Opis

Alergije i autoimune bolesti su dosta kompleksne i s fizičke, emocionalne, mentalne, ali i karmičke razine. Obzirom na svoje životno iskustvo, kao i holistička znanja, u ovom događaju ću se osvrnuti na datu temu iz svih ovih uglova. Alergije i autoimune bolesti nisu jednake ni na fizičkoj razini, ali ni na svim ostalima, međutim, dijele određene sličnosti te ćemo razložiti jedne od drugih, ali i naglasiti njihove poveznice.

Što nam naše tijelo poručuje, kako ga možemo podržati na fizičkoj razini, ali i osluškivati emocije i uvjerenja koja nam se pokazuju na takav način? Kakva obiteljska i karmička pozadina se tu može kriti? Zašto su u ovo ”moderno” doba tako česte i u ogromnom porastu, te kakvu ulogu u svemu tome ima i okoliš u kojem živimo? Samo su neka od pitanja kojih ćemo se dotaknuti.

Nakon mog izlaganja dajemo vam prostor za dodatna pitanja i dijeljenje vaših uvida i iskustava, a nakon toga nas Vedran provodi kroz proces iscjeljivanja. Obzirom na kompleksnost i alergija i autoimunih bolesti, iscjeljivanje je poželjno periodički ponavljati, uz sve ostale resurse koji vam na putu iscjeljivanja mogu pomoći i o kojima ćemo pričati.

Kristina

Nakon nekog vremena odvojenog rada, Kristina i ja smo ponovno zajedno u ovom iscjeljivanju. U ovom događaju vas čeka autentično i bogato Kristinino izlaganje te moje duboko vođeno iscjeljivanje. Ovo iscjeljivanje je zaista za svakog neovisno o tome imate li trenutnih tegoba sa alergijama i/ili autoimunim oboljenjima. Anđeli i duhovni vodiči će nas voditi u iscjeljivanje koje je za vaše najveće dobro. Radujem se ovom iscjeljivanju.

Vedran

Kada i gdje?

10.05, utorak u 20h. Video prijenos će biti na privatnoj društvenoj mreži Alkemija života. Sve informacije o uključenju ćete dobiti na e-mail nakon kupovine ulaznice.

Kako pristupiti ovom webinaru?

Za ovaj webinar se plaća klizna kotizacija u iznosu između 120 HRK (16 EUR) i 250 HRK (32 EUR), a vi sami birate cijenu po svojim mogućnostima i po onom koliko vi smatrate da ovaj događaj i iscjeljivanje za vas vrijedi.

Svoju ulaznicu možete kupiti odabirom cijene koja vam odgovara i zatim klikom na gumb dodaj u košaricu. Pratite daljnje korake do konačne uplate.

Nakon uplate će vam stići e-mail sa uputama za uključenje. Snimka iscjeljivanja će vam ostati u trajnom posjedu na vašem korisničkom računu na društvenoj mreži Alkemija života. Ako budete zadovoljni i htjeli nadoplatiti, to možete ponovnom narudžbom i uplatom u željenom iznosu.

Nakon uplate će vam stići e-mail sa uputama za uključenje, obavezno provjerite neželjenu poštu i promocije jer e-mail nekada tamo završi. Email vam sigurno dolazi, samo ga nemojte propustiti, a bude li bilo kakvih problema javite mi se na [email protected]

KADA: 10.05, utorak u 20h

CIJENA: 16 – 32 EUR po izboru

SNIMKA VAM OSTAJE TRAJNO.

Sve o nama možeš pročitati ovdje: https://alkemijazivota.com/o-nama/