Filozofija koja stoji iza Rekonektivnog iscjeljivanja (Reconnective Healing) jest da je istinsko iscjeljenje zapravo oporavak: povratak u optimalno stanje ravnoteže, zdravlja i vitalnosti. Dokazano je da Rekonektivno iscjeljivanje iscjeljuje kancer, bolesti vezane za sidu, epilepsiju, reumatoidni i osteo artritis, sindrom kroničnog umora i teška emocionalna stanja, i to bez uporabe jakih medikamenata, čak i bez fizičkog dodira i tretmana kod kiropraktičara.

Štoviše, ovaj oblik prirodnog iscjeljivanja ne zahtijeva komplicirane tehnike, rituale ili vjerovanja. Može se naučiti u nekoliko dana, a bio je podvrgnut opsežnim znanstvenim istraživanjima.

U istraživanju koje je proveo dr. Gary Schwartz, direktor Laboratorija napretka u svijesti i zdravlju na Sveučilištu Arizone, istraživači su mjerili dugovječnost četiriju grupa listova ubranih s istoga stabla.

Kontrolni listovi ostavljeni su da prirodno odumru i venuli su u roku od tri do dvanaest dana. Druga grupa listova podvrgnuta je seansama reikija – i oni su pokazali brzi početni oporavak, čak su postajali zeleniji, ali brzo su izblijedjeli. Treća je grupa prošla kroz Qi Gong – iako je oporavak započeo sporije nego s Reikijem, listovi su duže vrijeme ostajali vitalni. Međutim, kad je na četvrtoj grupi listova primijenjeno Rekonektivno iscjeljivanje (Reconnective Healing), oporavak je počeo brzo, neki su listovi čak pustili korijenje, a njihov je životni vijek trajao i do 90 dana.

Druga studija, objavljena u Nacionalnom centru za biotehnološke informacije, na pacijentima s bolovima u ramenu testirala je Rekonektivno iscjeljivanje (Reconnective Healing) uz Reiki, lažno isceljivanje i ispitivanje bez tretmana – u odnosu na fizikalnu terapiju. Rezultati su pokazali da je desetak minuta seanse Rekonektivnog iscjeljivanja ili Reikija djelotvorno u poboljšanju raspona pokretljivosti kao i fizikalna terapija. Štoviše, Rekonektivno iscjeljivanje pokazalo se više nego dvostruko djelotvornijim od fizikalne terapije, povećavajući raspon pokreta za 26 stupnjeva, dok je fizikalna terapija dovela do poboljšanja od 12 stupnjeva, a Reiki je pokazao povećanje od 20 stupnjeva.

Ovo obnavljanje pokretljivosti nadilazi placebo efekt. Pacijenti koji su podvrgnuti lažnom iscjeljivanju izvijestili su da nema poboljšanja u rasponu pokreta, ali su osjetili smanjenje bola u poređenju sa slučajem kad nisu imali nikakav tretman. To sugerira da se smanjenje bola može pripisati placebo efektu, dok poboljšanje u rasponu pokreta ne može, jer bi u protivnom pacijenti tretirani lažnim iscjeljivanjem pokazali slične rezultate.

Zadivljujuća stvar o Rekonektivnom isceljivanju (Reconnective Healing) jest kako lako se ono može naučiti. Nije potrebno opteretiti svoje bankovne račune ili razviti ovisnost o vanjskim supstancijama. Daru Rekonektivnog iscjeljivanja (Reconnective Healing) naučeno je više od 100.000 ljudi u više od 75 zemalja. Prijavljivanjem za program obuke stječemo sposobnost jasnijeg promišljanja, imamo veći raspon pokretljivosti i postižemo vrhunske sportske performanse.

Od 14. do 18. listopada ove godine dr. Eric Pearl i nastavni tim Rekonektivnog iscjeljivanja održat će u Beogradu petodnevni sveobuhvatni program obuke u Hotelu Holiday Inn. Prve večeri održat će se troiposatno predstavljanje, diskusija i demonstracija nauke Rekonektivnog iscjeljivanja (Reconnective Healing). Potom slijede dva dana obuke Razine I., tijekom koje polaznici uče raditi s frekvencijama. Razina II. je napredna obuka poslije koje se postaje praktičar osnovnog stupnja.

Za informacije kontaktirati Svemira Kovača na: +385 95 5884585, ili: [email protected]

thereconnection.com

Prethodna objavaNevjerojatna priča o ženi: Ona se smije kada želi vrištati, ona pjeva kada želi plakati
Slijedeća objavaDnevni Jyotish Horoskop 04.07.2016.
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.