ZAGREB + ONLINE: 22.05.2023. od 18 do 22 sata
Preduvjet: Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj

Drage žene,

ako ste spremne otpustiti sve te teške terete koje nosite na svojim leđima, a koje ste preuzele od svojih predaka, partnera i djece te vratiti nazad svoju snagu, slobodu i lakoću postojanja, ovo je radionica za vas!

Većina žena kada osnuju obitelj uđu u ulogu “stupa obitelji”, a neke i samim svojim rođenjem preuzmu tu ulogu, pa budu roditelj svojim roditeljima ili braći i sestrama. Ako osjećate da negdje još uvijek nosite odgovornost za druge unutar svoje obitelji i ulazite u ulogu žrtve “obiteljskih okolnosti”, ovo je prilika da taj dio sebe iscijelite i vratite drugima njihov dio odgovornosti.

Kada žena preuzme ulogu stupa obitelji, ona nesvjesno stalno daje dio svoje životne energije kako bi održala tu strukturu stabilnom. Kako se emocionalno, fizički i mentalno iscrpljuje, stvara se nezadovoljstvo, frustracija, zamjeranje, krivnja, osjećaj neuspjeha, a dugoročno može rezultirati i fizičkim i mentalnim oboljenjima.

Takvo viđenje uloge žene u obitelji je često genetski preuzeto od pretkinja, i kada iscijelite taj dio sebe, zapravo iscijeljujete sve generacije prije vas i sve generacije iza vas, čistite obiteljsku traumu i prekidate začarane karmičke krugove. Ono što je najvažnije jest da izlazite iz uloge žrtve, ulazite u osjećaj vlastite vrijednosti i ljubavi prema sebi te iz tog osjećaja postavljate zdrave granice. Ta ljubav i samopoštovanje prenose se dalje na vašu djecu i djecu vaše djece. Vraćate balans muške i ženske energije u vama i u vašoj obitelji. Zato ćete na radionici “Ženske teme: Iscjeljivanje uloge žene kao stupa obitelji” zatvoriti lekcije koje ste učili kroz ulogu žrtve svoje obitelji, povezati se sa višom svrhom i vašom duhovnom obitelji, dovršiti karmu, dogovore i ugovore s članovima vaše fizičke obitelji i ponovno uspostaviti ravnotežu u polje vaše obitelji.

Iscjeljivanje uloge žene kao stupa obitelji2

Otpuštajući identificiranje s bilo kojom ulogom žrtve unutar vaše obitelji, ulazite u energiju slobode i usklađenosti sa svrhom svoje duše u ovom tijelu i s fizičkom obitelji koju je vaša duša izabrala u ovom životu.

Sjetite se da duša uvijek bira svoju fizičku obitelj kako bi majstorirala određene vrline i vještine. Kada su te lekcije zatvorene, više nema potrebe za energetskim nabojem koji kreira težinu, emocije niske vibracije, sukobe, patnju, traumu, zlostavljanja, itd. Slobodne ste dalje rasti i razvijati se u ovom životu kroz lakoću i jednostavnost. Odnosi postaju bolji i energija ljubavi se vraća u energetsko polje obitelji.

Iscjeljivanje uloge žene kao stupa obitelji3

U intimnoj i podržavajućoj zajednici više od 40 theta praktičarki, a uz energetsku podršku učiteljica Nade i Beti naučit ćete:

• koja je uloga fizičke obitelji u našem duhovnom rastu
• kako birate fizičku obitelj u ovoj inkarnaciji
• kako osvijestiti razloge zbog kojih je vaša duša izabrala baš ove roditelje i ovo obiteljsko polje
• kako razriješiti i počistiti energetsko polje obitelji i zatvoriti lekcije
• kako izaći iz uloge žrtve i “stupa” obitelji
• koja je uloga epifize i zašto ju čistimo
• koja je uloga obitelji duša na razini duše i kakva je povezanost između vaše fizičke i duhovne obitelji
• kako iscijeliti fizičku obitelj kroz vodstvo duhovne obitelji
• kako unaprijediti odnose sa članovima obitelji kroz dovršavanje karmičkih odnosa iz prošlih života
• kako pristupiti dogovorima i ugovorima duša te završiti ih za vaše najveće i najuzvišenije dobro
• kako svakodnevno hraniti obiteljsko polje lijepim energijama

Radit ćemo niz moćnih energetskih vježbi:

• energetsko usklađivanje obiteljskog polja
• hranjenje energetskog polja obitelji visokim vibracijama
• iscjeljivanje fetusa u utrobi majke članovima obitelji
• energetsko čišćenje epifize
• vraćanje roditeljima energetskog tereta koji nije vaš
• povezivanje s pretkinjom od koje je krenula uloga “stupa” obitelji i zapisivanje svih vjerovanja, koje ćete kasnije riješiti kroz kopanje

Sa svojom kolegicom theta praktičarkom doći ćete do dubokih korijenskih vjerovanja koja vas drže u ulozi nositeljice obiteljskih tereta i drugim ulogama žrtve obiteljskih odnosa.

Radionica “Ženske teme: Iscjeljivanje uloge žene kao stupa obitelji” 8. dio je programa “Ženske teme 2023″, koji se sastoji od 8 dijelova, a održava se u Zagrebu i online. Radionica je otvorena za sve sa završenim Osnovnim DNK2 ThetaHealing® tečajem, bez obzira jesu li pohađali prošle dijelove programa “Ženske teme”.

CIJENA OVE RADIONICE
53,00€ / 399,32 kn

Ako niste završile Osnovni DNK2 ThetaHealing® tečaj ovo je izvrsna prilika da se na njega prijavite. Tečaj traje tri dana – petak od 17 do 22 sata, te subotu i nedjelju od 10 do 18 sati. Sljedeći termini Osnovnog tečaja:

26.05. – 28.05.2023. – Zagreb + ONLINE
23.06. – 25.06.2023. – Rijeka + ONLINE
07.07. – 09.07.2023. – Zagreb

Više informacija o Osnovnom DNK2 ThetaHealing tečaju pronađite ovdje. Prijaviti se na Osnovni tečaj možete ovdje.

PRIJAVE:

Obavezna prijava na “Ženske teme” preko prijavnice…

prijavi se
Ako se želite prijaviti samo na radionicu “Ostvarenje punog potencijala ženskog mozga” odaberite 8. dio.

Prijavljeni će dobiti link za uključivanje u Zoom ODMAH nakon ispunjavanja prijavnice, u automatskom odgovoru na email koji ste upisali prilikom prijave. Radionica se održava uživo u prostoru Theta Centra u Zagrebu i ISTOVREMENO preko programa Zoom.

Veselimo se vašem dolasku!