Naš život ovisi samo o jednoj stvari, a to je naš svaki slijedeći udah. Možda o tome niste nikad razmišljali, ali naš život ne ovisi baš o ničem drugom doli o slijedećem udahu koji nam je dan.

atma.hr – 39

Dakle, to je nešto što nije pod našom kontrolom. Zato budimo zahvalni upravo na tome, na daru života kojeg svakog trena iznova i iznova dobivamo. Zaboravimo sve što smo do sada razmišljali i fokusirali se na raznorazne probleme za koje smo smatrali da nas čine nesretnim. Ova nas spoznaja uči živjeti u sadašnjem trenutku. Ništa nije bitnije nego duboko disati punim plućima i biti zahvalan na tome. Jer zamislite situaciju, da sve imate, zdravi ste, a iznenada ostanete bez zraka… i nema vas više u ovoj realnosti.

Znajte da smo tu s razlogom, a razlog nije gomilati i zgrtati materijalna blaga, nego se okrenuti svojoj nutrini i početi tražiti prave odgovore. Kad spoznate tko ste i što je vaša uloga u životu, sve će se promjeniti. Razumjeti ćete koliko ste bogati i koliko ste rođenjem dobili. Postati ćete odgovorni i za svoje tijelo i za svoj duh, jer ćete razumjeti da niste ovdje samo radi sebe, nego i radi svih koje ćete svojim životom dotaknuti, svih iz vaše obitelji i svih oko vas. Ovdje ste da im pomognete u ovom trenutku buđenja čovječanstva. Probudite se potpuno i budite spremni učiniti sve kako bi bili svoja najbolja verzija i tako postali primjer u svoj zajednici. Neka vaš život bude vaša poruka svijetu! Odlučite napraviti sve da vaše tijelo bude najbolje moguće, jer bez tijela nema duhovnosti.

Ukoliko se do sada nismo dobro brinuli o svom tijelu, potrebno je to osvijestiti i prihvatiti, ali i odlučiti da ćemo učiniti sve da to promijenimo. To je prvi korak ka našem dobrostranju. Naše tijelo kao savršeni stroj uvijek nam daje signale, pa tako uvijek znamo u kojem je području tijela neravnoteža. Potrebno je naučiti slušati tijelo i mijenjati se u skladu s unutarnjim vodstvom. Nije dovoljno znati što treba promjeniti nego odmah krenuti, jer se naša promjena neće dogoditi u jednom trenu, ona je proces. U taj proces osobne promjene trebamo uključiti niz zdravih navika, a najviše trebamo maknuti od sebe sve negativno, jer nam to snižava vibraciju. Naše saznanje da smo sada centar svog svijeta omogućiti će nam da se stvarno izborimo se za sebe, jer kada nismo super, mi nismo dobri ni sebi, a kamoli drugima. Biti najbolje moguće naša je normala. Biti zdravi, puni ljubavi i radosni naša je istinska narav. Nažalost, odgajani smo tako da nam je postalo normalno da smo bolesni. A svaki put kad smo bolesni ili imamo drugih problema, razlog je upravo u tome što ne razumijemo tko smo i zašto smo tu.

atma.hr – 78
Možete vi imati sva blaga svijeta, ali ako ne razumijete da ste tu da se povežete s drugima i da sve dijelite s drugima, onda nemate ništa. Sve dok ste okrenuti samo prema sebi vi niste osvijestili osobine koje vas čine pravim čovjekom, zbog kojih trebate biti posebni kao što su ljubav, iskrenost, pozitivnost, usredotočenost, entuzijazam, otvorenost, zahvalnost, strpljenje, suosjećanje, radost, unutarnji mir, sposobnost dijeljenja… Jednom riječju kad sve ove karakteristike žive u vama, vi ste ljubav.

Zato je sada vrijeme kada nam cijeli svemir pomaže u promjeni. Upravo smo sada izloženi pozitivnom zračenju iz svemira. Planeta Zemlja kao živi organizam sada prelazi u 5D, u višu dimenziju, a svi mi usklađujemo svoja tijela sa njezinom sve višom vibracijom. Upravo zato je potrebno da se u ovom trenutku odlučimo za osobnu promjenu kako bi kroz promjene s lakoćom prošli. Oni koji su spremni, nemaju velikih simptoma, a mnogi se sada osjećaju bolesnima, sa vrtoglavicama, poremećajem tlaka, jakim umorom, poremećenim ritmom spavanja, jakim glavoboljama. Tako se rješavaju svega što ne spada u njihovo savršeno tijelo, kako bi bili spremni za novo doba, novo čovječanstvo za 5D.

