Designed by Freepik

♦ Nekima, ti značiš – sve.

♦ Tvoj osmijeh može usrećiti čak i one, kojima se ne sviđaš.

♦ Svake noći netko misli na tebe, prije nego što zaspi.♦ Često je razlog zbog kojeg te netko mrzi, u tome da on, jednostavno, želi biti kao ti.

♦ Na svijetu postoje minimum dvije osobe za koje si spreman dati svoj život.

♦ Postoji najmanje 13 osoba koje te vole na svoj način.

♦ Život je prekratak da se budiš žalostan.

♦ Voli ljude koji se ponašaju ispravno prema tebi, zaboravi one koji to ne rade, i vjeruj da se sve događa s određenim razlogom.

♦ Čak i kada praviš najveću grešku u svom životu, s tim, također, dolazi nešto lijepo. Zapamti, sve što se događa u tvom životu – događa se za tvoje najveće dobro. Vjeruj u to!

♦ Kada misliš da ti je život okrenuo leđa, pogledaj na njega iz drugog kuta.♦ Uvijek imaj na umu: kada ti život pruži šansu – uzmi je! Ako ova šansa mijenja cijeli tvoj život, dozvoli joj da se dogodi!

♦ Nitko nije rekao da će biti lako. Samo su obećali da to vrijedi toga.

♦ Shvatite da nitko od nas ne može biti inspiriran svaki dan. Svi se mi iscrpljujemo. Svi mi padamo u razočarenja. Svi se umaramo. Činjenica, ako ste na izmaku snage, i umorni od života, uopće ne znači da stojite u mjestu.

♦ Kada ste umorni, krećite se polako. Krećite se mirno, bez žurbe. Ali ne zaustavljajte se.

uspesnazena.com

Prethodna objavaOVO je jedan od najzanimljivijih znakova koji možete dobiti od Svemira!
Slijedeća objava9 posebnih tipova ljudi na Zemlji – Pronađite sebe!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here