Foto: pixabay.com

Astrolozi kažu da nas tijekom lipnja/juna očekuje 5 vrlo izazovnih dana. To su dani u kojima ne treba riskirati, jer su planeti u disharmoniji ili nešto drugo negativno utječe na našu energiju. Znajući ove dane, možete ispravno planirati stvari, izbjegavajući probleme. Evo koji su najizazovniji dani u lipnju/junu prema astrolozima.

atma.hr – 52
4. lipanj/jun – Merkur u konjunkciji s Jupiterom, a Sunce u konjunkciji s Venerom

Ovo je možda najopasniji dan u lipnju/junu. Na ovaj dan bit će dva negativna aspekta – konjunkcija Merkura s Jupiterom i Sunca s Venerom.

Ova četiri objekta, naime, odgovorna su za gotovo sva područja života, smatraju astrolozi i savjetuju da budete oprezni i ni pod kojim okolnostima ne riskirajte.

4.6. trebate biti oprezni u svemu bez iznimke.

9. lipanj/jun – Mars ulazi u znak Bika

Mars u Biku se osjeća jako loše. Ovaj dan i idućih nekoliko tjedana bit će obilježeni izrazito visokom razinom agresije i to apsolutno nemotivirane.

9. će doći do eksplozije negativnosti na svim razinama – kod kuće, na ulici, na društvenim mrežama, na poslu. Budite izuzetno oprezni sa svojim riječima i ne odgovarajte agresijom na napade neprijatelja.

Također na ovaj dan ne biste trebali biti osvetoljubivi.

atma.hr – 52
14. lipanj/jun – Sunce i Merkur u konjunkciji

Ovo je vrlo opasan dan, ali prilično predvidljiv.

Savjetujemo vam da uvijek sami zabilježite što se događa vama i ljudima oko vas na ovaj dan kako biste shvatili kako Sunce i Merkur utječu na vas i vašu energiju.

Od općih zabrana izdvajamo zabranu putovanja i promjene okruženja, kupnje i ozbiljnih financijskih transakcija.

17. lipanj/jun – je najnepredvidljiviji i najkontroverzniji dan

Ovaj dan obilježit će tri događaja odjednom. Prvi je povoljan, a riječ je o prijelazu Venere u znak Raka u kojem joj je vrlo ugodno. To znači da ćemo imati puno energije i entuzijazma u nadolazećim tjednima, ali istog dana će i Merkur prijeći u znak Raka.

Ovaj planet je izrazito destruktivan u ovom znaku, tako da je gotovo sva pozitivnost Venere poništena negativnošću susjednog planeta. Ovo je opasan dan za financijske aktivnosti i aktivnosti općenito.

Povrh svega, Merkur i Venera će ući u međusobnu konjunkciju, što će biti posljednji čavao u lijes Venerinoj pozitivnosti. Kao rezultat toga, dan će postati vrlo, vrlo nepredvidiv i kaotičan.

Budite izuzetno oprezni.

atma.hr – 52
29. lipanj/jun – početak retrogradnog Saturna

29. lipanj/jun je opasan dan zbog Saturna koji će se okrenuti i početi ‘kretati u suprotnom smjeru’. To donosi stvaranje netočnih mišljenja o ljudima i događajima.

Pokušajte ne donositi ishitrene odluke i ne donositi ishitrene zaključke. Sustav vrijednosti mnogih ljudi može se dramatično promijeniti, zbog čega se ne treba uvrijediti.

U opasnim danima važno je čuvati se ne samo loših misli, već i komunikacije s otrovnom okolinom. Skrivene opasnosti i nevolje mogu doći od loših ljudi.

ATMA/dailyhoro/Pripremila: Suzana Dulčić