Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Ranjeni ranjavaju, kažu. Istina je to, ali tko je onaj koji će prekinuti lanac? Ako su ranjavali tebe, znaš kako je to. Iskusio si tu bol, želiš li zaista i da je drugom tako? Što ćeš izabrati?

atma.hr – 52
Evo 2 primjera.

Marin i Ivana su oboje u životu pretrpjeli zlostavljanja.

Kada je Marin došao do dobre pozicije na poslu, on je krenuo zlostavljati druge. Zlostavljao je svakodnevno, bez imao empatije. Nije se bavio tim kako je njemu bilo dok su njega zlostavljali.

Nije se volio pa je na taj način tražio zadovoljstvo. I tako je on stvarao nove lance nasilja. Nove ranjenike.

Ivana…. Kada su ju zlostavljali, molila je da se tako nešto ne dogodi drugom čovjeku.
Nikada ne bi poželjela tu bol i patnju drugom biću. Ivana je odlučila iscijeliti sebe. Dugo je radila na tome.

Ivana je krenula raditi s ljudima i pomagati im kako bi iscijelili svoje traume. Ivana je stvarala nove lance, lance ljubavi i potpore.

Ranjeni ranjavaju kažu, da, ali na nama je hoćemo li prekinuti taj lanac.

Budimo sve ono što želimo od drugoga.

Pokažimo vlastitim primjerom ako želimo promjenu.

© Marina Knüsel, healing terapeut
Facebook grupa – 
Za empate, duhovnjake i sve vrste svjetlosnih ratnika

atma.hr – 52
Prethodna objavaKako prekinuti energetske lance i iscijeliti odnos
Slijedeća objavaPluton u Vodenjaku 2023.-2043.: Transformacija na osobnoj i kolektivnoj razini
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.