Na tom putu svatko je sam i svatko napreduje svojim tempom, ali i snosi posljedice svojih dosadašnjih odluka. Zato će svatko i sam odlučiti i izabrati da li želi život u zajedništvu i jedinstvu sa svime, te će se u skladu s time početi mijenjati i usklađivati ili će izabrati živjeti u svijetu u kojem vladaju sva obilježja dualnosti u kojoj smo do sada živjeli. Osobni rast nije pomodarstvo nego nužnost i svi su sada u fazi nevjerojatnih promjena. Idemo na bolje i veselimo se što dobivamo priliku da živimo bez zla, bez boli, bez mržnje, nedostataka i neimaštine. Kompjuterskim rječnikom možemo reći da svi kolektivno imamo upgrade koji nam pomaže da u svom tijelu aktiviramo sve što će nam omogućiti da se prilagodimo novoj stvarnosti.

U ovom trenu usvajanje navike dubokog disanja pomoći će nam da ostvarimo povezanost sa svojim unutarnjim bićem i svakim udahom postajemo sve više budni i da sve više povezujemo svoje fizičko tijelo sa duhovnim. Tako smo sve bliže da postanemo jedno sa svime što nas okružuje. Na taj se način sve više osvjetljavamo iznutra. Počinjemo shvaćati kako život teče kroz nas i da zbog tog protoka mi zapravo i egzistiramo.

Sada razumijemo da smo oduvijek bili posebni i svršeni sa ovim tijelom koje nam omogučuje veličanstvena iskustva. Što smo spremniji sve više se ostvariti, to smo sve više oduševljeni sami sa sobom. Naše se srce pritom otvara poput cvijeta i tako počinjemo to svoje unutarnje svjetlo isijavati prema van, izražavajući tako svoju ljubav prema svima oko nas i prema cijelom svijetu.

atma.hr – 39

Postajemo svjesni da je istina da nam je sve već dano. Samo trebamo vjerovati. Sve što smo ikad željeli, sve već postoji, jer da ne postoji, mi to ni ne bi mogli zamisliti. Sada znamo da je sve to pohranjeno u našem višem JA ili božanskoj prisutnosti koja je naša idealna verzija. Da bi otvorili tu riznicu i povezali se sa svojim višim JA, mi jednostavno trebamo udahnuti tu pozitivnu božansku energiju i sve što smo poželjeli, zdravlje, ljubav, radost, uspjeh, obilje…sve već postoji.

Trebamo razumjeti da samo trebamo ostvariti trenutak kad će naše tijelo vibrirati visoko i tada ćemo moći sve što smo poželjeli povući iz nutrine prema van i sve to materijalizirati u našoj stvarnosti. Zato, ponavljam, naše tijelo treba biti visoke vibracije, bez otrova, trebamo se voljeti, trebamo biti sretni sami zbog sebe.

Kada se otvorimo konstantnom toku Svemira i spremni smo prihvatiti sve što smo poželjeli, jer sve je već tu, mi se spajamo sa božanskom iskrom u sebi te se tada čarolija počinje događati. Tada povezujemo svoj um sa srcem koje žudi za ostvarenjem svih naših snova. Pritom smo svjesni da svakim udahom udišemo sve ono što želimo. U srcu stvaramo osjećaj koji želimo iskusiti, to udišemo i istovremeno manifestiramo. Vjerujemo da sve to već imamo. I tako neka bude!

Ostvarimo novu realnost zajedno, pomognimo svima koji ne razumiju što se događa. Svi mi zajedno sada gradimo stanice novog savršenog organizma – čovječanstva, koje se sada rađa. Povezujemo se srcima i tako dižemo vibraciju cijelog planeta!

Za kraj, poruka dr. Wayne W. Dyer: “Mi možemo manifestirati samo ono što mi jesmo“

Zato, budimo najbolja verzija sebe!

Ljiljana Posavec, atma.hr

99 LJILJANA POSAVEC

LJILJANA POSAVEC KNJIGE