Artwork by Daniel B. Holeman

Ništa više ne može zaustaviti ovaj val! I zato svi vi koji se sada budite, možete biti mirni, jer se budite u periodu u kojem je zajedno s vama ogromna masa ljudi. Vi imate taj vjetar u leđa od drugih koji se bude, jer je kolektivni oblak svjesnosti sada puno veći i moćniji. Podržavajte jedni druge, pomažite jedni drugima, sastanite se, razgovarajte, razmjenjujte iskustva, jer je to najbolji način da i dalje napredujete.

atma.hr – 52
Kad te bolest probudi

U ovom tekstu govorim o povezanosti fizičkih ili drugih bolesti s duhovnim buđenjem osobe. Naime, bolest bilo koje vrste ne dođe samo iz klasičnih razloga, ona je ponekad okidač za buđenje. Za ovu novu generaciju koja se upravo sada budi, korisno je znati ove korelacije zato što uloga iscjelitelja (ili barem nekih od njih) nije samo pomoći osobi da ozdravi već ponekad i da je probudi.

Iz prakse zadnjih nekoliko godina mogu pouzdano tvrditi da je ova pojava sada već postala masovna. Naime, osoba se obrati zbog nekih konkretnih fizičkih ili psihičkih bolesti, a tijekom iscjeljenja i rada s osobom ustanovi se da je, ustvari, došla zbog buđenja. Ili, bolje rečeno, zbog oboje.

Stvar je u tome da je osoba očito već došla do stadija u svom životu kada se treba duhovno probuditi pa se tijelo, psiha i duša već počnu „pripremati“ za taj veliki događaj. Taj pripremni period počne „drmati“ one blokade koje osoba ima od ranije i one se počesto iskažu u vidu neke fizičke bolesti, nestabilnog psihičkog stanja ili jednostavno određene emocije i osjećanja počnu previše gušiti.

Dakle, blokade traže svoje razrješenje.  I tada se dogodi da osoba „slučajno“ naleti na iscjelitelja…

atma.hr – 52
Kako to izgleda u praksi?

Kada krenemo ustanovljavati uzroke njihovih tegoba pa im se spomene da neki od njih potječu iz prošlog života (a osoba pripada nekoj od službenih religija koja poriče reinkarnaciju) dobijem začudo pozitivnu reakciju jer osoba kaže npr. da joj ideja o reinkarnaciji uopće nije daleka.

Nadalje, pošto su svi dio zdravstvenog sistema, dobili su medicinske dijagnoze od liječnika, a koje su gotovo uvijek fizičkog porijekla. No, kada im se  tijekom razgovora napomene da je uzrok u mentalnom, emocionalnom ili karmičkom polju osobe, također i to potvrde kao veliku mogućnost jer “i sami su naslućivali da kad god se iznerviraju, zaboli ih želudac i sl.” Dakle, sami su ustanovili povezanost konkretnih fizičkih bolesti sa svojim emocionalnim ili psihičkim stanjem.

Zatim, tijekom tretmana koje radimo bez obzira bilo to na daljinu ili u direktnom fizičkom kontaktu, ispostavi se da je osoba vidjela boje i oblike ispod zatvorenih kapaka, imala određene vizije, ugledala anđele i tako redom. I onda se na kraju ustanovi da je osoba već neko vrijeme osjećala da se nešto iznutra događa, ali nije znala to objasniti. A onda je došla i neka konkretna fizička bolest koja ju je potakla da me kontaktira.

Da bi proces iscjeljivanja bio uspješan, iscjelitelj se mora povezati ne samo sa svojima već i s vodičima te osobe, tada se prime i određene poruke od vodiča te osobe. Tek tada dolazimo do onog o čemu sam govorila na početku teksta.

atma.hr – 52
Osobi se najednom “upali lampica” i sjeti se npr. nekog prethodnog života ili dobije uvid o svrsi svoje duše, ili odjednom počne povezivati vrlo brzo stvari koje su joj se događale u životu, sama ih obrazlažući, a dosad nije imala za njih objašnjenje.

I onda sve krene svojim tokom. Ustanovimo da se osoba upravo počela buditi i prvi velovi zaborava, nametnuti nam pri rođenju, počnu se trgati. Tada obično osoba usrdno počne tražiti da joj dam knjige, preporuke, tehnike ili bilo što što će joj pomoći na njenom putu.

Zanimljivo je u tim trenucima promatrati izraz lica osobe koje najednom počne blistati te njenu ushićenost osobe otkrićima o sebi. Javlja se naravno i zbunjenost, ponekad drhtanje cijelog tijela zbog novih spoznaja, ali generalno, sve što osoba osjeća je vrlo pozitivno i ugodno.

Netko je davno rekao: ako probudiš samo jednu osobu, ispunio si svoju svrhu. Kako sam tijekom godina shvatila da je jedan od mojih zadataka i buđenje usnulih, to je radost tim veća kada vidim i uvjerim se svojim očima kakva drastična promjena se događa s osobom za samo nekoliko dana ili tjedana.

Dakako, treba uvijek imati na umu da su ovakvi susreti između dvije osobe već od ranije dogovoreni na duhovnoj razini, te da se oni nikad ne događaju “slučajno”. I nikada se osoba ne probudi prerano ili prekasno, već točno u određenom periodu života koji je njena duša precizno isplanirala prije nego se inkarnirala.

atma.hr – 52
Ono što izgleda “slučajno” je kad osoba kaže da je “slučajno” naletjela na neki moj tekst, druga je “slučajno” čula od prijateljičine prijateljice da radim to i to, i da ne nabrajam dalje.

Kada se dogode ovakvi slučajevi, tada je iscjelitelju lakše ozdraviti onu fizičku bolest zbog koje je osoba i došla, jer je i sama postala svjesna stvarnih uzroka bolesti  te se ozdravljenje događa puno brže i efikasnije.

Pošto više od 20 godina pratim ovaj val buđenja kako na globalnoj tako i pojedinačnoj razini, mogu samo konstatirati da ako je zadnjih godina to izgledalo kao neka jača bura, sada je to gotovo ravno tsunamiju! I to je nakon svih vidljivih dokaza da se transformacija na globalnoj razini zaista događa, meni najbolji konkretni pokazatelj iz stvarnog, svakodnevnog života.

Zato sam toliko uvjerena da ništa ne može zaustaviti ovu poplavu svjesnosti i pobjedu svjetla na planetu. Ništa više ne može zaustaviti ovaj val!

I zato svi vi koji se sada budite, možete biti mirni, jer se budite u periodu u kojem je zajedno s vama ogromna masa ljudi. Vi imate taj vjetar u leđa od drugih koji se bude, jer je kolektivni oblak svjesnosti sada puno veći i moćniji.

U vrijeme kada smo se mi budili prije nekih 30tak godina, tada smo mogli nabrojati probuđene na prste jedne ruke. I bili smo tako usamljeni, uplašeni i nismo imali nikoga da nam da savjet, pruži ruku pomoći. Sve smo morali sami.

Vi zasigurno niste. Zato, podržavajte jedni druge, pomažite jedni drugima, sastanite se, razgovarajte, razmjenjujte iskustva, jer je to najbolji način da i sami dalje napredujete.

Sretno vam dalje na stazi buđenja!

Utočište – Sanctuary