Vaše dijete uskoro kreće u vrtić? Želite mu olakšati proces separacije i omogućiti ugodno vrtićko iskustvo? želite pomoći svom djetetu da se lakše prilagodi i bezbolno prođe kroz separacijski proces?

Kako se nova školska godina polako približava mi je već tradicionalno započinjemo sa temom polaska u vrtić. Za sve vas koji imate male buduće vrtićance i želite se pripremiti za ovaj vrlo važan događaj u životu vas i vašeg djeteta, pozivamo na upis programa POLAZAK U VRTIĆ.

Program POLAZAK U VRTIĆ se sastoji od video predavanja Tomislava Kuljiša „Polazak u vrtić“ + iskustvene radionice u trajanju od 90 min.

Video predavanjem, koje ćete moći pogledati u svom ritmu i u udubnosti vlastitog doma, u trajanju od 2,5 h, dobit ćete teoretski uvod i informativnu pozadinu na ovu temu ,kao pripremu za iskustvenu radionicu.

Moći ćete saznati I što vam sve kao Centar nudimo od programa koji mogu bitno utjecati na vas kao roditelje, i što je još važnije, na budućnost i dobrobit vaše djece , te u „kojem grmu leži zec“, kako bi odnos sa vašim djetetom bio što kvalitetniji, bolji i ljepši, na radost i vas i vašeg djeteta.

Program POLAZAK U VRTIĆ možete kupiti po cijeni od 300,00 kn po osobi, ili 500,00 kn za roditeljski par, a radionica će se održati 30.08.2021.

Prijave su obavezne.
Čekamo vas!
Sve dodatne informacije na [email protected] ili [email protected].