Koliko ste puta vidjeli prekrasnu ženu koja zrači samopouzdanjem i nekom posebnom energijom? S druge strane, kada pogledate u ogledalo jednostavno ne vidite tu snagu i sjaj? Što je to što čini ženu privlačnom i kako da probudite atraktivnu ženu u sebi? Odgovor je jednostavan!

atma.hr – 78
Pritisnite taj prekidač u vama

Svaka je žena lijepa, samo neke to ne znaju ili ne vjeruju. Zašto je to tako? Jer već imamo drugo uvjerenje – da nismo dovoljno lijepi, da nismo dovoljno atraktivni, da nismo dovoljno pametni.

Mnogi, s druge strane, misle da je potrebno u svoje živote privući ljepotu. Istina je u nečem potpuno drugom. Ljepota je već u nama. Samo to moramo primijetiti.

U knjizi “Tajna magneta srca”, autor Ridiger Shahe posebnu pažnju posvećuje ovom problemu. “Zamislite da imate prekidač koji možete koristiti za prebacivanje s jednog stava na drugi. Kako od sada želite zračiti? Ako ste žena želite da vas partner opaža kao atraktivnu ženu. Jednostavno je: tako se osjećajte. Unutrašnji prekidač prebacite na “atraktivnu ženu” ili na “zavodničku ženstvenost”. Odlučite se tako osjećati.”

Jednom kad to učinite osjećat ćete se lijepo i dok spavate, u spavaćici i bez šminke. Bit ćete zanosni šta god obučete, koji god posao obavljali i to će biti očita promjena. Ugodite sebi i izvana i iznutra. Kupite sebi nešto lijepo, nagradite se novom knjigom, pidžamom, kremom ili jednostavno jutarnjim afirmacijama ili duboko iskrenim riječima zahvalnosti za sve što imate.

Samo pritisnite taj prekidač!

atma.hr – 39

Potražite ljepotu, a ne nedostatke u sebi

Tajna srca i svega što ono privlači ima i jedan detalj koji se stalno zaboravlja. Zakon privlačenja djeluje i kad niste svjesni. To znači da su u vama već uključeni neki drugi prekidači koji vam ne dopuštaju da se osjećate lijepo, zadovoljno, privlačno ili sretno. Vi već imate ugrađenja uvjerenja o sebi koja vam ne dopuštaju da se opustite.

Ne morate toliko biti strogi prema sebi cijelo vrijeme. Ne trebaju vam manje uši, veće grudi ili drugi nos. To ste vi i baš takvi ste lijepi. Pritisnite prekidač i pogledajte kako radi čarolija. Shvatit ćete da samo izmijenjen osjećaj prema samom sebi utječe na druge. Vidjet ćete kako se mijenja njihovo ponašanje.

Sada je jednostavno kada znamo da je svaka lijepa žena lijepa, jer vjeruje u to i tako se osjeća. Prestanite se odupirati toj energiji.

Ne blokirajte Zakon privlačnosti

Jedan od glavnih neprijatelja Zakona privlačnosti je strah od toga što drugi misle o nama.  Ovo je glavna kočnica koja nas sputava. Koliko puta ste pomislili: ova haljinu bih mogla obući, ali neće mu se svidjeti. Ili: Ne mogu nositi pleteni šešir danas kad krenem u šetnju, smijat će mi se na ulici. Nitko više ne nosi šešire. Ili: Upisala bih se na tečaj keramike, ali svi će reći da je  beskoristan.

Vas ne treba biti briga što će drugi reći. Ono što o sebi mislite je u osnovi vaš, a ne tuđi život. Svjesna i samosvjesna žena koja se osjeća lijepo i privlačno ne pridaje važnost onome što drugi kažu i misle o njenoj odjeći, riječima ili knjizi koju čita.

Ona to čini radi sebe i da se osjeća dobro. Ne treba vam više od toga. Ne bojite se snage i ljepote  onoga što je u vama. Samo se prepustite svojoj veličanstvenosti.

atma.hr – 78
Budite svoje najveće remek-djelo

Veliki Michelangelo, na pitanje kako je uspio iz mramornog kamena izrezbarati tako savršenu  živu skulpturu lava, odgovorio je: “Jednostavno, uklanjam sve što nije lav”. Slično je i s otkrivanjem ljepote i ljubavi u sebi. Ona već postoji i ne morate je drugdje tražiti. Vaš je zadatak  samo ukloniti te loše osjećaje i misli o sebi.

Pratite tri jednostavna koraka: tražite, vjerujte i primite.

Otkrijte što je to u vama što želite biti i kako se želite osjećati. Onda se predajte potpuno tom osjećaju. Ponašajte se, govorite i razmišljajte kao da već imate to što želite – jer imate, samo niste na odgovarajućoj frekvenciji.

Vjera je ono što nas vodi od želje do ostvarenja. Kada vjerujemo, zakon privlačnosti pokreće ljude, događaje i okolnosti koji vam donose željeno. A onda osjetite kako vam se želja ostvarila. To je primanje. Dobro raspoloženje u sadašnjosti je garancija za ostvarenje onoga što želimo.

Čitav život je veliki stvaralački proces. Budite umjetnik koji stvara besprijekornu skulpturu. Budite spektakularni. Pritisnite prekidač!

98 TRAŽITE I DANO VAM JE

banner za knjige trazite i dano vam je