Idealni partner za tebe jest ona osoba s kojom možeš živjeti slobodno onu istinsku verziju sebe, energetski, fizički, emotivno i spiritualno. A to kod svakog od nas može varirati. Ali one vrijednosti koje želiš iskusiti i živjeti trebaš svakako pokloniti i sebi, a ne očajnički ovisiti o nečijoj slobodnoj volji i hoće li ti dati ljubav, potvrdu ili kompliment. Što više ljubavi i ljepote možeš sam sebi kreirati kao dio zajedništva kroz manifestaciju idealnog partnerstva, lakše će ti biti zamijetiti tko ti troši uzalud vrijeme i ne odgovara onoj verziji tebe i liniji života gdje se nalazi tvoja harmonizirana ili idealna veza.

atma.hr – 52
Zašto manifestiram krivog umjesto idealnog partnera ili uopće ne manifestiram?

U svojem programu na manifestroomu, kao i kada radim individualno na manifestaciji bilo čega, s klijentima, ne samo na partneru, krećemo od self koncepta. Jedne složene komponente s kojom gradimo stvarnost, veze, konekcije, projekcije, a samim time i manifestiramo iskustva koja su poželjna ili ipak nepoželjna.

Primjerice nalazi li se u tvome self conceptu nova verzija tebe koja zaista sada vjeruje da zaslužuje divnu vezu/partnera. Koja vjeruje i zna kako do toga doći, kroz rad na sebi i manifestaciju. Može se dogoditi da ti ponovno promakne jedan vitalan dio, koji te kasnije može koštati puno živaca.

Smatram da većina žena i poneki muškarac, jesu prošli kroz učenja na svojoj koži u vezama. Bili ghostani. Ostavljeni, možda čak i izigrani ili prevareni u neku ruku. Sve zato što su u nekom trenutku žarko željeli ljubav. Žarko trebali potvrde, uvjeravanja koliko su dobri, nježnost, divljenje i jednostavno da su nekome potrebni.

Ako živiš tako da tvoj self image ovisi o tome koliko te drugi hvale, koliko ti afirmiraju, koliko te vole, naravno da će doći do toga da izabereš partnera koji je možda sklon love bombingu, kojem se možda i svidiš na početku, ali u nekom trenutku shvati da ipak nisi kompatibilna partnerica/partner za dalji razvoj veze. I tu se može događati da ponovno zapadneš u začarani krug patnje i traženja ljubavi i potvrde od nekog drugog.

U radu na self conceptu zaista je bitno osim izmijenjenih podsvjesnih uvjerenja, u praksi poraditi na utjelovljenju sebe kao idealnog partnera.

atma.hr – 52
Idealan partner najvjerojatnije nije onaj koji stalno treba reassurance o tome što je. Je li voljen, koliko vrijedi? Kada utjeloviš verziju sebe koja brine o sebi, koja se voli, zaista će ti lakše biti prepoznati namjere drugih ljudi. Jer tada nećeš tražiti da te netko napuni komplimentima, da netko puni tvoju čašu ljubavlju iznova i iznova, jer ćeš imati tehnike kojima to radiš sam/a.

Zato je u manifestiranju bitno izgraditi sebe, prvenstveno, verziju sebe, koja utjelovljuje zdrave i kvalitetne vrijednosti i temelje za tvoju novu sadašnjost i budućnost.

U pasivnoj manifestaciji kreirati verziju sebe, koja daje sebi ljubav, koja sebi vrijedi, koja sebe cijeni, koja brine o sebi, s lakoćom i ljubavlju.

Istina je želiš li, od svojeg partnera, bilo da radiš na manifestaciji nove veze ili harmonizaciji postojeće, primati komplimente, nauči ih davati sebi. Želiš li biti voljen/a, nauči sebe voljeti u potpunosti. Želiš li primati bilo što određeno nauči to dati prvo sebi. I zatim utjelovi tu verziju sebe, kao nešto prirodno.

banner ostvari svoje

Tada, kada ćeš i krenuti s manifestacijom, upoznavanjem novih ljudi, kada ćeš krenuti s harmoniziranjem svoje postojeće veze, više nećeš davati dobar dio svojih emocija nekome drugome u ruku. Nećeš nekome dati svoju snagu i ovisnost da ti netko nešto pruži. Poput ljubavi ili ti pokaže neku tvoju unutarnju vrijednost. A kada se nešto dogodi, te ta osoba ode, kao da drži sve tvoje vrijednosti i uzima ih sa sobom.

