Škorpioni su lideri među onima koji mogu “namirisati” laži na kilometar i vide laži od prve sekunde. Ribe imaju bukvalno natprirodnu intuiciju, savršeno čitaju geste i izraze lica. Oni su pravi šetajući detektori laži.

atma.hr – 78
Postoje znakovi zodijaka koje je jednostavno nemoguće slagati. Izgleda da imaju sposobnost da otkriju svaku laž. Uvijek morate biti na oprezu s takvima i ne trebate ih pokušavati prevariti ili nešto prikriti. Lakše je reći istinu odmah nego pokušati opravdati svoju prevaru kasnije.

Pogledajte o kojim znakovima Zodijaka je riječ!

Ribe

Ribe su vrlo intuitivni znakovi zodijaka. Također su ranjivi i osjetljivi, ali priroda njihovih “rendgenskih” sposobnosti prilično je skrivena u činjenici da Ribe imaju bukvalno natprirodnu intuiciju. Ribe vrlo dobro razumiju što pokušavate sakriti od njih.

Ne moraju čak ni razgovarati sa sugovornikom da bi razumjeli što se s njim događa i što je planirao. Predstavnici znaka savršeno čitaju geste i izraze lica. Oni su pravi detektori laži.

atma.hr – 52
Rak

Rak je vrlo osjetljiv i emotivan. Ima visoko razvijenu sposobnost za empatiju. On drugu osobu bukvalno osjeća kao sebe. Rakove je lako povrijediti. Zbog toga, doživjevši veliku količinu bola, Rak brzo nauči “čitati” lica ljudi.

Najbolje od svega, njihove sposobnosti djeluju u osobnim vezama. Rak uvijek sazna za tajnu vezu ili izdaju. Stoga je bolje ne izdati krhko povjerenje ovog znaka.

banner za knjige AYURVEDA

Škorpion

Naravno, Škorpioni su lideri među onima koji mogu “namirisati” laži na kilometar. A sve zato što su i sami odlični lažovi i manipulatori. Oni majstorski savladaju tehnike upravljanja ljudima i često ih koriste. Škorpioni poznaju sve tehnike.

Čak i ako to nisu namjerno naučili, to im je u krvi. Oni bukvalno znaju sve o tome kako utjecati na čovjeka i dobiti od njega ono što želi. Stoga vide laži od prve sekunde.

Jarac

Jarac voli razmišljati i analizirati.

Sve to pomaže mu da vidi ljude, tako da je okružen samo onim ljudima u koje ima povjerenja.

atma.hr – 78
Blizanci

Blizanci pripadaju vrsti ljudi koji jednostavno ne mogu biti sami. Svakako im je potrebna komunikacija i nije uvijek važno s kim. Čini se da s toliko prijatelja Blizanci izgube osjećaj tko je tko. Ali, ne!

Oni odmah određuju kome mogu vjerovati i od koga se trebaju držati podalje. Blizanci mogu izgraditi dobre odnose s gotovo svima, ali samo rijetke smatraju svojim prijateljima.

zenskimagazin