Foto: stocksnap.io
Postoji stara poslovica koja kaže: “…kad je učenik spreman, učitelj se pojavi.”

To znači da mi ljudi tražeći neke odgovore nesvjesno privlačimo situacije koje nam pružaju mogućnost da iskusimo i naučimo upravo ono što tražimo.

Ovo se odnosi i na poimanje Tajne i njenog pravog značenja. Tajnu će razumjeti samo oni koji su spremni za nju!

Tajna nije samo sredstvo za ostvarenje materijalnih dobara. Tajna nam, uistinu, može pomoći da dođemo do dubljih istina i pronađemo smisao svoga postojanja.

Svi oni koji teže samo ovozemaljskim bogatstvima i statusnim simbolima, mogu do njih doći korištenjem Tajne, ali nepoštivanjem drugih univerzalnih zakona, obično sve opet izgube.

Zakon privlačnosti je tajna uspjeha i sreće čovjeka, ali nipošto jedini faktor za ovo dvoje.

Postoje mnogi drugi univerzalni zakoni koji bi trebali biti ispoštovani kako bi se čovjek približio svome idealu i ostvario ono što je cilj njegovog življenja.

Cilj postojanja nekad nije lako pronaći pa mnogi od nas polaze od onih površnih statusnih simbola, kao što je novac, materijalna bogatstva ili moć…

Ispod te težnje za bogatstvom i simbolima, krije se samo jedna, svima nama svojstvena želja, želja da se osjećamo dobro.

I , upravo od TE želje treba početi proces svog spiritualnog razvitka.

Dakle, za Tajnu je potrebno uložiti puno mentalnog posla i slijediti univerzalne istine, i tek onda tajna više neće biti tajna, već način življenja.3 koraka stvaralačkog procesa

Stvaralački Proces pomaže vam u stvaranju svega što želite u tri jednostavna koraka: traženje, vjera i primanje.

Kad od Svemira trebate zatražiti ono što želite to je prilika i da sebi razjasnite što želite.

Kad vam to postane jasno, već ste zatražili.

Vjera znači da se trebate ponašati, govoriti i razmišljati kao da već imate ono što ste zatražili. Kad se uključite u frekvenciju ostvarenja traženoga, zakon privlačnosti pokreće ljude, događaje i okolnosti koji vam donose željeno.

Primanje obuhvaća osjećaj koji se javlja kad vam se želja ostvarila. Sadašnje dobro raspoloženje uključuje vas u frekvenciju onoga što želite.

Da biste npr smršavili, nemojte se usredotočiti na »gubitak tjelesne težine«. Umjesto toga se usredotočite na svoju savršenu težinu. Probudite u sebi osjećaj savršene tjelesne težine i tako ćete je prizvati.

Svemiru nije potrebno vrijeme da bi očitovao ono što želite. Podjednako je lako ostvariti jedan kao i milijun dolara.

Počnete li od sitnica, kao što su šalica kave ili mjesto za parking, lako ćete uočiti način na koji možete iskusiti djelovanje zakona privlačnosti.

Snažno naumite privući neku sitnicu. Kad iskusite moć privlačenja, možete stvarati i puno veće stvari.

Unaprijed osmislite svoj dan razmišljajući o tome kakvim ga želite i tako ćete pomalo promišljeno stvarati – svoj cijeli život.

zakonprivlacnosti.com

26 DRVO SREĆE AMETIST

FENG SHUI DRVO SREĆE - Ametist i bakar


Vjeruje se da ovo Feng Shui drvce, isprepleteno od poludragog kamena Ametista i bakrene žice, pospješuje zdravlje, donosi harmoniju i blagostanje, što općenito pridonosi sreći i zadovoljstvu u obitelji.
Ametist je kristal zaštite, nesebičnosti, plemenitosti, spiritualne svjesnosti, ravnoteže, unutrašnjeg mira. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Ekstremno moćan kamen zaštitnik, visokih duhovnih vibracija. Simbol je promjene, otvara mnoge tajne života, pomaže nam shvatiti značenje snova i vizija, obogaćuje naš pogled u budućnost. Štiti od psihičkih napada, preobražavajući energiju u ljubav.

Cijena: 150 kn - Kupi ovdje

4
Prethodna objavaDnevni Jyotish Horoskop 01.04.2018.
Slijedeća objavaŽivot vam uvijek odgovara ovisno o vašoj energiji i vibraciji
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.