Zaboravi što drugi rade. Prestani gledati gdje su i što imaju. Nitko nije bolje od tebe jer nitko ne može biti bolji od tebe. Ti hodaš svojim vlastitim putem.

Ponekad je razlog zbog kojeg se borimo sa svojom nesigurnošću taj što uspoređujemo ono što se događa nama ‘iza scene’ s onim što drugi prezentiraju u javnost. Slušaš buku svijeta, umjesto sebe. Prestani s uspoređivanjem! Zanemari sve što ti odvraća pažnju od sebe. Slušaj svoj unutarnji glas. Gledaj svoja posla.

atma.hr – 39

Čuvaj svoje najbolje želje i svoje najveće ciljeve blizu srca i posveti im vrijeme svakoga dana. Nemoj se bojati hodati sam i ne boj se uživati u tome. Nemoj dopustiti da te nečije neznanje, drama ili negativnost zaustavi da budeš najbolje što možeš biti. Nastavi raditi ono za što znaš u svom srcu da je ispravno, za tebe. Kada se usredotočiš na smisleni rad i mir u sebi, gotovo ništa te ne može uzdrmati.

svijetpozitive.com

24 HIMALAJSKA LAMPA

HIMALAJSKA LAMPA - Savršenstvo atmosfere

Prirodni ionizator, čisti zrak, diže energiju

Lampa od divnih, ružičasto-narančastih grumenja najčišće himalajske soli! Stvara predivnu atmosferu i mikroklimu koja je jednaka zraku uz planinski potok nakon proljetne oluje. Svaka je unikatan ručni rad, različitog izgleda ili nijansi boja. Unutrašnjost kristala soli obasjava žarulja i stvara predivno narančasto svjetlo. Poboljšava kvalitetu zraka, ionizira prostor, stabilizira i smanjuje utjecaj umjetnih frekvencija i neprirodnih elektromagnetskih valova iz elektronike. Proizvodi spektar svjetlosnih valova koji iscjeljuju i smiruju vaše tijelo i um.

NOVE CIJENE!
2-3 kg - 89 kn
4-6 kg - 115 kn
7-10 kg - 165 kn
10-15 kg - 289 kg
25-30 kg - 499 kn

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here