednostavan način. Upravo je to srž tehnike Theta iscjeljivanja.

Prije nego ste se rodili u ovom tijelo, vaša duša je kreirala plan za ovaj život. Taj plan je predivan i jedinstven za svakog od vas ponaosob. Kao što su vaša zjenica i otisak prsta jedinstveni. Vaše mjesto i vrijeme rođenja, obiteljsko stablo, okolnosti, sve je pomno vaša duša izabrala kako bi rasli. Zemlja je jedno jedinstveno iskustvo za duše jer ovdje možete rasti kroz osjećaj individualnosti.

Put duše vodi prema unutra, prema vama samima, prema vašoj autentičnosti. Došli ste ovdje učiti i podučavati druge. Kako individualno rastete, tako raste i čitav Svemir.

Kada se povežete sa svojom autentičnošću onda se možete povezati sa drugima i primiti obilje ljubavi, novca, zdravlja i svega što želite za sebe. Onda možete živjeti svrhu i plan svoje duše.
Kako se povezati sa svojom autentičnošću? Tako da osvijestite i otpustite sve ono što vi niste. Sve ono što vam govori vas sustav za preživljavanje, vaš neiscjeljeni ego, vaša struja podsvijesti, dijelovi vas koji su ranjeni, povrijeđeni i bolni.

Najbrži način rasta je kroz čišćenje podsvjesnih vjerovanja koja vas blokiraju da djelujete u skladu sa svrhom vaše duše. Možda ste preuzeli na sebe blokade od svoje genetske linije ili iz kolektivne svijesti. Možda ste došli sa određenim vjerovanjima iz drugih realnosti ili nosite ožiljke trauma iz ovog života. Sva ta vjerovanja, sve te emocije, sve te energije niste vi.

theta centar programi 1
Kada se povežete sa sobom, sa svojom istinom, onda živite u veselju, zdravlju i izobilju. Tada možete ostvariti svoj maksimalni potencijal na Zemlji. Zato vas duša vodi prema tehnikama koje vam omogućuju da otpustite “breme” koje nosite i djelujete – živite svoju duhovnu svrhu. Jedna od tih moćnih tehnika je Theta iscjeljivanje ili ThetaHealing. Svakim tečajem Theta iscjeljivanja odbacujete sloj po sloj onoga što niste vi.

Kako vaša vibracija raste, tako se povezujete sa svojom autentičnošću – imate otvoreni kanal prema svome Višem sebstvu, svojoj duši, neodjeljivi ste dio same Kreacije. Vaše manifestacije i iscjeljenja postaju trenutni. Vi ste Kreator svoga života.

ThetaHealing tečajevi ili tečajevi Theta iscjeljivanja osmišljeni su kao jedan poligon za ubrzani duhovni rast, podizanje vibracije i širenje svijesti.theta centar programi 2
Podignite vibraciju kroz tečajeve u Theta Centru

Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj
Ovo je tečaj na kojem vaše putovanje u ThetaHealing počinje. Na njemu istinski spoznajete koliko ste moćno biće, koliko su vaše misli moćne, koliko ste sa svima povezani. Na njemu učite kako se povezati sa energijom svega što jest (Stvoriteljem) i kroz posebnu tehniku raditi na četiri nivoa vjerovanja. Naučit ćete pronaći i poslati u svjetlost sva vjerovanja koja vas blokiraju na vašem duhovnom putu i ostvarenju vaših dubokih želja, te spustiti sebi vjerovanja koja vas podržavaju.

Otkrijte kako trenutno iscijeliti bolesti, očitati budućnost, vratiti sebi fragmente duše, očistiti auru, balansirati čakre, manifestirati obilje, aktivirati svoju DNK i gene mladosti i vitalnosti, te puno puno energetskih vježbi. Sve to učite kako primjenjivati na sebi i na drugima. Nakon tečaja dobivate certifikat i službeno ste ThetaHealing praktičar. Trajanje: 2,5 dana. Tečaj se održava online i uživo. Preduvjet: nema. Saznajte više ovdje.

PRIJAVITI SE MOŽETE ZA BILO KOJI TEČAJ PREKO DONJE PRIJAVNICE….

