Foto: pixabay.com

Potrebno je biti u stanju rastati se s ljubavlju i oprostom. Greška je što se većina rastaje proživljavajući negativne emocije, bez sjećanja na dobre trenutke. Mnogi, kako ne bi doživjeli bol nakon rastanka, ulaze odmah u druge odnose, prebacuju pažnju na drugu osobu, ne daju si vremena da zaliječe svoje rane. Ali iz ovoga neće proizaći dobri odnosi, svi problemi prijašnjih veza će prijeći u ove nove, jer suptilno tijelo nije pročišćeno.

atma.hr – 52
Kad je muškarac vezan za jednu ženu…

Kada je muškarac vezan za jednu ženu, a žena vezana za jednog muškarca, to je povoljno i za njihovu psihu i za uspjeh i dobrobit u njihovom životu.

Kada se stvori veza između muškarca i žene, njihova suptilna tijela se isprepliću, tvoreći Jedno. Dolazi do razmjene energija, žena daje svoju ženstvenost muškarcu, muškarac joj daje svoju muževnost, tako da stječu jednu Moć, Shakti, postaju jedinstveni organizam.

Zašto ne volimo da nas varaju? Budući da nas tada lišavaju suptilne energije, Shakti nam se doslovno krade. Normalna žena neće počiniti preljub, ona cvjeta, otkriva svoju ženstvenost samo s jednim muškarcem, postaje istinski sretna od privrženosti jednom muškarcu.

Baš kao što i muškarac, stječe inteligenciju, mušku snagu, sposobnost postizanja uspjeha kroz vjernost jednoj ženi.

Mnogi sada počinju shvaćati moć odanosti, moć čednosti. Ali što učiniti ako u prošlosti niste imali to znanje, ako su postojale karmičke veze iz prošlih života, ako postoje nedovršeni odnosi u ovom životu, a te eterične veze vam sada ne dopuštaju izgradnju novih skladnih odnosa ili ometaju razvoj već stvorenih odnosa?

Najvažnije je ispravno okončati sve odnose. Tijekom prekida doživljavamo bolne emocije i jako je važno tu bol ne zadržati u sebi, već progovoriti.

O svojoj boli ili ogorčenosti dobro je razgovarati s bliskim ljudima, rodbinom, prijateljima koji će vas podržati. Inače, rana neće zacijeliti, u duši će ostati neugodan bolni talog.

atma.hr – 52
Ljubav obnavlja srce

Još jedna važna točka, potrebno je biti u stanju rastati se s ljubavlju i oprostom. Greška je što se većina rastaje proživljavajući negativne emocije, bez sjećanja na dobre trenutke. Ali ljubav je ta koja obnavlja srce.

Nakon prekida, morate si dati vremena da se oporavite. Mnogi, kako ne bi doživjeli bol nakon rastanka, ulaze u druge odnose, prebacuju pažnju na drugu osobu. Ljudi ne daju vremena da zaliječe svoje rane.

Ali iz ovoga neće proizaći dobri odnosi, svi problemi prijašnjih veza će prijeći u ove nove, jer suptilno tijelo nije pročišćeno, oni još imaju sjećanje na drugu osobu. Za oporavak od prekida potrebno je najmanje godinu dana.

banner za knjige KUHARICE 1

Zašto mnoge veze, brakovi, završavaju prekidom?

U mnogim slučajevima to je samo zbog činjenice što su izgrađeni u nepovoljnom trenutku, kada se osoba još nije oporavila od prijašnje veze, još se nije očistila, nije otpustila ogorčenost.

Stoga je vrlo važno, ako želite stvoriti istinski jak, skladan odnos, dati si barem godinu dana za čišćenje.

ATMA/econet.ru/Prevela: Suzana Dulčić za atma.hr