Foto: pixabay.com

Jarac će rado započeti stabilan, dugoročni odnos, sve dok mu partner dokazuje da ga može podržati. Ali poznat je po tome da odbacuje partnere ako nisu točno ono što je očekivao. Vaga apsolutno mora imati partnera koji je jednako ozbiljan, a ako pomisli u bilo kojem trenutku da i partner ne ulaže 100 posto napora, onda se nećete ni truditi.

atma.hr – 78
Ovan

Vama veza predstavlja predanost i ozbiljan odnos. Kada počnete izlaziti s nekim, uvijek razmišljate o tome kakva će ta osoba postati u vezi. Poznato je da imate vrlo stabilne i dugoročne veze i niste osoba koja se samo želi poigravati s nekim. Kako bi odnos funkcionirao, vaš partner mora uvijek biti iskren s vama o onome što osjeća.

Budući da ste toliko ozbiljni kada se radi o ljubavi, očekujete da vaš partner bude isti takav. Ako vam ne daje izravan odgovor, mislite da se slaže s vama, što može dovesti do pogrešne komunikacije. Potrebna vam je jednaka stabilnost u vašem odnosu da stvari funkcioniraju.

Bik

Sve dok ne budete sigurni u ono što želite u vezi, vi polako ulazite u odnos. Želite se pobrinuti da vaš partner zna da ste zainteresirani za nešto ozbiljno. Jednom kada zavolite nekoga, to je zauvijek i jednostavno nećete tako lako pustiti da ta ljubav ode iz vašeg života.

Pokušavate biti pametni i oprezni koliko je to u ljubavi moguće, ali lako se uzbudite i ne treba vam puno da izgubite glavu. Vi ste također zemljani znak, što znači da kada jednom pustite svoje korijene, nećete ići drugdje. Vrlo je teško utjecati na vas i učiniti da se promijenite, što vas čini vrlo stabilnim partnerom.

atma.hr – 39

Blizanci

Vi ste partner koji se stalno mijenja. Niste sigurni što želite za večeru, planovi za vikend su vam uvijek upitni i to je iscrpljujuće. Lako gubite koncentraciju i brzo se počinjete dosađivati. U vašu obranu ide to što ste nemirni zbog svega, ne samo zbog vaših odnosa.

Želite sljedeću veliku stvar i ne želite čekati. Naravno, razmišljanje o sljedećoj velikoj stvari dok ste još u vezi nije tako sjajna stvar koju činite, zar ne? Možda niste sigurni što želite, a početi nešto s nekim jednostavno izgleda kao dobra ideja.

Rak

Vi ste znak koji voli ljubiti i želite se obvezati, ali to vam ne polazi uvijek za rukom. Interese partnera obično koristite kao svoj vlastiti mjerač za stabilnost i sreću, umjesto da se pitate što stvarno želite. Samo zato što je vaš partner potpuno apsorbiran u vezu, to ne znači da morate sami to glumiti.

Kada počnete misliti o tome kako ne možete podnijeti pritisak stabilnog odnosa, imajte na umu da ne morate biti s nekim samo zato da bi ta osoba bila sretna. Možda je bolje da stabilizirate smisleni odnos sami sa sobom.

atma.hr – 75
Lav

Vi ste vrlo stabilan partner kad znate da će se druga polovica potpuno predati vama. Moglo bi se činiti da je vaša glava ponekad u oblaku, ali pokušavate biti realni u ljubavi. Za vas, ljubav uključuje velike snove. Ono što vas čini tako dobrim partnerom jest to što znate da nisu svi savršeni – uključujući i vas.

To znači da nikad nećete očekivati ​​da se vaš partner oblikuje po zamišljenom kalupu i da ste sretni što je određena osoba došla u vaš život. Naravno, ljubav nije uvijek lagana, ali vi ste strpljivi – i kada želite da odnos funkcionira, dat ćete sve od sebe.

Djevica

Vi uvijek imate dugoročni plan odnosa – za sebe i za svog partnera. Kad započnete ozbiljan odnos s nekim, očekujete da će on trajati jako dugo vremena, a također očekujete da i vaš partner misli isto.

