Knjiga prisjećanja na sveti prostor koji se nalazi u našem srcu i koji će se uvijek tu nalaziti.

U trenucima snova, vi napuštate svoj um i ulazite u prostor svog srca. Jako je bitno sjetiti se ovog svetog prostora jer se u njemu događaju čuda, iz njega se može kroz svjesno stvaranje promijeniti svet. Vratite se u ljepotu svog srca ukoliko želite pronaći mir. Sjetite se tko ste i zašto ste na ovom svijetu!

Jednom davno, mi ljudi smo bili mnogo drugačiji. Mogli smo komunicirati i iskusiti ono što su danas rijetki sposobni razumjeti. Koristili smo način komuniciranja i osjećanja koji nije uključivao mozak ili um, već je dolazio iz svetog prostora u srcu. Ovo je knjiga prisjećanja. Uvijek ste posjedovali sveti prostor u srcu i uvijek ćete ga posjedovati. On je postojao prije stvaranja i postojat će nakon što zadnja zvijezda zasja.

Po noći, kada sanjate, ostavljate svoj um i ulazite u sveti prostor svoga srca. Da li se sjećate? Ili se sjećate samo sna? Zašto vam govorim ove informacije koje blijede iz naših sjećanja? Koja je korist u pronalasku ovog mjesta (ponovno) u svijetu gdje je najveća religija znanost i logika uma? Zar nisam svjestan da je ovo svijet gdje su emocije i osjećaji građani drugog reda? Svjestan sam svega ovoga, ali moji učitelji su me zamolili da vas podsjetim tko ste vi uistinu.

Vi ste mnogo više od ljudskog bića. U vašem srcu se nalazi mjesto, sveto mjesto, iz kojeg se doslovce može promijeniti svijet, kroz svjesno stvaranje. Ako zaista želite imati „miran duh“ i ako se želite vratiti kući, pozivam vas u ljepotu vlastitoga srca. Sa vašom dozvolom, pokazat ću vam što je pokazano meni. Dobit ćete točne informacije na putu u vaše srce, gdje ste vi i Bog jedno. Izbor je na vama. Moram vas upozoriti: uz ovo iskustvo dolazi velika odgovornost.

Život zna kada se duh nalazi u višim svjetovima i iskoristit će vas, kao što je iskoristio sve velike učitelje koji su živjeli. Ako pročitate ovu knjigu, odradite meditaciju i zatim mislite da se ništa neće promijeniti u vašem životu, možete duhovno „zaspati“. Jednom kada uđete u „Svjetlo Velike Tame“, vaš će se život promijeniti – konačno ćete se sjetiti tko ste, konačno, vaš će život postati služenje čovječanstvu.

U zadnja 2 poglavlja očekuje vas iznenađenje i tračak velike nade. Ljudsko svjetlosno tijelo koje okružuje tijelo u promjeru od 17-18 metara, Merkaba (o kojoj sam pisao u svoje prve dvije knjige, „Drevna tajna: Cvijet života 1 i 2), posjeduje tajnu, povezanu sa svetim prostorom srca. Ako prakticirate meditaciju na Merkabu u vašem životu, vjerujem da će vam informacije u ovoj knjizi pomoći na vašem putu uzašašća u više svjetove.

Ako vas privlači isključivo sveti prostor srca, neka vam ove riječi budu blagoslov u vašem životu i neka vam one pomognu u vašem prisjećanju. Zadnji komentar. Ova knjiga je napisana sa što manje riječi, kako bi se sačuvala cjelovitost ovog iskustva. Slike su namjerno jednostavne. Ona je napisana iz srca, ne iz uma.


UPOZNAJ AUTORA

Drunvalo MelchizedekDrunvalo Melchizedek je jedan od najpoznatijih ezoteričnih učitelja današnjice, autor pet knjiga: “Drevna tajna: Cvijet života – knjiga 1 i 2″, “Svjetlosna zmija – Kretanje Zemljine kundalini energije i uspon ženskog svjetla”, “Majansko putovanje” i “Živjeti u srcu – Kako ući u Sveti Prostor unutar Srca” (sve možete naručiti u Atma webshopu!). Ove knjige su izdane na 29 jezika i dostupne su u oko 100 zemalja širom svijeta. Drunvalo je osnovao Flower of Life radionice s preko 300 obučenih i ovlaštenih voditelja, koji predaju u preko 60 zemalja. On je glavni urednik međunarodnog Internet magazina “Spirit of Ma’at”, www.spiritofmaat.com s oko milijun posjetitelja svake godine. Drunvalo je svjetski putnik i držao je predavanja, seminare i radionice o božanskoj (svetoj) geometriji, ljudskim energetskim poljima, duhovnosti, meditaciji i življenju u srcu u 45 zemalja. Njegova meditacija s anđelima i njegov rad s pranom i liječenju energijom je pomogao desetinama tisuća ljudi. Drunvalo je naglasio da je liječenje u tim područjima od iznimne važnosti za poteškoće s tijelom, koje nas često sprječavaju u nastavljanju našeg duhovnog puta.

Drunvalo Melchizedek: Živjeti u srcu

Zivjeti u srcu2miniKnjiga prisjećanja na sveti prostor koji se nalazi u našem srcu i koji će se uvijek tu nalaziti. U trenucima snova, vi napuštate svoj um i ulazite u prostor svog srca. Jako je bitno sjetiti se ovog svetog prostora jer se u njemu događaju čuda, iz njega se može kroz svjesno stvaranje promijeniti svet. Vratite se u ljepotu svog srca ukoliko želite pronaći mir. Sjetite se tko ste i zašto ste na ovom svijetu!

147 stranica, format: 14×20

Cijena: 135 kn 121,50 kn