Foto: stocksnap.io

160×600 text-47 lijevo

Za početak odagnajte sve misli o osobi koja je otišla iz vašeg života i pokušajte se fokusirati na nešto drugo – ‘radite kao crnac’, bavite se nečim i izbjegavajte zajedničke uspomene.

Prema zajedničkim prijateljima i ljudima koje srećete ponašajte se korektno, ali dopustite sebi da činite samo ono što sada odgovara vama.

To znači da slobodno zanemarite odgovore na neka njihova (suvišna) pitanja ili da se ne zamarate brigom što će tko misliti.

Sada ste vi u centru pozornosti i imate pravo na sebe, svoj svijet i na svoju obnovu. Ako vas, premda u dobroj namjeri, svojom brigom vaši dragi ljudi zamaraju, otvoreno im to recite i znajte da nemate nikakvu obvezu prema nikome, te da se i s njima neko vrijeme ne morate viđati, ako vam je tako lakše.

Jedinu obvezu imate prema sebi, odnosno da sebe dovedete u red. S druge strane, ako vaša najbolja prijateljica (prijatelj) vama pomaže i ako to zaista osjetite, slobodno se družite s njom (njim), ali samo do onog trenutka dok vas to ne počne zamarati.

Možete im reći da trenutno čistite svoju dušu i da ne želite spominjanje nikakvih uspomena na prethodnu vezu. Idite dan po dan. Formula Dalea Carnegia da ako ste opterećeni brigama ili ako vam je težak period, da treba živjeti na jednodnevne rate, uvijek je funkcionirala pa će vjerojatno i kod vas.

Znači, živite od jutra do polaska na počinak. Organizirajte dan prema onom što biste vi zaista željeli, ali realno i sami sa sobom. Sjetite se onog što vas veseli i potrudite se to i ostvariti. Ostalo neka vas ne zanima. Uspijete li u tome, svakim danom bit ćete korak naprijed i bit će vam malo lakše. Drugo, imajte na pameti da nije sramota biti sam. Svijet je pun samaca, a pun je i onih koji su u vezama, a u duši su usamljeniji više nego mnogi samci. Evo sada i vi imate priliku isprobati samački status.

Izazov slobode

Razmislite također o pozitivnim stranama samoće i samačkog statusa. To ne znači da će on za vas biti trajan, ali zasad je tako i to prihvatite i s tim se pomirite. Uživajte u tome što se ne morate s nikim dogavarati, što slobodno možete provoditi sate i sate onako kako samo vi želite, što niste nikome ništa obavezni.

Ako vam se snaga pomalo vraća, okrenite život drukčije što se tiče navika. Promijenite uobičajenu rutu kojom šetate, smislite nove doručke, nove navike. Isprobajte svaki dan nešto novo pa makar to bila i sitnica. Također je važno da svaki dan barem na kratko prošetate i to po mogućnosti po suncu. Ako ga nema, nema veze, može i po vjetru, kiši. Zrak će vam razbistriti misli i pokrenuti vaš organizam na nove pothvate.

Udovoljite sebi u nekim svojim malim sebičnim željama – u hrani (ali ne pretjerujte s količnama), u piću, u nekom filmu ili odlasku na neko posebno mjesto pa i na kraće putovanje ako možete i želite. Pitat ćete – zar sami? Da, sami. To je za vas sada nešto novo, jer ste dosada išli udvoje, a sad su se pravila igre malo promijenila pa ćete isprobati nešto novo. Koga je briga što ste sami?

Istrajete li u svemu tome, uskoro bi se pred vama mogao otvoriti cijeli jedan novi svijet. A on je prepun novih ljudi. Koji će vas gledati sa sve većim zanimanjem, a uskoro bi moglo biti i obratno.

160×600 text-47 lijevo

Tko se kako nosi s ovom situacijom s obzirom na astrološki znak?

Ovan

Ovnovi su po prirodi samostalni i individulaci pa će lakše organizirati svoj život na samački način nego netko drugi. Njima je zahtjevnije živjeti udvoje, nego sami.

Oni će jednostavno krenuti putem starih navika i vrlo brzo se prilagoditi, dok će u duši otpatiti sve svoje rane i kroz razne aktivnosti (najčešće sportske ili avanturističke) izliječiti svoje boljke dok sasvim ne stanu na svoje noge. A onda se se razmahati punim plućima.

Bik

Bikovi će patiti po tiho. Najviše će se gristi zbog razvrgnuća imovine, a upravo je to ono što je u ljubavi manje važno. Melanholično će prebirati po starim uspomenama, a najveća utjeha bit će im slatkiši.

Njihov režim odvikavanja od navika udvoje i navikavanja na samoću trebalo bi organizirati kroz dijetu i uživanje u nekim lakšim sportskim (npr. vodenim) aktivnostima.

Masaže će ih opustiti i odagnati brige. Mogu one vodene, za koje ne treba nitko drugi da ih masira.

Blizanci

Blizanci će sav čemer i jad ispričati prvoj osobi na koju naiđu. Mogli bi tako govoriti danima, ali sa svakom izgovorenom riječi njihova će patnja od njih odlaziti i oni će tako olakšavati dušu.

Zato obično potraže pomoć prijatelja, a ako nemaju nikog bliskog kom bi se povjerili, šetat će i prva osoba na koju nalete naslušat će se i najskrivenijih detalja ih njihove bivše veze. Nakon toga obično su čisti i spremni na nov početak.

300×250 centar text-39

Rak

Rakovima je posebno teško jer su obiteljski tipovi. Njih treba odmah maknuti od svega alkoholnog jer tu znaju danima i noćima utapati tugu. Iskrena podrška prijatelja njima će značiti, ali bez suvišnih analiza i pitanja.

Najbolje je da otputuju ne neko vodeno mjesto gdje nikad nisu bili ili da se potpuno posevete radu dok ne padnu od umora. Ako baš nemaju posla neka danima čiste i bojaju kuću sve dok ih jad ne prođe.

Klinite na stranicu broj 2 za ostale znakove

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn 119,90 kn - Kupi ovdje

Podudarni sadržaj

1
2
Prethodna objava02.09. Zagreb – Radionica CILJEVI
Slijedeća objava10 stvari koje bih voljela da sam znala kada sam postala vegetarijanka
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here