Zato što lažemo. Eto zašto. Nije da ga nemamo, ali ga ne želimo naći za to.

Razmislite, koliko vremena dnevno provodite na mobitelu? Koliko vremena ste po Facebooku i ostalim aplikacijama? Koliko vremena se naslikavamo, gledamo televiziju, tračamo druge, opijamo se itd. itd.?

atma.hr – 52
A sad, koliko vremena provodimo u tišini? Koliko vremena meditiramo? Koliko vremena provodimo proučavajući sebe, razgovarajući sa sobom? Koliko vremena čitamo? Kada bi svaki dan pročitali već i samo jednu stranicu za koju nam treba minuta, dvije, za godinu dana bi to bila knjiga.

Znači nemanje vremena pada u vodu. Priznajmo si barem da smo lijeni i da ne želimo. Ili još bolja solucija, pokrenimo se.

Kada bi si uzeli 10 minuta dnevno za rad na sebi, to bi već bio veliki pomak. 10 min od bespotrebnog scrolanja po ekranu. 10 min od poruka i razgovara o ničemu. Samo 10 minuta od gledanja vijesti ili sapunica.

Gdje postoji volja, postoji i način.

 

© Marina Knüsel, healing terapeut
Facebook grupa – Za empate, duhovnjake i sve vrste svjetlosnih ratnika


banner za knjige PRESTANITE SE POPRAVLJATI
Prethodna objavaMungo grah – najzdraviji grah: Kuha se brzo, idealan za ljeto i dijetu! (recept)
Slijedeća objavaOsho – Najveći strah u svijetu!
Avatar photo
Poštovanje, moje ime je Marina. Oduvijek mi je bila želja unijeti više ljubavi, mira i razumijevanja u sve nas jer smatram da je to ono čega na ovom svijetu fali. Voljela bih to učiniti vlastitim primjerom i samim postojanjem svojim. I eto tako, ja volim i postojim. Inače već dugi niz godina radim na sebi i ulažem u sebe, u duhovnosti se osjećam doma. Čitanje i pisanje su mi uz rad na sebi najdraže aktivnosti. Certificirani sam Thetahealing® praktičar. Bavim se energetskim iscjeljivanjima i radom s ljudima kroz tretmane. Rad na sebi mi je puno pomogao, kako u osobnom tako i u duhovnom razvoju. Smatram da smo svi ovdje kako bismo se vratili u prvobitno, ljubav. Upravo iz razloga jer jako malo ljudi voli sebe, voljela bih im prenijeti ono što je mene iskustvo naučilo kako bi živjeli svoj život najbolje što mogu i bili bolji prema sebi, a samim tim i prema drugima. Ako netko u sebi osjeti poziv i želi radi na sebi i sa mnom, neka se slobodno javi za individualni tretman.