Zbog čega se nalazite u konfliktnim situacijama s drugim ljudima? Obično zbog toga što su ti isti ljudi projekcija onoga što ne želite vidjeti u sebi. Puno energije trošite na sagledavanje tuđih osobnosti, onome što volite ili ne volite kod njih i time zaboravljate pogledati u sebe! Ovaj život nije briga za druge, nego život i odrada vlastitih životnih lekcija!

Samo ste VI odgovorni za vlastitu stvarnost i život, no često ste toliko opsjednuti tuđim životima da svoj život i lekcije ostavljate neispunjenima. Možda su vas te osobe u prošlom životu povrijedile, ubile ili ozlijedile. Te iste osobe vratile su se kako bi ispravile svoje pogreške no jedino što vaša duša pamti je energija te osobe i to je ono što ne želi pustiti. Možda su vam te osobe odlučile projicirati ono što je vama teško učiniti, no vi se prepuštate strahu i ne želite znati. Karma se time ne rješava i energija se ponovno prebacuje u novu inkarnaciju.

Svatko tko uđe u vaš život čini to zbog toga što ste vi ili ta osoba odlučili biti ovdje. Dozvolite im to, ne osuđujte ih. Pitajte se:“ Što moram naučiti od te osobe?“. Moguće je da ćete pronaći odgovor a ako ne, obratite se astrologu koji će vam izraditi usporedni horoskop i odgovoriti vam na vaše pitanje!

Maitreya
Izvor: sretniljudi.com

atma.hr – 52