pixabay.com

atma.hr – 52
Vrativši se u porijeklo naše civilizacije, većina humanoida koji su nastanili Zemlju prije otprilike 400 000 godina, u doba Annunaki-a i tadašnje civilizacije došli su iz sazviježđa Plejada, Siriusa i Oriona (Diane Stein – „Dreaming the Past, Dreaming the Future: A Herstory of the Earth). Uzmemo li u obzir takvu činjenicu, te sagledamo današnje stanje „moderne“ civilizacije, moramo se ozbiljno zapitati kuda mi to idemo. Poražavajući podaci o globalnoj prisutnosti straha, odnosno negativnih emocija nad vjerom i pozitivnim energijama i misaonim formama samo je odraz onoga što možemo vidjeti kao trenutno stanje gdje god da se okrenemo.

Imate li na umu da je današnja populacija, koja broji manje od 8 milijardi duša, također civilizacija koja mora odlučiti što će napraviti sa sobom? Ovo nije igračka koju sam Vam podmetnuo da vidite u kojem formatu će više odgovarati kreiranju zabave. Pozivam Vas, krajnje uznemireno da sagledate svoja djelovanja u odnosu na druge – ona će u velikoj mjeri pridonijeti domino efektu kojega ćete doživjeti kroz otprilike 20 godina. Do 2035-e godine stanovništvo će porasti preko 9 milijardi ljudi, a potrošnja zemljinih resursa za gotovo 50%, što je isti broj utoliko veći nego što se ti resursi uopće mogu oporaviti. Ukoliko ne preuzmemo odgovornost, i to svatko ponaosob, za vlastite postupke u smjeru dobrotvornosti, mogli bismo se za tih 20 godina pitati poput Tom Cruise-a u filmu A few good men: „Did you order the code red?

„Kad iscjeljuješ sebe i pomažeš drugima u njihovom samoiscjeljivanju, iscjeljuješ Zemlju. Tako mijenjaš stvari.“ – Laurel Steinhice

atma.hr – 52
Iako se na mnogim mjestima u raznim kulturama način nekonvencionalnog liječenja naziva alternativnim, osobno bih izjavio da ono to nije. Štoviše, ono je komplementarno ili simultano konvencionalnom – pošto se u simbiozi suradnje mogu postići izvanredni rezultati. Referirajući se na važnost donošenja odluka i preuzimanja odgovornosti za iste, nemojte suditi nešto što niste niti istražili. Primjera radi, na Internetu se prije tjedan dana pojavio članak da će uskoro u Zemlju udariti asteroid. Iako je to bila „navlakuša“, istraživanje računalnih znanstvenika Sveučilišta Kolumbija i francuskog Nacionalnog instituta je pokazalo da 59% linkova koji su podijeljeni na društvenim mrežama zapravo nikada nije ni otvoreno, a kamoli pročitano, što znači da većina ljudi koji dijele članke čine to samo na osnovu naslova bez da su ih uopće pročitali, i vjerojatno su to također učinili i s ovim člankom:

http://www.nexus-svjetlost.com/vijesti/znanost/item/2793-znanstvena-spoznaja-sljedeci-tjedan-ogroman-asteroid-pada-na-zemlju

Sve što učinite vratit će se u nekoj formi energije sličnoj kakvu ste je poslali. Prema tome, radnje koje činite neka budu podržane ljubavlju, razumijevanjem, no i onom najbitnijem – istinom koja svoje temelje ima na opravdanim činjenicama.

Davor Predavec, portal3svijesti.org

atma.hr – 52
Prethodna objavaŽivi u trenutku
Slijedeća objavaLjekovita svojstva dinje
Davor Predavec
Davor Predavec odmalena je znao da postoji nešto više od nas samih i da ta sila pomaže u koordinaciji sveopćeg Života. Već više od 10 godina aktivno istražuje razne metode iscjeljivanja (od kojih je i sam završio određene stupnjeve), bavi se proučavanjem "rubnih" područja znanosti: od polja singularitera - Jedinstva, zakona privlačenja kojega svakodnevno koristi i nadograđuje, zakona uzroka i posljedice, zakona Odgovornosti, te mnogim ostalim područjima nastojeći ih približiti ljudima u pristupačnom obliku, jer sve su to nijanse boja jednog Tvorca, kojemu se iskrenim predanjem i vlastitim rastom pomalo približavamo. Davor je svojim svjesnim djelovanjem priznat na veleučilištu gdje je diplomirao specijalistički smjer telekomunikacija i računala i dalje sudjeluje u publikaciji članaka i budućih radova, a trenutno radi u Engleskoj kao voditelj projekata - iako mlad (26 god), sve to je ostvario zahvaljujući poznavanju unutarnje Moći koju svi posjedujemo.