Designed by Freepik

Priroda današnjeg dana je “uzrok se može mijenjati”.

Kada je riječ o karmičkom zakonu uzroka i posljedice, zanimljivo je prisjetiti se da uzrok ne mora uvijek neposredno prethoditi posljedici; uzrok nije trajan, na njega možemo utjecati svojim mislima, jer mišlju stvaramo vlastitu stvarnost.

Stvari imaju svoj ritam i ravnotežu te ako nešto ne prihvatimo kao konačno, možemo promijeniti ishod. No, to moramo napraviti s osjećajem mira i staloženosti. U to moramo apsolutno vjerovati i ne ostaviti nimalo mjesta za sumnju.

Također, to nije nešto što možemo naučiti i odložiti na policu, nego moramo živjeti svakog dana kako bismo imali koristi.

Mario Piškur, psihoterapeut
terrajungiana.hr

atma.hr – 52
Prethodna objava16 znakova visoke emocionalne inteligencije
Slijedeća objavaOtkrijete moć Rain Soul sjemenki – ključ za Vaše zdravlje i vitalnost!
Mario Piškur
Mario je rođen u Zagrebu, 1969. godine. Po zanimanju je psihoterapeut, završenog studija Jungove psihoterapije te homeopatski liječnik. Tijekom svojih putovanja po Indiji upoznao je vedskog pandita dr. Chandulala S. Patela te je pod njegovim mentorstvom 2001. godine uspješno završio studij jyotisha i Vastua. Od tada aktivno radi s ljudima i drži jyotish savjetovanja. U jyotishu je školovan po principima Maharishijevog jyotisha. Bio je stalni suradnik u časopisima Karma, Ezoterikus te povremeno pisao za časopis Svjetlost. Gostovao je u nekoliko emisija na HRT – u. Redovito održava školu jyotisha i Vastua te su iz nje izašli mnogi kavalitetni jyotish savjetnici i Vastu praktičari. Kao homeopatski liječnik, registrirani homeopat Hrvatske udruge homeopata i podpredsjednik udruge Homeopati bez granica – Hrvatska, već dugi niz godina uspješno se bavi homeopatskim liječenjem odraslih i djece. Završio je studij klasične homeopatije u Londonskom homeopatskom koledžu. Licencirani je homeopat s licencom za samostalno bavljenje homeopatijom. Angažiran je u humanitarnim projektima tj. u liječenju stradalnika domovinskog rata i njihovih obitelji.