U životu se često događa da za neke probleme nije lako pronaći pravo rješenje, javlja se sumnja ili se dvoumite oko pravog izbora. Nekad, jednostavno, ne znate kako postupiti u ovoj ili onoj životnoj situaciji.

Ako iskreno želite pronaći rješenje za svoj problem, ili odgovor na pitanje koje vas dugo muči, metoda “Čaša vode” će vam u tome pomoći, prenosi uspesnazena.com.

Autor metode, Jose Silva, postao je poznat diljem svijeta zahvaljujući razrađenim kompleksom psiholoških treninga, čiji je osnovni “sastojak” ljudska intuicija.

Ako budete koristili ovu tehniku, moći ćete aktivirati “treće oko”, kako bi ga koristili u različitim situacijama.

Koristeći tehniku “Čaša vode” programirate podsvijest na lako rješavanje svojih problema.

U početku je ova tehnika bila konstruirana tako da čovjek može samostalno i brzo pronalaziti izlaz iz teških situacija. Ali i za ispunjenje želje, ova tehnika je također idealna.

Tehnika “Čaša vode” Jose Silva – Algoritam primjene

Prije nego što pođete na spavanje, ulijte vodu u čašu.

Sada bitan moment: potrebno je u sebi ili na glas formulirati svoj zahtjev. Obavezno ga formulirajte precizno. Izbjegavajte neodređenost, samo konkretnost. Ne koristite izraz “ne”.

Na primjer, pitanje: “Zašto ja ne mogu pronaći novac za putovanje u inozemstvo?” – Nije dobro. Ispravno bi bilo: “Na koji način dobiti novac za putovanje u Pariz?” Ovo je primjer preciznog i apsolutno konkretnog pitanja.

Ili: “Sada tražim rješenje problema kako maksimalno brzo i lako ostaviti cigarete?” Ili “Koje je za mene najpovoljnije rješenje problema kupnje stana (automobila ..)?” Ili “Kako brzo i lako pronaći posao s plaćom od … kuna? “ili” Kako riješiti problem (taj i taj) sa svojim suprugom (kćerkom, sinom)”…itd.

Uzmite čašu vode u ruke, koncentrirajte se, zatvorite oči, pridignuvši očne jabučice malo gore i popijte pola čaše vode, ponavljajući pri tome u sebi:

“To je sve što je potrebno učiniti za rješavanje mog problema.”

Preostalu polovicu čaše vode poklopite i idite mirno na spavanje.

Ujutro popijte preostalu vodu zatvorenih i na gore podignutih očiju. Obavezno ponovite svoje pitanje (nemojte mijenjati redoslijed riječi), koje ste postavili prethodnu večer i frazu u mislima – “To je sve što je potrebno učiniti za rješavanje mog problema”.

Možda vam se, već u toku noći ili tijekom sljedećeg dana, u obliku prosvjetljenja ili spontane misli, javi jednostavno i očito rješenje vašeg problema. Ili moguće je, da tijekom sljedećih nekoliko dana, naiđete na situaciju, koja će biti neka vrsta nagovještaja u kojem se pravcu treba kretati dalje. Nečiji poziv, članak u novinama, neočekivani susret … sve to može biti ključ za rješavanje vašeg problema.

Ako ste se ujutro probudili sa spoznajom da ste pronašli rješenje za vaš problem, popijte preostalu vodu iz čaše i obavezno se zahvalite Bogu, Svemiru i svojoj intuiciji/podsvijesti za dobivenu pomoć (u svakom slučaju popijte vodu).

Kako to djeluje i zašto je ova tehnika učinkovita?

Mnogi su upoznati s činjenicom (koja je i znanstveno dokazana) da voda ima pamćenje, odnosno posjeduje sposobnost da prima, pamti, kodira informaciju i kroz nju se može utjecati na podsvijest čovjeka (i ne samo čovjeka). Ljudsko tijelo, uključujući i mozak, sastoji se od više od tri četvrtine vode.

Stvar je u tome da kad čovjek pije vodu, a oči su zatvorene, moždana aktivnost se povećava, mozak kao da pokušava “proračunati” što ste vi to progutali. Takva povećana aktivnost, otvara put za učinkovito programiranje.

Fenomen pamćenja omogućuje vodi čuvati podatke. Voda podsjeća na novi disk na kojem možete učiniti bilo koji podatak. Tako da obična voda može utjecati ne samo na podsvijest, već i na organizam čovjeka, što su dokazala brojna znanstvena istraživanja, i pomoću nje može se pomladiti i iscijeliti ljudski organizam.

Pomoću čaše vode, po Silva metodi, moguće je, ne samo pronalaziti rješenja svojih problema, nego s uspjehom ispunjavati i želje. Smisao je, kako ste shvatili, u programiranju vlastitog mozga i prijenosa njemu željene energetike.

Za svaki novi problem, potrebno je ponoviti tehniku. Posebno pozitivan utjecaj ona ima na probleme vezane za ljudske odnose.

Brama

ATMA SAVJETNIKBRAMA


SRČANA ČAKRA, KARMA, POVEZIVANJE NA DALJINU, LJUBAV I OPORAVAK VEZA, DUHOVNOST, SRODNE DUŠE, MANTRE

Broj telefona: 060/600-303  KOD 01
Cijena: tel 6,99 kn/min; mob 8,41 kn/min
Prije poziva Brami možete besplatno postaviti pitanje preko Skype-a. Potražite branexy!

Možda ćete biti skeptični po pitanju djelotvornosti ove jednostavne metode, ali veliki broj ljudi je često koristi u praksi.

Dakle, možete samo probati i na vlastitom iskustvu se uvjeriti u njenu učinkovitost.

Napominjemo, vaša podsvijest može dati jasan odgovor na svako vaše pitanje.

uspesnazena.com

23 POLARIS

POLARIS DISK - Energija koja iscjeljuje i pomlađuje

Vaš doživotni kućni terapeut

POLARIS višestruko pojačava dotok vitalne energije u organizam i potiče ga da se sam izliječi na sasvim prirodan način. Mogu ga koristiti svi ukućani, djeca, vaši ljubimci i vaše biljke.
Možete ga koristiti da punite energetske centre (čakre) koji su zaduženi za opskrbu organa vitalnom energijom ili izravno na bolna mjesta. Možete ga staviti ispod vrča s vodom. Za 30 min dobit ćete moćan ljekoviti napitak. Malom novčanom investicijom dobivate svog doživotnog kućnog energoterapeuta! POLARIS ima neograničeno trajanje.

Cijena: 299 kn - Kupi ovdje

Prethodna objavaOVI osjećaji su dubinski uzroci ženskih bolesti!
Slijedeća objavaPut do srca: Ovnu se divite, Blizanca nasmijte, kod Djevice se nikad ne zna što će upaliti!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

10 KOMENTARA

  1. Prema feng shui se ne preporucuju plava boja niti bilo kakvi vodeni motivi u spavacoj sobi, a kamoli casa vode. Obzirom da je Feng shui koncept koji je graden na visetisucljetnom iskustvu i praksi cinimi se puno vjerodostojnijim.

  2. to je magija vode
    prvi ju je opisao f bardon u
    inicijacij u hermetiza
    no valja napomenuti da tehnika neće funkcionirati ako je vod iznad 37cº

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here