pixabay.com

atma.hr – 52
Deterministički Kaos jasno pokazuje da što ima više organizama i stanica na Zemlji mogućnost obuzdavanja teških bolesti je sve manja

UTJECAJ NA MOŽDANE VIJUGE MOŽE NAS SPASITI AKO ISKLJUČIMO LOŠE PROGRAME NA SAMOM POČETKU

Dovoljno je zaviriti u površnu literaturu o kancerogenim i drugim sistemskim bolestima i uočiti nešto relativno novo – svaka od njih ima 55, 70, 35…”podvrsta”. Laičkim rječnikom, moć prilagodbe dakle mutacije je neograničena. I dok naporom stotina laboratorija uspije pronaći neki lijek koji neće ujedno ubiti pacijenta, bolest već alterira u desetke raznih verzija.

Dr Edward Norton Lorenz - genijalni autor teorije Determinističkog Kaosa posljedica čijih postavki još nismo ni svjesni do kraja
Dr Edward Norton Lorenz – genijalni autor teorije Determinističkog Kaosa posljedica čijih postavki još nismo ni svjesni do kraja

Dakle, realistično gledajući, ostaju dvije opcije. Prva je spržiti sve do kraja kemoterapijom, zračenjem ili nekim drugim agresivnim zahvatom što dakako podrazumijeva i rizik za pacijenta i neizvjesni ishod. Druga je da se blokira program koji čitav proces uopće i pokreće. A on se nedvojbeno nalazi u genima ali i unutar centara živčanog sustava. Idealno bi bilo djelovati tom sviješću na gene, izmijeniti sudbinu blokiranjem gena koji nam određuju budućnost tijela no još uvijek je takav pristup u povojima. Naime, još tinja nada da ćemo nekako na nivou molekula i stanica pronaći nešto što će biti rješenje.

Dakako, osnovno je pitanje koje se nikada ne postavlja: unosom kojeg lijeka možemo doprijeti do svih opasnih stanica ili malformacija u tkivu unutar tijela kada ih ima na milijune? Znamo da, ako i mala grupa preživi, prije ili kasnije će se oporaviti i bolest vratiti. Ponekad i 20 godina kasnije. Ni naš vlastiti imunitet ma kako genijalno ga Priroda složila ponekad naprosto nema puteve kojima bi stigao na mjesto gdje je potreban.

atma.hr – 52
Osim, dakako ako iz centrale gdje je sve začeto ne stigne naredba da invazija stane. Jedan je eklatantan primjer takva idealnog scenarija Australac Ian Gawler koji je obolio od neizlječivog oblika sarkoma. Psihijatar neobično maštovita profila, dr Ainslie Meares, došao je na ideju da bukvalno kroz nekoliko sati “psihoterapije” dnevno napipa okidač u svijesti pacijenta i isključi fatalni ishod koji je bio izvjestan. Da mu je to uspjelo, pokazuje članak još iz 1980. godine, u prestižnom medicinskom časopisu “Lancet”. Nitko ne zna zašto to nije inspiriralo nikoga na traganje tim putem. Kao ni vrlo uvjerljiva publikacija iz 1995. koja van svake sumnje na 50 teških pacijenata dokazuje moć subliminalnih poruka kod najtežih bolesti. I sam sam objavio niz pokazatelja u tom smjeru.

Dr Lynne McTaggart - žena koju nazivaju "mostom između znanosti i duhovnosti" jer je dokazala da masovna molitva za pojedinca može utjecati na niegovo zdravlje
Dr Lynne McTaggart – žena koju nazivaju “mostom između znanosti i duhovnosti” jer je dokazala da masovna molitva za pojedinca može utjecati na niegovo zdravlje

Nisu pomogla ni brojna svjedočanstva ozbiljnih istraživača poput Dispenze, Dosseya, Byrda, Ornsteina, Weila, Achtenbergove, McTaggartove i čitave plejade medicinara, biokemičara i alternativnih iscjelitelja uključujući čitave sustave poput ajurvedske, kineske, japanske, staroruske tradicionalne medicine. Razvila se i čitava disciplina koja se kompromisno naziva psihosomatskom.

Priroda je podarila svim živim organizmima do nivoa stanice mehanizam borbe za opstanak. Do nevjerojatnih granica. Tako i onima koji nas ubijaju.

Deterministički Kaos je samo pokazatelj da što više stanica i organizama ima, neizvjesniji su ishodi njihova preživljavanja, ali i njihovi mehanizmi sve više van dometa materijalističke znanosti.

Svjedočanstvo: Zdravstvene tegobe su u vrlo kratko vrijeme značajno popustile, Tumor se značajno smanjio i usput sam smršavila 6 kg u roku od tri tjedna iako jedem i (bazične) masnoće i (voćni) šećer kroz svježe voće. Ja nastavljam sa tretmanom. Hvala na pomoći sa CD i impulsom za bazičnu prehranu…..V.F., Njemačka

Drago Plečko, www.facebook.com/dragopleckoofficial

13600011_923404691101314_6370826100933771507_n
Crvi iz Pakla (lat. Limnodrilus sulphurensis) – nevjerojatni organizmi koji preživljavaju u špiljama Colorada nemoguće uvjete života, okupani smrtonosnim plinovima i jakim kiselinama. Otuda njihovo ime “Crvi iz Pakla”. Još jedan dokaz nevjerojatne prilagodljivosti živih organizama.

atma.hr – 52
Prethodna objavaRazlika između Svjesnog i Nesvjesnog shvaćanja sebe
Slijedeća objavaKrugovi različitih svjetova
Drago Plečko
Drago Plečko je rođen 1951. godine u Samoboru. Završio je gimnaziju te studij kemije u sklopu Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu. Magistrirao je na istome fakultetu iz područja organske kemije – kemije prirodnih spojeva. Već u mladosti je imao interes za rubna područja znanosti, pa je puno putovao i istraživao pritom snimajući putopisne i dokumentarne filmove. Obišao je cijelu Hrvatsku i četrdesetak zemalja na četiri kontinenta. Uz stotine članaka, radijskih i televizijskih emisija autor je prvog TV filma o Međugorju na ovim prostorima, prvog filma o talijanskoj komuni Damanhur te, također, prvog filma o vodnjanskim mumijama i o mnogim drugim istarskim fenomenima. Sudjelovao je na brojnim svjetskim kongresima i konferencijama iz graničnih područja znanosti, te osobno upoznao gotovo sve svjetske relevantne duhovne učitelje u posljednjih 35 godina, od kojih je mnoge i intervjuirao. Autor je knjiga „Joga, bionergija, zdravlje“, „Droge - bič novog doba“. „Moji susreti s jogijima“ i koautor prvog hrvatskog subliminalnog CD-a „Moć podsvijesti“. Sudionik je niza istraživačkih projekata vezanih uz alternativnu i komplementarnu medicinu. Trenutno vodi nutricionističko-terapijsko savjetovalište u Samoboru i Zagrebu.