U Theta Centru organiziramo za theta praktičarke specijalni ciklus radionica samo za žene. Ovo je zadnja radionica u nizu od 6 i pripemamo i zabavu za kraj ciklusa i kraj godine.
ZAGREB + ONLINE: 16.12.2022. od 18 do 22 sata
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

Drage žene,
naša zadnja radionica u ovoj godini bit će na temu hrane i zdravlja, a nakon toga nastavljamo druženje uz ples. Na naš ženski party pozvane su sve dame koje su sudjelovale u bilo kojem dijelu programa Ženske teme. Pridružite nam se na radionici u 18:00 sati, a sa zabavom i opuštenim druženjem nastavljamo u 22:00 sata.

Jeste li znale da hrana utječe ne samo na vaše zdravlje već i na vaš duhovni rast? Konzumiranje hrane visokih vibracija pomaže u podizanju i održavanju duhovnog rasta. Ako jedete hranu visokih vibracija, primjetit ćete kako je vaše tijelo zahvalno na njoj, osjetit ćete lakoću i mir.

Vaša podsvjesna vjerovanja i navike direktno se preslikavaju na vaš odnos prema hrani i zdravlju. Jako često žene svoje neizražene emocije utapaju u hrani ili nezainteresiranosti prema njoj. Taj odnos prema hrani gradi se još u ranom djetinjstvu, a na njega utječu i vjerovanja naših pretkinja i predaka (iskustva gladi, ratova i neimaštine) te kolektivne svijesti (od anoreksije do pretilosti).

Vaš stav prema hrani počeo se oblikovati još dok ste bile bebe i ukazuje na vaš odnos prema primanju ljubavi.

Na radionici ćete identificirati podsvjesna vjerovanja vezana uz vaš odnos prema hrani nastala još od vremena dok su vas dojili ili hranili na bočicu, preko razgovora uz obiteljske ručke i večere do zaključaka koje ste donijeli kasnije u životu.

Zenske teme Odnos zene i hrane Theta Centar Zagreb 1 1

Tema radionice “Hrana i zdravlje žene”, kao dio ciklusa radionica “Ženske teme” Theta Centra, biti upravo oslobađanje žena od blokirajućih vjerovanja prema hrani na svim nivoima vjerovanja.

Vaše masne stanice su skladišta ljutnje, bijesa i tuge, koje ćete otpustiti na radionici.

U intimnoj i podržavajućoj zajednici više od 40 theta praktičarki, a uz energetsku podršku učiteljica Nade i Beti:
• osvijestit ćete i raditi na duboko potisnutim blokirajućim vjerovanjima o hrani i jedenju
• povući ćete energetske imprinte iz vaših vlastitih iskustava koja su negativno djelovala na vaš odnos prema hrani i jedenju
• primit ćete niz instalacija vezanih uz hranu i jedenje
• osvjestit ćete i raditi na vjerovanjima zbog kojih ste sklone emotivnom prejedanju ili nezainteresiranosti prema hrani (hrana = ljubav)
• osvjestit ćete i raditi na svom odnosu prema celulitu i maslim naslagama na određenim dijelovima tijela, te zašto želite smršaviti ili udebljati se
• otpustit ćete ljutnju, bijes i tugu iz masnih stanica
• zamijenit ćete gene koji nose informaciji o pretilosti / pretjeranoj mršavosti i nezdravom načinu pregrane
• dobit ćete preporuke za zdravo jedenje i veće uživanje u hrani
• naučit ćete kako blagosloviti hranu za njen najveći učinak

Radionica “Hrana i zdravlje žena” 6. dio je programa “Ženske teme”, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem, bez obzira jesu li pohađali prošle dijelove programa “Ženske teme”.

Više o programu “Ženske teme” i voditeljicama Nadi i Beti pročitajte ovdje. 

Cijena jedne radionice je 400 kn (53.09 EUR).

PRIJAVE:
Obavezna prijava preko donje prijavnice. Za radionicu “Hrana i zdravlje žena” odaberite 6. dio.
Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!

PRIJAVNICA
http://www.thetacentar.com/2022/12/zenske-teme-hrana-i-zdravlje-zene-party/