atma.hr – 52
Vjerojatno ste već primijetili kako na predavanjima iz ciklusa “Manifestiranje obilja” na skoro svako bitnije pitanje uvijek stigne isti odgovor: “slijedi svoju strast”.

Kako obogatiti svoj emocionalni i društveni život? Slijedi svoju strast. Kako biti sretniji, bogatiji i uspješniji? Slijedi svoju strast. Kako učiniti društvo boljim u cjelini na dobrobit svih? Slijedi svoju strast. Kako usrećiti bližnje? Slijedi svoju strast, slijedi svoju strast, slijedi svoju strast…

Kako je to moguće da na tako različita i raznorodna pitanja imamo uvijek jedan te isti odgovor? Kakva je vradžbina sadržana u tom jednostavnom savjetu “slijedi svoju strast”? Kako to uopće radi? I nije li to pomalo sebično? Radim ono što mi se najviše sviđa i odjednom je svima bolje?

Da, da i opet – da. Jer taj samo naizgled jednostavan i očit savjet u sebi sadržava čak 11 elemenata koji predstavljaju kompletan paket. I kad kažemo “kompletan”, mislimo baš to: onaj koji ništa ne ostavlja nedorečenim! Tih 11 elemenata, podijeljenih u tri funkcionalne grupe od po 3, 6 i 2, sadržavaju ama baš sve:

✓ formulu za manifestiranje željene realnosti
✓ aktivacijske mehanizme kojima nas Kreacija u tome podržava
✓ organizacijske principe kojima nam otvara vrata prema željenom
✓ put najmanjeg otpora
✓ vodi nas prema drugim aspektima naših malih veselja
✓ kormilo s kojim upravljamo kada zađemo u uzburkane brzake našeg života

Predavač: Srđan Roje, [email protected]

Snimljeno 12. studenog 2015. u studiju OM joge, Zagreb, http://www.om.com.hr

Za više informacija o našim predavanjima i radionicama posjetite nas na http://www.manifestiranje.com i prijavite se na naš besplatan e-Bilten na http://www.manifestiranje.com/ebilten

atma.hr – 52
Predavanje 11 elemenata strasti – prvi dio

Predavanje 11 elemenata strasti – drugi dio

atma.hr – 52