Foto: commons.wikimedia.org

Hitovi jednog od najvećih rock bendova svih vremena mnogima su obilježili živote i pamte se zauvijek. Sada ih upoznajte u malo drugačijem svjetlu, zabavite se i doznajte koja pjesma legendarnih Guns N’ Rosesa najbolje opisuje vaš horoskopski znak.

atma.hr – 78
OVAN – Paradise City

Nije čudno da Ovna, koji voli uživati u hedonizmu i želi živjeti u nekoj vrsti utopije, upravo najbolje opisuje ova himnička pjesma.

Odvedi me tamo gdje je trava zelena i djevojke su lijepe, molim te odvedi me doma – o da, upravo o takvom idiličnom mjestu sanjari Ovan.

BIK – Yesterdays

Iako poznat kao znak koji stoji čvrsto na zemlji, Bik isto tako svoju racionalnost voli staviti po strani i prepustiti se restrospektivnim razmišljanjima.

Bikovi se često prisjećaju prošlosti, za nekim stvarima znaju i žaliti, ali vole taj osjećaj kada ih preplave sjećanja.

atma.hr – 39

BLIZANCI – Estranged

Možda nešto manje poznata pjesma grupe Guns N’ Roses, ali jednako moćna i dojmljiva kao i njihovi najveći hitovi.

Osjećaj otuđenosti od svijeta i drugih ljudi nešto je s čime se susreću mnoge rock zvijezde, a dobro je poznat i pripadnicima horoskopskog znaka često nedokučivih Blizanaca.

RAK – Don’t Cry

Može li se osjećajne i zatvorene rakove bolje opisati nego kroz jednu od najljepših balada Gunsa?

Romantični i često neshvaćeni Rakovi itekako dobro znaju što je to nesretna ljubav, a baš kada su najtužniji, najviše im pašu tužne ljubavne balade.

atma.hr – 75
LAV – Nightrain

Jedna od pjesama Gunsa za podizanje raspoloženja i nabrijavanje, oda je dobrom provodu, a naziv je dobila po vinu Night Train.

A Gunsi su u danima najveće slave itekako znali tulumariti… Baš kao što su i energični Lavovi uvijek spremni za akciju, zabavu i uživanje u svemu što im život pruža.

DJEVICA – Mr. Brownstone

Pjesma koja govori o ovisnosti i opsesiji, u prenesenom smislu savršeno opisuje horoskopsku Djevicu poznatu po svojoj opsesiji detaljima i ovisnosti o tome da sve bude savršeno.

Naravno da nikada ništa ne može biti savršeno, ali uporna Djevica uvijek će težiti tome.

atma.hr – 78
VAGA – Civil War

U vječitoj potrazi za pravdom i ravnotežom – niti jedan znak horoskopa nije toliko osjetljiv na nepravdu kao Vaga. Vagu svaka nepravda boli, a naročito onda kada zbog nje stradaju slabiji i nedužni.

Osviještena Vaga uvijek će se boriti za pravdu i biti na strani slabijih pa i onda kada će se osjećati nemoćnom i vezanih ruku.

ŠKORPION – Welcome To The Jungle

O da, svatko tko u svojoj blizini ima i jednog škorpiona, zna da život sa škorpionom nije miran i staložen. Škorpioni su strastveni, neukrotivi pa i zlopamtila kada im se netko zamjeri – neće oprostiti tako lako, a ako i oproste neće to nikada zaboraviti.

Kada uđete u svijet Škorpiona on će vas pozdraviti riječima – dobrodošli u džunglu!

atma.hr – 39

STRIJELAC – Sweet Child O’ Mine

Druga pjesma grupe Guns N’ Roses s najviše pregleda na YouTubeu, po mnogima njihova najljepša pjesma, himna je ljubavi i onom najljepšem osjećaju kada smo s voljenom osobom koji ništa ne može nadmašiti.

To je optimistična ljubavna pjesma koja savršeno paše za vječitog optimistu i pozitivca Strijelca.

JARAC – November Rain

Pjesma Gunsa s najviše pregleda na YouTubeu, briljantna devetminutna skladba s kojom su se Gunsi 1992. prikazali svijetu u novom glazbenom izdanju, savršeno pristaje inteligentnim Jarčevima.

Pomalo i mračna pjesma koja opisuje Jarčevu sklonost zabrinutosti jer ovaj znak smatra da je uvijek dobro biti na oprezu.

atma.hr – 78
VODENJAK – Knocking on Heaven’s Door

Gdje će drugdje luckasti i zaigrani Vodenjak biti, nego vječito negdje u oblacima. Rutina i obična svakodnevica vodenjaku je dosadna, a zahvaljujući bujnoj mašti i kreativnosti lako će iz nje otploviti u neki drugi svijet.

Ovaj miroljubivi znak horoskopa zna kako se maknuti od tmurnih i teških vijesti pa makar to bio samo bijeg od stvarnosti.

RIBE – Patience

Divna laganica uz koju zanesena Riba može sanjariti po cijele dane. Nježnoj Ribici nikuda se ne žuri, baš kao i ovoj pjesmi, ona zna da je strpljenje vrlina i čekat će koliko god treba da dobije ono o čemu sanja.

Baš kako pjeva Axl Rose: Sjedim ovdje na stepenicama jer bih radije bio sam, ako te ne mogu imati odmah sad, čekat ću draga…

zadovoljna.hr

49 HEMP RUKSACI

banner hemp ruksak 1