Svemir šalje ono što želite kada to najmanje očekujete: Prvo morate izbaciti ovu energiju iz sebe!

0
47650
Foto: pixabay.com

Jeste li primijetili da se dobre stvari događaju u vašem životu neočekivano?

Veliku prednost ste stekli kada ste prestali težiti prema cilju i razmišljati o nečemu u što ste uložili veliki trud.

300×250 centar text-39

Dobre stvari često dolaze kada ljudi zaborave na potrebu stjecanja onoga što žele.

Takvo iskustvo doživljavate kada ste okupirani s djelatnostima koje nisu povezane s vašim ciljem.

Možda spremate krevet ili šećete svog psa kad odjednom shvatite kako riješiti problem. U tom trenutku može vam se činiti čudno što odjednom znate rješenje problema budući da ste zadubljeni u sasvim drugi zadatak, ali na sličan način pisci i umjetnici često dođu do svojih najboljih ideja.

Kada radite sa Zakonom privlačnosti, formulirati ćete svoj cilj ili namjeru i zamisliti kako ostatak prepuštate svemiru. Međutim, ako nastavite grčevito misliti na svoj cilj i mučiti se kako bi došlo do njegovog ostvarenja, svemir će vam poslati više mogućnosti za nastavak mučenja.

300×250 centar text-39

Usredotočite se na svoju namjeru, predajte je vječnoj energiji svemira. Nećete biti vezani za želju; dakle, automatski ćete biti u boljem položaju za primanje. Ponekad ćete se fokusirati na privlačenje prekrasnog odnosa, posla, novca ili dobrog zdravlja, ali nešto će vas omesti.

Baš poput onih trenutaka kada se ideje i rješenja neočekivano pojavljuju, iznenada će vam se ostvariti željeno. Možda ćete opisati situaciju svojim prijateljima kao ironičnu, budući da ste prestali biti vezani za postizanje cilja.

Situacije u kojima izgleda kao da svemir ne reagira na tuđe želje, unatoč tomu što pokušavaju privući rezultate, javljaju se zbog njihovih misli i stvorene energije. Ako očajavate u želji da imate nešto, vi ste u stanju potrebe. Dakle, umjesto da postanete uspješni vi ostajete potrebiti.

300×250 centar text-39

Svemir prima vašu potrebitu energiju i pristojno vam šalje još više potrebite energije, jer je programiran da dostavi vaš primarni fokus. Dobre se stvari događaju kada ne doživljavate energiju potrebe.

Ukoliko želite da Zakon privlačnosti funkcionira, usredotočite se na svoje namjere, ali zapamtite da energiju oskudice koju ste stvorili trebate otpustiti. Kada to učinite, dobre stvari će se pojaviti u vašem životu.

Izvor: thelawofattraction

SAVJETNICI

ATMA telefonsko savjetovalište

060 600 303

Imate pitanje ili problem koji vas muči? Želite da vas kompetentna osoba sasluša, ohrabri i savjetuje? Došli ste na pravo mjesto!

Naš kvalificiran i iskusan tim stručnjaka iz različitih domena je tu za Vas: psiholozi, iscjelitelji, astrolozi, duhovni mediji, savjetnici uspjeha… NEMA nerješivog problema!

HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

Cijena: 149 kn - Kupi ovdje

 

PODIJELI
Prethodna objava“Bože, spasi me od naivnog uvjerenja da sve u životu mora ići glatko!”
Slijedeća objavaUmnožite sreću: Radite ovako i Bog će vam dati duplo!
Atma
Učinite od svog života ono najbolje što on može biti - nevjerojatno iskustvo, ispunjenje i putovanje. Stvorite ravnotežu tijela, uma i duše - budite svoji, živite slobodno, njegujte znanje, cijenite iskustvo, volite i budite sretni...

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here