Kraj godine je stigao. Osvrnite se i pogledajte što ste u 2018. g. ostvarili svjesno. Jeste li imali ciljeve i planove ili ste se prepustili? Da li vam se život „događa“ ili ga stvarate?

Ako ste odlučili stvarati svjesno onda je članak o Vision Boardu za vas.


Widget not in any sidebars

Vision Board možete naći i pod nazivima vizualna ploča/ploča ciljeva/mapa za ostvarenje/kolaž života/poster snova. Ja svoju zovem čarobnom pločom jer je moćan alat u kreiranju vlastite stvarnosti.

Pitate li se od kuda krenuti s planiranjem nekog novog razdoblja, moja je preporuka da prvo u miru provjerite na čemu ste zahvalni i da iz tog stanja započnete kreirati vlastitu ploču. Iznimno je važno iz kojeg ste stanja svijesti krenuli u kreaciju. Zahvalom djelujete iz pozicije imanja za razliku od pozicije želje i ne(i)manja. Obratite pažnju na sva područja života od zdravlja i vitalnosti, ljubavnog i društvenog života, obitelji i prijatelja pa do posla i financija te osobnog razvoja.

Sljedeći korak je da na kartice zapišite pojmove za koje ste zahvalni. Poslužite se i slikama, bilo da su vaše fotografije ili slike iz novina. Kreiranjem svoje realnosti svjesno, kroz ploču, dobivate jasniju sliku i bolji fokus na vašu autentičnost. Vizualizacijom ste korak bliže ostvarenju svojih snova, a stavljanjem svega na papir započeli ste s manifestacijom. Poznato je da sve što zapišemo dobiva na snazi i zato-pišite. Ako trebate zapisati više od jedne riječi neka vam rečenice budu pozitivne, afirmativne, u sadašnjem trenutku, pisane u prvom licu jednine te pisane što preciznije. Ako imate riječ koja je općenita definirajte točno što taj pojam znači za vas. Podsvijest jako voli i slike pa možete crtati, slikati ili imati gotove fotografije.

Treća faza je planiranje ciljeva za naredni period pa i za njih zapisujemo pojmove ili pribavljamo sličice. Veće ciljeve razrađujemo i dijelimo na više manjih zadataka kako bi imali jasan smjer u provedbi. Vizualnom pločom počinjemo materijalizirati ideje i zato je važno spojiti srce, dušu, um i tijelo u jednu cjelinu i krenuti u realizaciju. Sve detalje zalijepite na ”hamer” papir te svojem Vision Boardu nađite vidljivo mjesto u vašem domu kako biste ga svakodnevno provjeravali.

Einstein je davno rekao: “Nothing happens until something moves” pa se zato pokrenite i pridružite nam se na zajedničkom kreiranju na radionici Vibe Up Your 2019! koja će se održati 4. ili 5. siječnja 2019. u Ulici grada Vukovara 271 (Chromosov toranj). Sve informacije i prijave možete izvršiti e-mailom na [email protected] ili telefonom na 092/287-7675.

Vidimo se! 🙂

Ida Šijaković, Artidas

Life&Wingwave Coach

Art&Colour Energy Healer