atma.hr – 52
U zadnjih se desetak godina intenzivno bavim astrologijom. Astrologija je i jedna od mojih prvih ljubavi. Uz horoskope sam odrastala. Uz horoskope pomalo učila o sebi sve dok nisam naučila kako dublje iščitavati tu predivnu sinergiju između znakova, planeta i kuća.

Puno sam čitala o planetima a pogotovo o Saturnu. Saturn me je najviše privlačio jer je izazivao moje strahopoštovanje, jer je djelovao kao netko čijeg se utjecaja trebalo bojati i kao netko tko ne prašta pogreške.

U početku sam ga se uistinu bojala sve dok nisam shvatila da je on najveći dar i najbolji učitelj.

Kako bih vam približila njegovu energiju, molila bih vas da se sjetite svog najstrožeg profesora u školi. Čeličnog autoriteta i odrješitog stava da se ocjena mora zaraditi mukotrpnim trudom i radom.

Koliko puta ste zbog njega bili očajni, koliko suza prolili, koliko noći zbog straha probdjeli i koliko mučnih sati proveli uz knjigu?!

E da, to je Saturn…

S vremenom sam naučila da Saturn i nagrađuje. Nagrađuje ako kao dobri student položimo njegove testove. Te nagrade su često i veće nego što očekujemo.

Također sam naučila da se Saturn svakih dvije do dvije i pol godine (ovisno o retrogradnom kretanju) seli iz jedne astrološke kuće u drugu. To je tzv. tranzitni Saturn (trenutno je u znaku Strijelca pa ako znate u kojoj vam se kući nalazi znak Strijelca, brzo možete odrediti i Saturnovu trenutnu poziciju u vašoj natalnoj karti).

Tamo gdje se nalazi Saturn, tamo nailazimo na prepreke, blokade i velika učenja. Ništa ne ide onako kako želimo. Ništa ne ide s lakoćom. U prvoj polovini vladavine, Saturn obično na površinu izvlači sve ono što u tom određenom aspektu našeg života u prošlosti nismo razriješili. Npr. ako u prošlosti niste na korektan i odgovarajući način iskomunicirali istinu s nekom osobom (ili ako ste lagali), ta ista osoba ili osobe sa sličnom energijom dolaze u vaš život i “prisiljavaju” vas da to konačno učinite (Saturn u 3. kući) ili ako se u prošlosti niste suočili s dominacijom vaših roditelja i povratili vlastiti autoritet i moć, onda će to biti potrebno učiniti kad vaš Saturn uđe u 4. kuću ili ćete i dalje biti pod njihovom represijom.

Ako smo spremni suočiti se s tim ostacima prošlosti i naučiti iz njih lekciju, Saturn će nas voditi dalje prema novim testovima (iz tog istog područja) sve dok ne ustvrdi da li smo lekciju uspješno naučili i preseliti se u sljedeću kuću i donijeti nova učenja.

atma.hr – 52
Saturn nas putem svojih blokada uči zrelosti i odgovornosti.

Evo ukratko kako Saturn može djelovati na svaku od kuća:

 1. Kuća: velika samokritičnost, nezadovoljstvo fizičkim izgledom i načinom na koji nas okolina prihvaća;
 2. Kuća: izazovi po pitanju financija, materijalnog dijela života; naš osjećaj vlastite vrijednosti
 3. Kuća: izazovi u području komuniciranja, izazovi u odnosima s braćom i sestrama
 4. Kuća: problematični odnosi u krugu obitelji
 5. Kuća: problem s kreativnošću, odnosima s djecom (začećem kod žena), nedostatak životne radosti
 6. Kuća: problem sa zdravljem i poslovnim obavezama
 7. Kuća: problem u partnerstvu (privatno ili poslovno)
 8. Kuća: pravni problemi, nasljedstva, izlazak duboko potisnutih emocija vezanih uz smrt, seks i životne promjene
 9. Kuća: sumnja u vlastitu duhovnost i inteligenciju, problemi u studiranju, problematična putovanja
 10. Kuća: poslovni problemi, karijera, ambicije
 11. Kuća: poteškoće u ostvarivanju želja, snova, nada; problematični odnosi s prijateljima
 12. Kuća: suočavanje s najdubljim strahovima, karmom, depresija, izolacija

Iz ovoga možete zaključiti da svatko od nas u svakom trenutku svoga života ima neko učenje s kojim se mora suočavati. Savršenstvo ne postoji. Život je vječna škola i ako je takvom prihvatimo, lakše ćemo se suočavati s lekcijama.

I stoga nekoliko savjeta:

 1. Pogledajte gdje se trenutno nalazi vaš tranzitni Saturn.
 2. Upoznajte se s karakteristikama te kuće.
 3. Sagledajte svoj trenutni život i kako Saturn na njega djeluje.

I nastojte što je moguće više spoznati i osvijestiti što je to što morate naučiti. Ako to učinite sada, biti će vam puno lakše suočiti se s tim istim aspektom u sljedećem krugu (nakon 28 godina), a i olakšat ćete si učenje drugih životnih aspekata jer sve je jedno s drugim povezano.

Sretno!

Natalija Pavlaković / sretniljudi.com

atma.hr – 52
SNIŽENJE CIJENE REGRESOTERAPIJE od 25.05.-11.06.2015.

Regresoterapija je prekrasna i sveobuhvatna tehnika kojom u duboko opuštenom stanju, uz vodstvo terapeuta, ulazite u one dijelove svoje podsvijesti koji sadrže informacije o uzrocima vašeg trenutnog problema. Spoznajom uzroka, dolazi do duboke transformacije na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Cijeli je postupak podržan od strane visokih, duhovnih energija.

Cijena u periodu sniženja 400 Kn (inače 400 Kn/sat) bez obzira na trajanje regresije.

Više o regresoterapiji i sniženju na web stranici: www.sretniljudi.com ili putem kontakta [email protected]