Napredni DNK2 ThetaHealing® tečaj
Napredni tečaj vas vodi još dublje u esenciju vaše duše, ali i daje gotovo tisuću instalacija koje podižu vašu vibraciju i otvaraju vas za visoke vibracije sreće, zadovoljstva, zahvalnosti i mira u vašem životu. Na ovom tečaju iscjeljujete sebe još u fetalnom periodu, svoje slomljeno srce i učite moćnu pjesmu srca.
Tečaj vas vodi kroz sedam nivoa postojanja od kojih je satkan svemir i koji su svi unutar vas te učite raditi s njima (s kristalima, biljkama, zakonima svemira, precima, itd). Oslobađate se dodatnog sloja zavjeta, ugovora, dogovora sa svih sedam nivoa postojanja, koji vas blokiraju da živite svoju istinu. Povezujete se sa svojim Višim sebstvom koje ima direktni kanal prema vašoj duši. Tečaj se održava online i uživo. Trajanje: 3 dana. Preduvjet: Osnovni tečaj. Saznajte više ovdje.

Kopaj dublje DNK2 ThetaHealing® tečaj
Kopaj dublje tečaj produbljuje vaše znanje rada na podsvjesnim vjerovanjima i uči vas kako kirurškom preciznošću pronaći i iscijeliti energiju koja kreira neku bolest, poremećaj, financijske probleme i slično u vašem životu. Na taj način mičete blokade na vašem duhovnom putu i činite svoje božansko tempiranje laganim i jednostavnim.
Na tečaju se uči osam prečaca koji vam omogućuju da u svega 20-tak minuta dođete do razloga koji vam možda desetljećima uzrokuju životne poteškoće. Ovo je tečaj na kojem probijate sve strahove koje možda imate za rad na sebi i drugima. Nakon ovog tečaja možete birati u kojem smjeru želite nastaviti svoje ThetaHealing putovanje. Tečaj se održava online i uživo. Trajanje: 2 dana. Preduvjet: Napredni tečaj. Saznajte više ovdje.

theta centar programi 3
Vi i Stvoritelj DNK2 ThetaHealing® tečaj
Povežite se sa Stvoriteljem, Izvorom, Kreacijom – božanskim dijelom vas. Kroz tečaj ćete vidjeti koji dijelovi vas nisu Stvoritelj – vaš sustav za preživljavanje, vaš ego, vaša struja podsvijesti, pa čak i vaše Više sebstvo i Duša. Na njemu učite jednu posebnu vrstu rada na vjerovanjima, koja jako olakšava i ubrzava promjene.
Dobijte jasan uvid u sve ono što vas blokira da živite visoku vibraciju u svojoj svakodnevnici. Ako želite u svakom trenutku svoga života živjeti vrline i biti povezani sa istinom i osjećajem dubokog mira, onda je ovo vaš tečaj. Tečaj se održava online i uživo. Trajanje: 2 dana. Preduvjet: Kopaj dublje. Saznajte više ovdje.

Srodne duše DNK2 ThetaHealing® tečaj
Ovo je tečaj za sve duše koje žude za kompatibilnom srodnom dušom s kojom će zajedno živjeti ovu avanturu zvanu život. Osmišljen je tako da vas vodi na putovanje kroz vaše duboke podsvjesne programe i strahove, koji vam onemogućuju jedan kvalitetan partnerski odnos sa srodnom dušom. Jedan od ključnih programa je ljubav prema sebi.

Saznajte što vaša podsvjest zapravo traži od srodne duše (u odnosu na ono što vaša svijest misli), te koji neiscjeljeni dijelovi vas odbijaju kvalitetnog partnera ili otežavaju odnos s njime. Ljubav je svuda oko nas. Jeste ju spremni primiti i živjeti u svom životu? Tečaj se održava online i uživo. Trajanje: 2 dana. Preduvjet: Osnovni tečaj. Saznajte više ovdje.

Theta Ritmom do savršene težine DNK2 ThetaHealing® tečaj
Ovaj najkraći tečaj u Theta iscjeljivanju vraća ritam u vaš život i idealnu težinu. Namjenjen je svima koji se žele osjećati mirno i sretno u svom tijelu. Prihvaćanje i ljubav prema svome tijelu, jedan je od prvih koraka koji vam omogućuju primanje ljubavi od drugih. Tečaj se održava uživo. Trajanje: 1 dan. Preduvjet: Napredni tečaj. Saznajte više ovdje.

