Ovo je popis od 24 testirane i dokazane tehnike koje će vam pomoći u manifestiranju ljubavne veze. Odaberite jednu ili više njih i koristite ih svaki dan kako bi privukli svoj san!

atma.hr – 52
1. Postavite cilj

Najvažnije je postaviti cilj. Odlučite u vašem umu što je to što ćete ostvariti. Zapišite kako bi ga učinili stvarnijim.

Primjer: “Do kraja ove godine bit ću u sretnoj vezi”.

2. Čitajte inspirativne citate

Pročitajte motivacijske citate kad god imate priliku. Oni će vas podsjetiti da možete postići sve što želite.

Primjer: “Ne postoji pravo vrijeme ni mjesto za pravu ljubav. To se događa slučajno, u otkucaju srca, u jednom zasljepljujućem trenutku. “- Sarah Dessen

3. Otpustite

Dopustite svemiru da odradi svoje. Nemojte biti opsjednuti s nečim, nemojte brinuti da se nešto neće dogoditi. Otpustite i opustite se.

Primjer: Nemojte se stalno žaliti kako niste našli “onog pravog”, nemojte svaki trenutak u životu podrediti pronalaženju partnera, živite svoj život i budite sretni.

atma.hr – 52
4. Budite zahvalni

Budite zahvalni za sve one divne stvari koje već imate u vašem životu. Pokušajte pisati dnevnik zahvalnosti ili jednostavno odvojite nekoliko minuta prije nego što odete u krevet i mislite na sve dobre stvari koje su vam se dogodile taj dan.

Primjer: Budite zahvalni za odnose koje ste imali, iako su završili. Budite zahvalni za svoje prijatelje i obitelj koji vas vole. To će privući još više ljubavi u vaš život, u obliku srodne duše.

5. Širite pozitivnost

Smiješite se, smijte se, govorite lijepe stvari ljudima. Budite im potpora. Nemojte se žaliti ili ljutiti.

Primjer: Vaš prijatelj je upoznao “posebnu osobu”. Budite sretni zbog njih, postavljajte pitanja, govorite pozitivne komentare.

6. Činite dobra djela

Dio širenja pozitivnosti su dobra djela. Obvežite se da ćete svaki dan učiniti neko dobro djelo.

Primjer: Ubacite novac u tuđe parking mjerilo. Dajte nekome kompliment. Propustite nekoga u redu prije vas dok čekate u banci. Pridržite vrata nekome.

LJILJANA POSAVEC KNJIGE

7. Koristite kotač fokusa

Kotača fokusa može vam pomoći u stjecanju „momentuma“ zahvalnosti koji mijenja vaš sustav vjerovanja i ponašanje, te vam pomaže da u konačnici privučete više onoga što želite u životu.

Savjet: Kliknite ovdje kako bi saznali kako koristiti kotač fokusa.

Primjer: Razmislite o aspektu svog života u kojem se osjećate voljenima i stvarajte rečenice (za pisanje na svom kotaču fokusa) koji opisuju situaciju. Na primjer “Volim svoju sestru koja mi pruža neizrecivu podršku i ima potpuno povjerenje u moje sposobnosti”.

8. Mapa želja

Izradite mapu želja. Izrežite (ili isprintajte) slike i riječi koje predstavljaju vaš cilj i stavite ih na mapu. Postavite je negdje gdje ćete je moći vidjeti svaki dan. To će vam pomoći u vizualizaciji.

Primjer: Ako pokušavate privući srodnu dušu, možete staviti slike sretnog para, sliku kuće u kojoj ćete živjeti, spavaće sobe i slično.

Savjet: nemojte se previše fokusirati na fizičke karakteristike vašeg idealnog partnera (poput kose ili boje očiju), razmišljajte kakav će vam biti životni stil i kako ćete se osjećati.

atma.hr – 52
9. Vizualizirajte

Možete koristiti mapu želja koja će vam pomoći u vizualizaciji, ali također to možete učiniti i bez nje. Samo zatvorite oči i zamislite kako se vaš san ostvaruje, usredotočite se na detalje i na osjećaj koji ćete imati.

Vizualizirajte kako ćete vi i vaš partner izgledati kao par. Zamislite kako će vas vaši prijatelji i obitelj doživljavati kada vas pogledaju. Uključite i druga osjetila osim vida kada zamišljate svoj život iz snova. Pokušajte zamisliti mirise, osjetite dodir, osjetite predmete pod rukama.

Primjer: Zamislite da idete na odmor zajedno sa svojom srodnom dušom. Gdje ćete ići? Što ćete činiti? Zamislite kako se držite za ruke u zračnoj luci ili kako ležite na plaži zajedno. Zamislite kako grlite ili ljubite svog partnera.

10. Koristite afirmacije

Izaberite nekoliko pozitivnih afirmacija i ponavljajte ih svaki dan.

Primjer: “Ljubav mi pristiže” ili “Ja sam u sretnoj vezi”.

11. Meditirajte

Redovnom svjesnom praksom postići ćete mir i blagostanje, veći fokus i pozitivniji pogled na život.

