Knjiga Prosvjetljenje pokazuje nam kako da se pozdravimo s vlastitom prošlošću, otkrijemo sveti prostor duha i radosti te sjedinimo tijelo i dušu. U ovoj knjizi, oslanjajući se na mudrost šamanizma, dr. Villoldo nam pomaže ustanoviti koje smo inicijacije propustili, pripremiti se za hrabro suočavanje s njima i, kad nas kolo sreće sljedeći put izabere, spremno odgovoriti na njihov prikriveni poziv.

atma.hr – 61
Knjiga Prosvjetljenje vodi nas na putovanje iscjeljivanja nadahnuto bezvremenom mudrošću šamanizma i najnovijim otkrićima neurobiologije. Kroz različite stadije procesa inicijacije otkrivamo kako se možemo osloboditi boli i drame svojih neiscijeljenih emocija. A kad to naučimo, možemo postići prosvjetljenje.

Život nas sâm po sebi na mnoge načine poziva na inicijaciju – kroz mogućnost ljubavi, gubitak roditelja ili prijatelja, rođenje djeteta ili tešku zdravstvenu krizu. A istinsko prosvjetljenje događa se kad se suočimo s osobnim izazovima i iskusimo duhovni preporod – ili inicijaciju – koji iz njih proizlazi.

Knjiga Prosvjetljenje pokazuje nam kako da se pozdravimo s vlastitom prošlošću, otkrijemo sveti prostor duha i radosti te sjedinimo tijelo i dušu.

Dr. Alberto Villoldo, autor brojnih bestselera, psiholog i medicinski antropolog više od dvadeset i pet godina proučava duhovnu praksu područja Amazone i Anda. Danas predvodi društvo The Four Winds, u sklopu kojega poučava energetsku medicinu i vraćanje odvojenih dijelova duše.

atma.hr – 61
O autoru:

Dr. Alberto Villoldo, autor brojnih bestselera, psiholog i medicinski antropolog više od dvadeset i pet godina proučava duhovnu praksu područja Amazone i Anda.

Danas predvodi društvo The Four Winds, u sklopu kojega poučava energetsku medicinu i vraćanje odvojenih dijelova duše.

Alberto Villoldo: Prosvjetljenje

prosvjetljenj miniPut šamanskog iscjeljivanja

Knjiga Prosvjetljenje pokazuje nam kako da se pozdravimo s vlastitom prošlošću, otkrijemo sveti prostor duha i radosti te sjedinimo tijelo i dušu.

U ovoj knjizi, oslanjajući se na mudrost šamanizma, dr. Villoldo nam pomaže ustanoviti koje smo inicijacije propustili, pripremiti se za hrabro suočavanje s njima i, kad nas kolo sreće sljedeći put izabere, spremno odgovoriti na njihov prikriveni poziv.

format: 18,8×22 cm/206 stranica

Cijena: 99 kn – Kupi ovdje