Mnogi nisu sebi naučili davati komplimente, pohvale, nježno se razgovarati i odnositi prema sebi i kada se susretnu da im netko drugi u nekom trenutku života to može dati, uzimaju taj dio, ali kad ostanu bez tih komplimenata, brige i ljubavi, postaje im još gore, jer sebi nikada ne daju taj vitalan dio self care-self love rutine.

Zato kada i kreneš raditi na sebi, pohvali se. Pogotovo ako je tvoja svijest često naučena se grditi, kriviti, zamjerati si. Kada gradiš novu verziju sebe, zapitaj se bi li ona sebe vrijeđala? Bi li ona sebi stalno nešto nabacivala na nos? Bi li ona zaboravljala sebi pokazati ljubav? Zaboravljala uputiti kompliment? Pohvalu? Dati sebi najbolje od sebe?

atma.hr – 52
I tu mnogi nažalost i kada krenu s polovnim manifestacijskim tehnikama, dođu da manifestiraju nekoliko partnera jednog za drugim. Koji su zapravo nalik jedni na druge. Koji dođu, daju malo ljubavi, vrijednosti i komplimenata, te kada odlaze, za sobom ostavljaju bol, grč i prazninu, koju nikako ne možeš popuniti, jer ne brineš o sebi na osnovni način.

Ima mnogo tehnika koje u manifestaciji mogu na brzinu zagladiti energetsku realnost, prenijeti je materijalan plan, ali kao što je brza i površna tehnika poneka, takav može biti i rezultat.

Zato i obožavam manifestaciju. Jer da bi živio na svojoj najboljoj vremenskoj liniji, ona koja te puni energijom samo zato što postojiš, naučit će te i kako da utjeloviš tu konkretnu verziju sebe. Kroz otpuštanje neautentičnih dijelova sebe.

Dakle kod manifestacije partnera imaj na umu, da prvenstveno manifestiraš verziju sebe, koja uživa u zdravom i kompatibilnom odnosu koji tebi odgovara. U kojem se ti osjećaš prekrasno, voljeno, vrijedno. Ali samo zato što i sam/a utjelovljuješ te vrijednosti u sebi i možeš si ih dati bilo kojeg trenutka.

Idealni partner za tebe jest ona osoba s kojom možeš živjeti slobodno onu istinsku verziju sebe, energetski, fizički, emotivno i spiritualno.

A to kod svakog od nas može varirati. Ali one vrijednosti koje želiš iskusiti i živjeti trebaš svakako pokloniti i sebi, a ne očajnički ovisiti o nečijoj slobodnoj volji i hoće li ti dati ljubav, potvrdu ili kompliment.

atma.hr – 52
Što više ljubavi i ljepote možeš sam sebi kreirati kao dio zajedništva kroz manifestaciju idealnog partnerstva, lakše će ti biti zamijetiti tko ti troši uzalud vrijeme i ne odgovara onoj verziji tebe i liniji života gdje se nalazi tvoja harmonizirana ili idealna veza.

Na manifestroomu te očekuje program Manifestacija idealnog partnera, koji se sastoji od 15 video lekcija. Upoznat ćeš se sa svojim self konceptom, te kako izgraditi novi.

Saznat ćeš i kako saznati što je idealna veza za tebe. Naučit ćeš uobličiti detaljno pasivnu manifestaciju, a očekuj i lekcije o quantnom leapu. Također saznat ćeš i nekoliko dodatnih tehnika koje će upotpuniti tvoju manifestaciju idealnog partnera. Vidimo se na manifestroom.com.

Namaste!

Nera Crnčić