Primjer: Sjednite u udoban položaj, zatvorite oči i usredotočite se na svoj dah. Smirite misli. Počnite s 2-5 minuta meditacije dnevno.

banner za knjige osho zdrav emocionalni zivot

12. Popis pozitivnosti

To je slično popisu zahvalnosti, ali je proširena verzija, a možete dodati i sve stvari kojima se radujete.

Primjer: “Prijatelji mi dolaze u posjet za vikend” ili “Idem na izlet u subotu ujutro”.

13. Koristite podsjetnik

Ponekad pomogne odabrati mali predmet i nositi ga da vas podsjeti na ono što pokušavate privući.

Primjer: To može biti narukvica koju vam je prijatelj poklonio za rođendan s ljubavlju i kad god je nosite osjećate se privlačno i sretno. Odlučite da će ta narukvica biti podsjetnik na cilj da pronađete ljubav. Nosite je s povjerenjem i odlučnošću ili je držite u rukama tijekom vizualizacije.

(Naputak: To može biti bilo koji drugi predmet koji predstavlja ono što želite manifestirati na primjer – ružičasti kvarc kristal za “ljubav”.)

atma.hr – 52
14. Upotrijebite svoju točku namjere

Vaša točka namjere je u osnovi mjesto gdje se sastaju vaše srce i vaš um. Kada aktivirate svoju točku namjere, manifestirate s više energetske vibracije pa stvari dolaze brže i lakše.

Primjer: Uravnotežite svoju točku namjere i pošaljite koherentnu poruku Svemiru.

15. Živite „Što ako…“

Započnite odmah živjeti kao da je vaš san već postao stvarnost.

Primjer: Kupite odjeću koju ćete nositi na sastanku sa svojom srodnom dušom.

16. Napravite popis zadataka

Koje korake ćete poduzeti kako bi ostvarili svoj cilj? Kako ćete iskoristi priliku kad vam je svemir pošalje k vama?

Primjer: Izađite. Veća je šansa da ćete upoznati nekoga ako izađete nego kada samo sjedite kod kuće.

17. Napraviti popis želja

Ovo će vam pomoći da budete određeniji u vezi stvari koje želite. Ponekad ne dobijemo ono što želimo, jer nismo bili dovoljno jasni kada smo slali poruku Svemiru.

Primjer: napravite popis osobina koje želite da vaš partner ima i što će vam biti važno u toj vezi.

atma.hr – 52
18. Riješite se negativnosti

Izbacite negativne ljude iz svog života. One koji su stalno u lošem raspoloženju i vide život kao ” polupraznu čašu”.

Primjer: Imate prijatelja koji ne vjeruje u život i uvijek se žali kako je nemoguće pronaći srodnu dušu. Ograničite vrijeme koje provodite s tom osobom.

19. Oslobodite se ograničavajućih uvjerenja

Mislite li da nećete biti u mogućnosti doći do određenog cilja iz nekog razloga? Pokušajte shvatiti zašto tako mislite. To je vjerojatno samo ograničavajuće uvjerenje kojeg se trebate riješiti.

Primjer: “Savršena veza ne postoji”. Podsjetite se da odnosi, baš kao i život općenito, ne moraju biti savršeni da bi bili nevjerojatni.

20. Riješite se nereda

Kada ste u mogućnosti osloboditi se stresa i prepreka uzrokovanih neorganiziranošću, utrli ste jasan put svemu što želite u životu.

Primjer: Bacite stare stvari iz svoje kuće koje zadržavaju puno negativne energije – staru odjeću, časopise, novine i slično.

banner za knjige moc ljubavi

21. Više čitajte

Pročitajte knjigu koja će vam pomoći da se usredotočite na vaš cilj i ostanete motivirani. Također možete čitati knjige o Zakonu privlačnosti kako bi otkrili najbolje metode i alate za privlačenje onoga što želite.

Primjer: Možda želite pročitati ljubavne romane koji će vam pomoći da zamislite sebe u vezi. Ili možete pročitati knjige o Zakonu privlačnosti kako bi dobili više savjeta o tome kako možete očitovati ljubav.

22. Vjerujte u Zakon privlačenja

Morate doista vjerovati da možete dobiti ono što želite u životu.

Primjer: Nemojte brinuti što još niste susreli svoju srodnu dušu.

A do tada iskoristite ovo vrijeme za uživanje u slobodi i upoznajte sebe bolje izvan odnosa.

atma.hr – 52
23. Okružite se istomišljenicima

Družite se s ljudima koji imaju iste ciljeve kao i vi, s ljudima koji vjeruju u moć Zakona privlačnosti. Razmjenjivati ćete pozitivnu energiju i podržavati jedni druge.

Primjer – Zapitajte se, što će povećati šansu da upoznate nekoga:

  • Provodite vrijeme s nekim tko je odustao od ljubavi i ne želi upoznati nikog novog.
  • Provodite vrijeme s nekim tko je u vezi i ne traži partnera.
  • Provodite vrijeme s nekim tko je slobodan i traži partnera.

Da. Treći je ispravan odgovor.

24. Napravite mjesta za ono što će doći u vaš život

Svemir će vam poslati ono što ste zatražili, vaš posao je da budete otvoreni za primanje i da ne stojite sami sebi na putu.

ATMA – Pripremila: Suzana Dulčić