Čak i ako odmah kažete što želite od njega, vjerujete u iskrenost. Ponekad vam je potrebno dugo vremena da obznanite vezu, ali jednom kad to učinite, to je gotova stvar. Pošto ste zemljani znak to znači da imate jako duboke korijene u ljubavi i životu i da se ne bojite pustiti korijenje s osobom do koje vam je stalo.

atma.hr – 78
Vaga

Vi volite ideju veze s tom posebnom osobom. Možda se brzo možete odlučiti za partnerstvo, ali potrebno je vremena da zavolite čitavim srcem – ipak želite donijeti pravu odluku. Da biste stvarno uspostavili vezu i dokazali da ste dugoročno u njoj, morate posložiti stvari na smislen način. Apsolutno morate imati partnera koji je jednako ozbiljan kao i vi.

Ako pomislite u bilo kojem trenutku da vaš partner ne ulaže 100 posto napora, onda se nećete ni vi truditi. Možete biti vrlo stabilan partner i onaj tko je spreman učiniti stvari ozbiljnim, sve dok znate da je vaš partner jednako posvećen.

Škorpion

Vi ste jako strastvena, osjećajna osoba. Ali kada je u pitanju predanost i stabilni odnosi, lako se uplašite, čak i ako se želite obvezati. Vama je velika razlika između onoga kada ulazite u vezu, a nemate ideje kako bi to moglo izgledati i onoga kada ulazite u odnos znajući da je to prava stvar.

U vašem umu, stabilan odnos je onaj koji će dugo trajati. Možda ne zauvijek, ali ako ste u ozbiljnom odnosu, zapravo ne razmišljate o kraju vremenske linije, zar ne? I znate da ako ne uspije, postoji dobra šansa da biste mogli izgubiti mnogo. Ne želite biti povrijeđeni, tako da skrivate svoje stvarne osjećaje i riskirate s taktikom vruće-hladno kako bi se zaštitili.

atma.hr – 39

Strijelac

Kada razmišljate o ljubavi i životu, vi želite živjeti apsolutno u potpunosti. Bilo koja vrsta pravila ili “zaključavanje” u vezi čini da se odmah želite izvući iz navedenog odnosa jer mrzite kompromis i mrzite kada se morate suzdržavati – vi ste onaj koji jeste, nakon svega!

Glavni razlozi zbog kojih se ponašate vruće – hladno je to što ste nevjerojatno izbirljivi, priznali vi to sebi ili ne. Vi imate visoke standarde za vašeg partnera, čak i ako se i sami ne pridržavate tih standarda. Ali to je samo zato što želite izgovor da se ne morate jako truditi u svom odnosu i što niste dovoljno strpljivi.

Jarac

Vi ćete rado započeti stabilan, dugoročni odnos … sve dok vaš partner dokazuje da vas može podržati. Ne želite staviti sve jaja u jednu košaru, a onda shvatiti da ovo neće funkcionirati kao što ste se nadali.

Iako znate da je stabilan odnos onaj u kojem su obje osobe sretne i dalje možete pokušati kontrolirati situaciju. Zapravo, jedini razlog zbog čega niste osobito stabilan partner je to što ste poznati po tome da odbacujete partnere ako nisu točno ono što ste očekivali.

atma.hr – 78
Vodenjak

Vi se teško odlučujete za ozbiljnu vezu,uglavnom zato što pretjerano razmišljate o svemu. Previše se brinete o tome je li vaš partner jednako sretan kao i vi, ili hoćete li se osjećati zaglavljeno u odnosu. Ali razlog zbog kojeg možete biti tako vrući i hladni s vremena na vrijeme jest to što niste tako emocionalno otvoreni kao i drugi znakovi zodijaka.

Ne želite se podvrgnuti emocionalnoj boli, tako da napuštate vezu prije nego što stvari postanu preozbiljne. Na taj način zadržavate kontrolu. Pametno, možda, s vaše strane, ali definitivno vas to ne čini pouzdanim.

banner za knjige KUHARICE 1

Ribe

Vi niste tako dobri u donošenju čvrstih, trajnih odluka. Kada mislite o predanosti i stabilnoj vezi, vaš um je uvijek usmjeren na bajku ili romantičnu komediju. Volite ideju o tome da je vaša budućnost već napisana i sve što trebate učiniti je igrati ulogu princeze ili slatkice s očima u obliku srca. U stvarnosti, vi ste puno realniji i to je vaša propast.

Znate da je život kratak i ne želite propustiti nešto bolje. Mislite da ako se počnete povezivati s jednom osobom, ​​nešto bolje će se pojaviti odmah sljedećeg dana. Vama je lako započeti dugoročnu stvar, ali niste u stanju dovršiti stvari. Iz tog razloga koristite taktiku vruće – hladno jer se uvijek potajno čuvate za nešto bolje.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić