Pridruži nam se na prvom Worldwide Womb Blessingu® ove godine i obnovi energije svoje maternice

Poziv dragim ženama

Četiri puta godišnje tisuće žena širom svijeta se povezuju kako bi zajedno kročile putem iscjeljenja ženskih energija i buđenja naše iskonske ženske prirode pomoću Worldwide Womb Blessing® meditacije koju je utemeljila Miranda Gray.

U veljači za vrijeme punog mjeseca je prva prilika za primanje Womb Blessinga u ovoj godini.

„Usklađivanje Blagoslovom maternice je jednostavan dar – poklon svakoj ženi, bez obzira na dob i iskustvo, koja bi ga željela primiti – dar energije koja donosi iscjeljenje našoj ženstvenosti, našoj maternici i njezinom ciklusu, našoj kreativnosti i plodnosti, našoj seksualnosti i duhovnosti.” (Miranda Gray)

Uz ovaj blagoslov radimo dodatnu meditaciju arhetipa: Obnavljanje maternice. Kroz ovu meditaciju potaknut ćemo nježno čišćenje i obnavljanje naših maternica kako bi ih pripremile za nadolazeće energije Proljetne Djeve. Dodatne meditacije arhetipa nas povezuju s energijama koje se trenutno bude u Majci Zemlji.

Ova meditacija pomaže u otpuštanju obrazaca, povrijeđenosti i nepotrebne emocionalne prtljage od prošle godine/prošlog ciklusa koja se još uvijek nalazi u našim ženskim energijama i maternicama. S ovom meditacijom podržavamo prirodan proces obnavljanja i iscjeljivanja naše maternice. Usmjerit ćemo se na otpuštanje stvari koje nam više ne služe i koje nam više nisu potrebne dok istovremeno udišemo i kreiramo čistoću, dobrotu, ljubav i mir u naše maternice i svijet. Tako se rađamo u novi ciklus, u novu godinu, pročišćene, iscijeljene i obnovljene.

Prvi Worldwide Womb Blessing u ovogodišnjem ciklusu bit će 24.02. u subotu. Grupa za zajedničko primanje Worldwide Womb Blessinga bit će u Makronovi, Ilica 11, 1. kat, susret počinje u 18:30 i traje do 20:30. Susret se sastoji od primanja Globalnog blagoslova maternice, meditacije Dijeljenja i meditacije arhetipa Obnavljanje maternice. Nakon toga nam slijedi zakuska i druženje.

Grupu vodi Ivančica, Moon Mother® Level 3 i Advanced Moon Mother Mentorica. Ukoliko se želite pridružiti grupi za zajedničko primanje blagoslova potrebno je prijaviti se na linku: https://wombblessing.com/register/

Zbog kvalitetnije organizacije prijave su obavezne i na mail [email protected] (prijavljujete dolazak na grupu) i kod Mirande pomoću linka gore (u 18h, prijavljujete se za primanje blagoslova maternice). Preporučena donacija za pokrivanje troškova organizacije i prostora je 20 €.

Nakon prijave dobit ćete mail s dodatnim uputama. Za sva dodatna pitanja ili nejasnoće možete se javiti mailom ([email protected]) ili na broj mobitela 095 9076 378.

Veselim se što imamo priliku da se okupimo, budemo podrška jedna drugoj i zajedno primimo Blagoslov buđenja ženskih energija.

Za sve one koje žele saznat nešto više o Worldwide Womb Blessingu:
https://wombblessing.com/about-the-womb-blessing/what-is-the-worldwide-womb-blessing/

Veselim se vašem odazivu
Lijepi i topli pozdravi
Ivančica