Vi i Vaš partner DNK2 ThetaHealing® tečaj
Na nekim drugim duhovnim razinama, živite jedinstvo i duboku povezanost sa drugim dušama. I vaša duša čezne za tom povezanošću, posebno kroz partnerski odnos. Kvalitetno polje partnerskog odnosa izgrađeno kroz ljubav i razumjevanje, predivno je mjesto.

Kada uistinu zavolite sebe i počnete tu ljubav dijeliti s drugima, prelazite na novu razinu svijesti. Biste li htjeli znati kako živjeti bez straha od ljubavi, bez krivnje u vezi i kako je to biti voljeni od partnera? Tečaj se održava online i uživo. Trajanje: 2 dana. Preduvjet: Kopaj dublje tečaj. Saznajte više ovdje.

Vi i Vaš unutarnji krug DNK2 ThetaHealing® tečaj
Vaša duša došla je na Zemlju naučiti istinski voljeti. Voliti sebe, voliti svoje prijatelje, voliti svoju obitelj, voliti svoju zajednicu… Kako rastete i razvijate se, jako je važno da imate zajednicu koja vas voli i podržava, tako da možete kročiti dalje kroz život sa osjećajem sigurnosti.

Ovaj tečaj vam daje jasnoću u tome koga sada imate u svom intimnom krugu ljudi od povjerenja i kako privući željene osobe u svoj unutarnji krug. Vidjet ćete u kojoj ste fazi razvoja i u kojoj su fazi razvoja osobe s kojima ste okruženi. Naučit ćete jako puno o sebi i otvoriti se za osobe koje vibriraju s vama. Tečaj se održava online i uživo. Trajanje: 2 dana. Preduvjet: Kopaj dublje tečaj. Saznajte više ovdje.

PRIJAVITI SE MOŽETE ZA BILO KOJI TEČAJ PREKO DONJE PRIJAVNICE….

theta centar programi 4
Djeca duge DNK2 ThetaHealing® tečaj
Djeca duge naziv je za osobe koje su senzibilne i intuitivne, ali istovremeno i otporne na negativnosti izvana. Duga je osoba koja je na visokoj razini svijesti, intuitivna, mudra, suosjećajna, u ravnoteži sa svijetom izvana i iznutra.
Djeca duge imaju sposobnosti telepatije, telekineze i pirokineze, iskrena su i u toku s energijom svijesti koja teče iz izvora i omogućuje život svakom živom biću. Ovaj tečaj dizajniran je da ovladate intuitivnim sposobnostima u svome životu. Tečaj se održava uživo. Trajanje: 5 dana. Preduvjet: nema. Saznajte više ovdje.

Manifestiranje i izobilje DNK2 ThetaHealing® tečaj
Već na Osnovnom tečaju učite da sami kreirate svoju stvarnost i da je moguće manifestirati najbolje što svijet nudi u theta moždanim valovima. No, primjetit ćete da se neke od vaših manifestacija ne ostvare.
Ovaj tečaj vas uči kako odlučiti što želite u svom životu i kako otpustiti blokade koje vas koče da to materijalizirate. Na njemu dobivate i upute kako ubrzati i poboljšati svoje manifestacije te otkrivate svoje božansko tempiranje i koliko ste usklađeni s njime. Tečaj se održava online i uživo. Trajanje: 2 dana. Preduvjet: Kopaj dublje tečaj. Saznajte više ovdje.

Igra života DNK2 ThetaHealing® tečaj
Što kad bi vaš život mogao biti zabavna i igra? Što kad biste bili uspješni u svim aspektima svog života? Ovo je tečaj nakon kojeg ćete se otvoriti za neograničeno obilje, luksuz i uspjeh u svome životu. Unijet ćete novu dozu kreativnosti, razigranosti i radosti u svoju svakodnevnicu.
Tečaj polaznicima gotovo u pravilu donosi značajno poboljšanje financijske situacije i poslovnih okolnosti. Tečaj se održava uživo. Trajanje: 5 dana. Preduvjet: Kopaj dublje tečaj. Saznajte višeovdje.

theta centar programi 5
Intuitivna anatomija DNK2 ThetaHealing® tečaj
Najdulji tečaju u ThetaHealing tehnici vodi otvara vam vrata u magično putovanje kroz ljudsko tijelo. Osim što ovaj tečaj značajno podiže vaše intuitivne i iscjeljiteljske sposobnosti, čisti vaš energetski i tjelesni sustav od svih trauma, osjećaja i vjerovanja koja vam blokiraju protok energije kroz vaše tijelo.
Osim što time iscjeljujete postojeće bolesti i poremećaje, sprječavate pojavu istih u budućnosti. Svaka stanica u vašem tijelu je po svojoj prirodi sretna i radosna. Ovaj tečaj ju vraća u tu prirodnu ravnotežu. Tečaj se održava uživo. Trajanje: 15 dana. Preduvjet: Vi i Stvoritelj tečaj. Saznajte višeovdje.

Bolesti i poremećaji DNK3 ThetaHealing® tečaj
Iz perspektive Stvoritelja sve su bolesti izlječive i to trenutno. Nema neizlječivih bolesti. Da li vjerujete da je rak teško iscijeliti? Ili da je dijabetes neizlječiv? Bojite li se raditi sa osobama koje imaju “teške” bolesti. Bojite li se da ćete se i sami razboliti?

Ovaj tečaj diže na površinu sva vjerovanja i emocije vezane za bolesti. Donosi jednu novu razinu iscjeljenja i dubokog znanja koje specifične emocije i vjerovanja uzrokuju konkretne bolesti. Osim što iscjeljujete sebe, ovim tečajem duboko utječete i na čitavu svoju genetsku liniju. Tečaj se održava uživo. Trajanje: 10 dana. Preduvjet: Intutivna anatomija. Saznajte višeovdje.

DNK3 ThetaHealing® tečaj
Ovaj magični tečaj pokazat će vam koliko ste moćna bića. Na ovom tečaju vježbat ćete pomicanje predmeta snagom svojih misli, telepatiju, telekinezu i broje druge sposobnosti, koje duše često zaborave da mogu dolaskom na Zemlju.

Tečaj značajno podiže razinu svijesti i ubrzava sposobnost trenutnog manifestiranja. Na ovom tečaju istinski spoznajete da nema nemogućeg – aposlutno je sve moguće. Tečaj se održava uživo. Trajanje: 5 dana. Preduvjet: Vi i Stvoritelj. Saznajte višeovdje.

theta centar programi 6
Odnosi prema svijetu DNK3 ThetaHealing® tečaj
Ovaj tečaj podiže na vidjelo i omogućava otpuštanje stoljetne mržnje i zamjeranja prema različitim rasama, vjerama, zemljama i nacionalnostima, koja je utkana u vašu DNK ili ju nosite sa sobom iz prošlih života.
Otključajte misterije svoje prošlosti kako biste nesputani išli naprijed u budućnost. Ovaj tečaj ne razvija samo vašu svijest, već i svijest čitavog čovječanstva. Tečaj se održava uživo. Trajanje: 5 dana. Preduvjet: Kopaj dublje. Saznajte višeovdje.

Nivoi postojanja DNK3 ThetaHealing® tečaj
Ovaj ThetaHealing tečaj vodi vas na čarobno putovanje kroz sedam nivo postojanja koji čine svemir i sve izvan njega, ali i nas same. Svaki od nivoa ima moć iscjeljivanja i magičan je na svoj način.
Ovaj tečaj na jedan poseban način podiže vibraciju i otvara neslućene dimenzije spoznaja. Tečaj se održava uživo. Trajanje: 5 dana. Preduvjet: Intuitivna anatomija. Saznajte višeovdje.

Ako imate pitanja u vezi tečajeva, rado ćemo vam odgovoriti. Samo nas nemojte pitati koji nam je najdraži, jer ćemo vam iskreno odgovoriti da svakog volimo na drugačiji način ❤

PRIJAVITI SE MOŽETE ZA BILO KOJI TEČAJ PREKO DONJE PRIJAVNICE….

Prijavnica za ThetaHealing®

prijavi se plava