Kada smo u energiji obilja, onda dubinski osjećamo i vjerujemo da je svijet predivno obilno mjesto u kojem ima dovoljno svega za sve – i novaca i ljubavi i partnera i zdravlja i posla i svega što god nam srce poželi. Dubinski osjećamo povjerenje u sebe i život, osjećamo se sigurnima i podržanima.

atma.hr – 52
Jeste li u energiji oskudice ili obilja?

Svi mi težimo životu u obilju, no jeste li svjesni vaše energije, vaših misli, uvjerenja, emocija i okoline koji svi zajedno kreiraju vašu realnost? Kreirate li svjesno realnost oskudice ili obilja?

Mislite li misli oskudice ili obilja? Govorite li riječi manjka, nedovoljnosti, nemanja ili riječi obilja i ekspanzije? Jeste li okruženi ljudima, riječima, pjesmama, tv programima, emisijama koje zrače oskudicom i manjkom – ili obiljem?

Jesu li vaša uvjerenja da:

  • niste dovoljno dobri (ili lijepi, pametni itd.),
  • nemate dovoljno (novaca, klijenata, ljubavi, zdravlja, vremena i sl.),
  • da u svijetu nečeg nema dovoljno (pravde, radnih mjesta, posla, novca, uvjeta za uspjeh i sl.),
  • svijet nije sigurno mjesto,
  • nemate povjerenja u sebe i/ili u život,
  • ne postoji idealni partner/ica za vas (pa se zadovoljavate s trenutnim odnosom koji vam ne odgovara u potpunosti)?

Ako ste na jedno od ovih pitanja odgovorili sa DA – živite u realnosti oskudice. Srećom, postoji i druga realnost. Realnost obilja. I možete se jako lako prebaciti u nju – ako želite. (Vjerovali ili ne – neki ne žele – jer im odgovara biti u ulozi žrtve, odgovara im drama. Kada ne bi bilo drame i žaljenja, bilo bi im dosadno i ne bi imali koga kriviti za svoje probleme. Lakše im je ne preuzeti odgovornost za svoj život.)

Ako želite preuzeti odgovornost za svoj život i kreirati obilje – nastavite čitati.

atma.hr – 52
Kada smo u energiji i “mindsetu” oskudice, naše tijelo je u grču, stisnuto, nije protočno.

S druge strane, kada smo u energiji obilja, onda dubinski osjećamo i vjerujemo da je svijet predivno obilno mjesto u kojem ima dovoljno svega za sve – i novaca i ljubavi i partnera i zdravlja i posla i svega što god vam srce poželi. Dubinski osjećamo povjerenje u sebe i život, osjećamo se sigurnima i podržanima. Osjećamo nevjerojatnu lakoću življenja.

Zaista, za sve ima dovoljno. Ako ne vjerujete u to – onda nemate ni povjerenja u Svemir da je osigurao dovoljno za sve. Onda vjerujete da smo došli ovdje patiti se. Ali ne – ovdje smo došli uživati! Uživati u predivnoj igri života i obilju koje ova divna planeta nudi.

“Tvoja želja je moja zapovijed”

Sve što mislimo i govorimo, svemir vjerno sluša i ispunjava. Naše riječi su naredbe svemiru. Svemir na sve naše misli kaže “Tvoja želja moja je zapovijed”.

Ali ponekad, nismo ni svjesni da su naše želje sabotirajuće.

Primjerice, ako kažemo: “Ovo je preskupo za mene”  — upravo to ćemo i dobiti, Svemir će se potruditi da to zaista bude preskupo za nas. Sve dok ne promijenimo “naredbu”.

Ako vam se događa da se osjećate blokiranima u određenim aspektima života, iza toga se nalaze vaša uvjerenja koja vam ne služe i nesvjesne sabotirajuće želje.

Ako ste spremni otkriti i transformirati vaše nesvjesne obrasce i krenuti živjeti život pun obilja na svim razinama – prijavite se u program OBILJE 2022.

atma.hr – 52
Program OBILJE 2022

Program OBILJE 2022 kreće 11.1.2022., traje 5 tjedana kroz koje pokriva 5 tema: novac, užitak, ljubav, manifestiranje – dok je peta tema iznenađenje – ponajviše jer će biti prilagođeno željama i potrebama grupe. U sklopu programa uključen je i individualni tretman FAIR tehnike za uklanjanje i transformiranje glavnog problema vezanog za obilje.

Cijena programa je 1555kn, a čitateljicama Atme nude se 2 mjesta po posebnoj cijeni od 1333kn.

Za sva pitanja o programu i prijave javite se ovdje.

O autorici teksta i programa:

Anamarija Ferrari radi kao spiritualni terapeut, procesor i trener tehnika PEAT, FAIR, The Journey. Otkrila je svoj poziv nakon što je pomoću spiritualnih tehnika uspjela transformirati svoj život te sada na isti način pomaže svima koji žele promjenu u životu.

Anamariju možete kontaktirati na mail [email protected] ili na https://everything-aligned.com/ rezervirati besplatne prvekonzultacije.

banner za knjige UNIVERZUM TI CUVA LEDA