ZAGREB + ONLINE: 10.12.2022. od 18 do 22 sata
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

Drage žene,

kakav je vaš odnos prema energiji novca? Smatrate li da nije važan i prepuštate drugima da vode brigu o njemu ili ste vi te koje se stalno brinu o njemu? Možda ste u grču jer ga nikada nema dovoljno? Ili ga ne možete zadržati i čim zaradite neki veći iznos novac odmah vam “isklizi kroz prste”?

Živite li u energiji luksuza? Smatrate li da ono što želite je vama nedostupno jer je “preskupo”? Možda se ne osjećate dovoljno vrijednima da imate više novca? Ili smatrate da nije dobro imati “previše” novca.

Odnos kojeg imate prema novcu je preslika odnosa kojeg imate prema samima sebi i vlastitoj energiji.
Zanimljivo je da je znanost već dokazala da odnos s novcem definiran već u prvih 7 godina života i velikim je dijelom preslika podsvjesnih programa koje su imali vaši roditelji.

Nadodajmo na to kolektivnu svijest temeljenu na višestoljetnoj zabrani zarađivanja novca ženama i imamo pregršt blokirajući vjerovanja prema financijskom izobilju.

Odnos z%CC%8Cene i novca Z%CC%8Censke Teme Theta Centar 1

Zato će tema radionice “Odnos žene i novca”, kao dio ciklusa radionica “Ženske teme” Theta Centra, biti upravo oslobađanje žena od blokirajućih vjerovanja prema novcu na svim nivoima vjerovanja.

Novac, seks i hrana su tri energije koje duša dolazi učiti na planeti Zemlji.

Ako se želite istinski povezati sa energijom novca, izobilja i luskuza, nužno je prvo suočiti se sa brojnim blokirajućim vjerovanjima iz djetinjstva i kolektivne svijesti te onima koje ste naslijedile od pretkinja i predaka. Učiteljice će vas voditi kroz interaktivne vježbe kroz koje ćete izgrađivati nove sinapse u mozgu i mijenjati dosadašnji pogled na novac i luskuz.

Ženske teme Theta Centar Odnos žene i novca ThetaHealing Hrvatska

Ženske teme Theta Centar Odnos žene i novca ThetaHealing Hrvatska

U intimnoj i podržavajućoj zajednici više od 40 theta praktičarki, a uz energetsku podršku učiteljica Nade i Beti:

osvijestit ćete i raditi na duboko potisnutim blokirajućim vjerovanjima o novcu i luskuzu
povezati se sa energijom novca i luskuza
saznati psihološku pozadinu i raditi na iscijeljivanju odnosa novca i osjećaja samopoštovanja, sigurnosti i zone komfora
osvjestit ćete i raditi na blokirajućim vjerovanjima o novcu iz ranog djetinjstva, koja su mentalna preslika vaših roditelja
osvijestit ćete i raditi na podsvjesnim vjerovanjima vezanim uz žene i karijeru, žene i luksuz te žene i novac nasljeđenim od pretkinja i preuzetim od kolektivne svijesti
kroz energetsku vježbu razgovarat ćete s energijom novca i vidjeti kakav je vaš odnos prema luksuzu
manifestirat ćete svoj život iz energije financijskog izobilja

Radionica “Odnos žene i novca” 5. dio je programa “Ženske teme”, koji se sastoji od 6 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem, bez obzira jesu li pohađali prošle dijelove programa “Ženske teme”.

Više o programu “Ženske teme” i voditeljicama Nadi i Beti pročitajte ovdje.

Cijena jedne radionice je 400 kn (53.09 EUR).

Ako niste završile Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj traje tri dana – petak od 17 do 22 sata, te subotu i nedjelju od 10 do 18 sati.

Termini tečajeva (moguće je tečaju pristupiti i ONLINE):

Rijeka 09.12. – 11.12.2022.
Zagreb 09.12. – 11.12.2022.

Više informacija o Osnovnom DNK2 ThetaHealing tečaju pronađite ovdje. Prijaviti se na Osnovni tečaj možete ovdje.

PRIJAVE:

Obavezna prijava preko donje prijavnice. Za radionicu “Odnos žene i novca” odaberite 5. dio.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!