Da bismo živjeli punim Svjetlom, potrebno je prvo potvrditi život sam. Nevolje i problemi se stalno potvrđuju, jer svakog trena neko sr.nje! Gdje god da pogledali loše vijesti se vrpolje oko nas, a um ih pečatira onim ogromnim pečatom kao kad javnog bilježnika 

Ali tko potvrđuje Ljubav? Mlati li tko štambilje po dokumentima na kojima piše Volim te? E, to je izazov! Usred sve te halabuke čuti taj zov Ljubavi koja se potvrđuje i životom nas vabi. Život je istinit u onoj mjeri u kojoj je Ljubav u njemu vidljiva.

ko Volimo nepokolebljivo, ako Ljubimo stvarnost na najjače, onda možemo reći da živimo punim Svjetlom.

Jasna je namjera Voljenja: to svjesnost žudi da se oblikuje za nas, da svijet sobom ispuni i u njemu nas orijentira. Tako, svaki put kad kažemo Volim te, potvrđujemo da živimo! Tada sve ima neki sasvim drugi smisao, svaki udah, izdah, svaki korak i pogled imaju Božansku vrijednost. Jer sitna mrvica Božanskog u nama nema drugog zadatka nego da raste.

Volim te je tako i sunce i zemlja, zrak i voda kojima uzgajamo tu Ljubav u nama. Dopustimo zato neka Sebe raste! To je sve što trebamo učiniti da bi živjeli, sve!

Nenad Ljubić, “Ljubav u knjizi”

Prethodna objavaNajsuvremeniji postupak detoksikacije organizma
Slijedeća objava10.-12.11. Zagreb – Radionica Iyengar Yoge s Paulinom Stroz
Nenad Ljubić
Nenad Ljubić rođen je u Splitu, gdje i danas živi. Njegova zaintrigiranost misterijama života i stvarnosti godinama ga je vukla da im posveti svoju pažnju i predanost. Nenad često kaže da je njegov pogon znatiželja i da je ona ta koja hrani njegovu ustrajnost. O svojim iskustvima piše na svom Facebook profilu “Neno Ljubić”, na Facebook stranici “Nenad Ljubić”, te na WEB stranici “www.nenadljubic.com” Prevodi i video isječke na YouTube stranici, koji se mogu pronaći na njegovom YouTube profilu “Neno.L”.

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.