Foto: pixabay.com

Žalosno je što se većina nas suočava s nedostatkom novca zbog našeg stava prema novcu. Jedan od načina za promjenu stava prema novcu je ponavljanje snažnih novčanih afirmacija.

atma.hr – 78
Većina nas ima neke probleme s novcem. Okolnosti, ono što čujemo o novcu kad smo mladi, ili jednostavno negativna razmišljanja su razlog tomu.

„Novac je korijen svog zla“ je izjava pogrešno prepisana Bibliji. Točna izjava je „Pohlepa prema novcu je korijen svog zla“. To jednostavno znači da ako smo pohlepni u vezi novca ili dajemo previše značaja novcu, to je onda loše za nas.

Poznati američki autor Mark Twain ima zanimljivo mišljene o ovome. On kaže „Nedostatak novca je korijen svog zla“.

Većina zločina je počinjeno jer kriminalcima nedostaje novca. Mnogi životi su jadni zbog nedostatka novca. Žalosno je što se većina nas suočava s nedostatkom novca zbog našeg stava prema novcu. Jedan od načina za promjenu stava prema novcu je ponavljanje snažnih novčanih afirmacija.

Ako mrzimo novac, on će pobjeći od nas. Afirmacije privlače novac samo kada volimo novac. Moramo shvatiti da novac nije sam sebi svrha. On je sredstvo za postizanje cilja. Taj cilj može biti sreća, radost, sloboda, itd.

Novac je potreban ne samo za preživljavanje, nego i za vođenje kvalitetnog života. Kvalitetan život ne mora nužno značiti luksuzan život. To može značiti jednostavan život gdje su svi uvjeti zadovoljavajuće ispunjeni i nešto više.

Novčane afirmacije koje ovdje predstavljamo će vam pomoći da volite i time privučete novac. Ponavljajte one koje vam se sviđaju svakodnevno: s dubokim uvjerenjem i po mogućnosti ispred ogledala.

atma.hr – 39

12 moćnih novčanih afirmacija

“Volim novac. Novac lako teče u moj život.”

“Prirodno privlačim novac.”

“Shvaćam da je novac neophodan za vođenje dobrog života, ali nije potrebno da bude broj jedan prioritet u životu.”

“Svemir je konstantan dobavljač novca za mene i uvijek imam dovoljno novca za ispunjenje svojih potreba.”

“Bez obzira koje aktivnosti izvršavam, dobivam novac i uvijek sam pun novca.”

“Moj bankovni račun raste svakodnevno i uvijek imam dovoljno novca.”

“Novac i ja smo prijatelji i naše prijateljstvo se nikada neće raspasti.”

“Ja sam novčani magnet koji konstantno privlači novac.”

“Svaki dan privlačim i štedim sve više i više novca.”

atma.hr – 78
“Novac je sastavni dio mog života i nikada nije daleko od mene.”

“Nemam dugova jer novac neprestano teče u moj život.”

“Moja svijest za novac uvijek raste i održava me okruženim novcem.”

92 OBILJE

Obilje

Tajno umijeće postizanja bogatstva

Knjiga Obilje je svojevrsno filozofsko putovanje od Pariza do Kyota koje traži odgovor na pitanje kako običan čovjek može lakše i bolje postići svoje financijske ciljeve. Novinarka Jooyun Hong se u potrazi za tajnom bogaćenja obratila „Guruici bogatih“, Suh Yoon Lee, magnetski privlačnoj ženi u tridesetim godinama, koju su već kao šestogodišnju djevojčicu zbog izuzetnih uvida prepoznali kao gurua.

Napravila je analizu 100 000 primjera kako bi otkrila istinsku tajnu stjecanja bogatstva. „Guruica bogatih“ smatra da gotovo svatko od nas posjeduje sposobnost zaraditi između 3 i 7 milijuna dolara, a neki čak i mnogo više.

Cijena: 125 kn - Kupi ovdje

POVEZANI TEKSTOVI

OSTAVI KOMENTAR

Ostavite svoj komentar!
Please enter your name here