I malo znanja koje se upotrebljuje je vrijednije od mnoštva znanja koje je statično” (Khalil Gibran)

Već neko vrijeme nisam napisao članak. Niti jedan. Mogao bih reći da je prošlo i dva mjeseca, što u današnjem ubrzanom protoku milijuna informacija ima utjecaj na čitanje mog bloga/stranice Sinergija Duha, Uma i TijelaNo u tih dva mjeseca svejedno sam dobio mailove da se netko pretplatio ili lajkao neki od 50-ak članka na portalu. Takve situacije me doista vesele, jer vidim kako svaki članak ima svog čitatelja. Taj članak budi unutarnje Znanje u čitatelju, i to je uglavnom razlog zašto pišem, jer sam i ja kroz mnoge pisce dobio vrijedno znanje na brži način, obzirom da su neki od njih proveli čitave živote otkrivajući Istinu i umirući za nju.


Widget not in any sidebars

Kakve to veze ima sa Zakonom manifestacije? Uvelike ima. Sve što u životu stvorite plod je Vaše manifestacije, koliko god je to ponekad teško prihvatiti. Ali što prije unutar Sebe prihvatite tu Istinu, to prije ćete vladati tim Zakonom. U zadnjih 3 godine, intenzivno sam proučavao kako taj zakon vlada i kako preuzeti kontrolu nad svojim Životom. U zadnja 2 mjeseca izazivao sam samog Sebe htjevši vidjeti koliko brzo mogu manifestirati. I rezultati su jednostavno zapanjujući!

Ako ste Biće koje vlada zakonom privlačenja isto kao što i ode do kuhinje natočiti vode i popiti je, ovaj članak vjerojatno nije za Vas, ali možete eventualno vidjeti kako on funkcionira iz moje perspektive. Za sve ostale – preporučam čitanje ovog članka. Ne zbog mene, to uopće nije cilj, već zbog Vas i načina na koji manifestirate (ili ne) situacije koje Vam prilaze u Životu i u odnosu na to – koliko ste sretni što živite.

Jedna od jednostavnijih tehnika kako privući bilo što (novac, posao, stan, partnera, itd.) jest da meditirate na viziju toga što želite, dodate toj viziji boje, glazbu, miris, okus, ritam… Sve što je potrebno da osjećate kao da to živite. S druge strane, postoji metoda koja zahtjeva da uzmete komad papira i na njega napišete što želite, vrlo detaljno, kako biste doista pokrenuli kotač manifestacije i dobili upravo ono što i želite. Ova tehnika je vrlo zanimljiva jer zahtjeva duboku koncentraciju i aktivan rad pisanja koji već samim time pokreće manifestaciju. Ove dvije tehnike (ali i druge slične njima) imaju zajedničku iskru: emociju, odnosno namjeru koja odražava ono što želite iskusiti (to s druge strane znači da Vi to jeste u svojoj emociji i viziji). Osim što morate imati jasno izraženu namjeru onoga što želite poduprtu emocijom, potreban je još jedan dodatak: morate otpustiti želju, prihvatiti da ste je stvorili i nastavite raditi malim koracima prema toj želji.

Budite skromni sa sobom u početku, počnite s nečim malim, kako biste savladali osnove stvaranja. Znam da je teško prihvatiti da ste Božansko Biće (i meni je bilo u početku), ali što više preuzmete inicijativu igrati se sa vlastitim mislima i kreirati situacije koje doista želite, to će Vam život biti ljepši, a i bit ćete mnogima ugodno društvo. Ipak smo drušvena Bića, zar ne?


Widget not in any sidebars

Trebam Vas ipak upozoriti na jednu vrlo čestu pogrešku koja, čini se, uzrokuje mnoge pomutnje u korištenju Zakona privlačenja. Apsolutni pozitivan stav. Iako Vam se može činiti da u tome nema ništa loše, zapravo ima. Ukoliko na sve situacije koje doživljavate reagirate na način “sve je to dio Puta, to tako mora biti”, takvo razmišljanje može odvesti u suprotnom smjeru od onoga kojega ste prvotno naumili stvoriti. Da pojasnim. Pretjerano pozitivno razmišljanje zamagljuje “uzorke” koji se ponavljaju u Vašem životu. Ako konstantno srećete ljude/situacije koje ne želite u svojoj okolini, vjerojatno ste u nekom trenutku bili razočarani ili njima ili sobom. To je zato što ne pratite uzorak svojih misli, već “sve je to u redu, tako mora biti” shemu. Ako se cijeli Svemir (moje drage Duše ga zovu Sven), temelji na Ljubavi – onda i Vaša manifestacija mora biti temeljena na njoj. A Ljubav je ništa drugo nego – emocija. Pozitivno razmišljanje je stanje Uma. Ljubav je stanje Srca. Najbolja tehnika koju sam iskoristio u vlastitom stvaranju radosnog Života jest: Umom zamisli, Srcem stvori. I to me zapravo dovodi do zaključka: moja najbrža manifestacija je 7 sekundi. Ako Vas baš zanima što sam stvorio, nije to neka “bitna” stvar: želio sam da mi stjuardesa makne čašu kako bih mogao ići meditirati. I doista, prošlo je zasigurno ne više od 7 sekundi da se stjuardesa stvori iza mene, pogleda na moje mjesto i uzme tu čašu! Dragi su-kreatori – ako možete tako stvarati (a jamčim Vam da možete) – širite onda svoju metodu svima koje to zanima, jer u tom kontekstu već ste savladali shvaćanje Zakona privlačenja i možete si privući ljude koji žele bolje metode.

Još ću za kraj napomenuti: ukoliko je želja koju stvarate na dobrobit ostalima, kao i Vama, utoliko će Vam se ta želja brže ostvariti.

Davor Predavec, innerselfattitide.wordpress.com

svemir 300
NADIS 300
Magma objava 300
Prethodna objavaOdustajanje nije opcija! Jer život je čudo.
Slijedeća objavaOvi ljudi izgledaju sasvim neupadljivo i skromno: Pokazat će vam što znači postojati kao čovjek!
Davor Predavec
Davor Predavec odmalena je znao da postoji nešto više od nas samih i da ta sila pomaže u koordinaciji sveopćeg Života. Već više od 10 godina aktivno istražuje razne metode iscjeljivanja (od kojih je i sam završio određene stupnjeve), bavi se proučavanjem "rubnih" područja znanosti: od polja singularitera - Jedinstva, zakona privlačenja kojega svakodnevno koristi i nadograđuje, zakona uzroka i posljedice, zakona Odgovornosti, te mnogim ostalim područjima nastojeći ih približiti ljudima u pristupačnom obliku, jer sve su to nijanse boja jednog Tvorca, kojemu se iskrenim predanjem i vlastitim rastom pomalo približavamo. Davor je svojim svjesnim djelovanjem priznat na veleučilištu gdje je diplomirao specijalistički smjer telekomunikacija i računala i dalje sudjeluje u publikaciji članaka i budućih radova, a trenutno radi u Engleskoj kao voditelj projekata - iako mlad (26 god), sve to je ostvario zahvaljujući poznavanju unutarnje Moći koju svi posjedujemo.