Ovaj svijet je sastavljen od iste temeljne tvari i ona je sve što postoji, utkana je u cijeli Univerzum. Mi smo uronjeni u božansku česticu, sve što vidimo, čujemo, osjećamo, dodirujemo, sve što god postoji sastavljeno je od iste energije.

atma.hr – 52
Naš dominantan osjećaj u srcu kreira našu stvarnost, od krajnje negativne do krajnje pozitive. Živimo u čarobnom svijetu, a doživljavamo ga onako kako o njemu mislimo i osjećamo. Sve što zamislimo već postoji, jer to ni ne bi mogli zamisliti da ne postoji. Dio smo kolektivne svijesti i gotovo da ni ne mislimo, nego misli privlačimo u ovisnosti od vibracije kojom vibriramo. Naš nam Bog, Tvorac, Izvor daje sve u što vjerujemo. Mi smo dio božanskog bića kao što je kap dio oceana.

Da bi mogli ovaj svijet sagledati pravilno, mi trebamo prihvatiti neke temeljne činjenice našeg postojanja. Prvo trebamo spoznati tko smo mi te ćemo tada lakše razumjeti kako ovaj svijet funkcionira. Mi smo svi dio božanskog bića i kao male stanice u našem organizmu, tako i mi svakodnevno sudjelujemo u cjelokupnoj kreaciji, u kolektivnom umu, bili mi toga svjesni ili ne.

Sve ono što smo kroz godine učenja naučili, više ne podržava ono što se sada s nama dešava. Naše naučeno znanje treba zamijeniti iskustvenim i u svom se životu početi rukovoditi isključivo na bazi onog što smo osobno doživjeli. Da bi ta iskustva bila ona koja stvarno želimo, potrebno je biti svjestan uvjerenja po kojima živimo. Naša uvjerenja su programi po kojima živimo!

Preispitajmo svoja temeljna uvjerenja i odbacimo ona koja nam više ne služe. Budimo svjesni obrazaca ponašanja po kojima živimo i koje konstantno ponavljamo. Spoznaja da smo zaglavili u nekom negativnom obrascu ponašanja omogućiti će nam promjenu. Jednostavno odlučimo da tako više ne želimo i jasno odredimo kako ćemo od sada postupati. Budimo detaljni i dosljedni u promjeni. Samo istina će nas osloboditi! Maknimo sve negativno od sebe i krenimo po novim pravilima!

Stvarajmo u svom umu što ljepše slike budućnosti i osjećajmo kao da sada to doživljavamo. To je proces i s vremenom ćemo ostvariti zamišljeno. Ono u što vjerujemo je ključno. Mi nismo ovdje samo radi samih sebe, nego da svojim vrijednostima doprinosimo i dobrobiti drugih ljudi. Tako smo dizajnirani da svi imamo nešto za ponuditi svima i cijeloj zajednici.

Božanska inteligencija koja nas je stvorila orkestrira cijelim univerzumom i brine o nama stalno. Naše je samo da se prepustimo toj beskonačnoj mudrosti da nas vodi. Što smo više spremni vjerovati tom vodstvu i potpuno se prepustiti, to će nam biti bolji život, jer ćemo biti spremniji prepustiti se sinkronicitetima kojima ćemo biti povezani s novim mogućnostima.

atma.hr – 52
Kako možemo mislima promijeniti svoju financijsku situaciju?

Svojim sadašnjim saznanjem možemo redizajnirati također i svoju financijsku realnost upravo drugačijim odnosom prema novcu. Promjenom svojih limitirajućih uvjerenja o novcu mi ćemo promjeniti svoje financijsko stanje. Ako smo rekli da je sve energija i ako smo i mi energija, onda smo mi isto što i novac. Obzirom da svoj svijet kreiramo najprije mislima, pa riječima, vrlo je važno da na njih obratimo pažnju i pažljivo biramo o čemu razmišljamo i pričamo.

Naše misli i riječi su zapravo VRIJEDNOST koju stvaramo! Da bi manifestirali ono što želimo mi trebamo naći odgovarajući energetski balans u tijelu. To znači da biranim mislima i riječima trebamo stvoriti dobar osjećaj samog sebe, jer kada smo stvarno sretni, kada se osjećamo savršeno, možemo reći da se osjećamo kao milijun dolara, a još je bolje da kažemo da se osjećamo neprocjenjivo! Bilo bi dobro da to stalno govorimo!!!

Kada se osjećamo jadno i depresivno pa čak ako i u tom trenutku imamo dovoljno novaca i financijski smo osigurani, mi se osjećamo kao da su nam džepovi prazni, jer nismo ispunjeni. Tada shvaćamo da je novac koji prihodujemo, uvijek vezan uz emocije koje osjećamo u sadašnjem trenutku. Mi svojim mislima možemo doprinijeti da se uvijek osjećamo super, sretno i ispunjeno, jer nam je dana slobodna volja da biramo misli koje želimo. Nemamo ograničenja. Naše misli stvaraju slike u našem umu, a one nam stvaraju osjećaje.

Onog trena kada se počnemo voljeti i biti spremni investirati u sebe i svoj dobar osjećaj, znati ćemo da smo hodajući milijunaš! Ma, znati ćemo da smo stvarno neprocjenjivi!!! Zato počnimo mijenjati kako se osjećamo u vezi sebe, jer to direktno ima utjecaj na ono što privlačimo u svoj život. A privlačimo upravo toliko koliko se osjećamo vrijednima!!!!

atma.hr – 52
Budimo odgovorni za svoja iskustva

Mi se trebamo početi ponašati kao odgovorni kreatori, a ne kao promatrači stvarnosti u kojoj živimo. Zato, ako želimo da nam se ostvare naše želje trebamo postati svjesni mehanizma kako se to događa. Mi se trebamo frekvencijski uskladiti sa onim što želimo, jer je ono što želimo na višim frekvencijama nego smo mi sada. Kada smo inspirirani i uzbuđeni oko nečeg mi živimo na visokoj frekvenciji ljubavi, radosti i mira.

Cilj nam je stalno biti u visokim frekvencijama. Kako to postići? Odlukom! Vidimo se u slikama već ispunjene želje. Zamislimo kakav bi to bio život kada bi u svim segmentima našeg života ostvarili idealne uvjete. Što bi doživljavali, kako bi se osjećali? Stvorimo si žive osjećaje! Imajmo stalno na umu da smo mi TI koji kreiraju, koji stvaraju stvarnost i zato prestanimo čekati da nam netko donese bolju stvarnost bez našeg aktivnog sudjelovanja. Nemojmo imati očekivanja ukoliko ne doprinosimo konstantno toj našoj viziji koju želimo živjeti.

Odlučimo i uvrstimo svakodnevno ovih pet zdravih disciplina u svoj životni ritam – pravilnu prehranu, dovoljno vode, kvalitetni san, vježbanje, boravak u prirodi i održavanje mentalne higijene. Tako ćemo si s lakoćom održavati visoku vibraciju i postati ćemo zahvalni na svom tijelu, kao i samom daru života. Tako se povezujemo s Božanskom mudrošću. Sve postaje dobro. Vraćamo se ponovno u okrilje Oca našeg nebeskog.

Orkestrirani smo Božanskom mudrošću koja preoblikuje okolnosti naših života u skladu sa našom visokom vibracijom. Jedini posao nam je da stalno vodimo brigu kako se osjećamo jer si tako osiguravamo visoku vibraciju. Sve ostalo će nam se dati! KAKO će se to dogoditi nije naša briga. Mi jedino trebamo imati stalni fokus na naš cilj i pritom održati stalan osjećaj da se je to već ostvarilo.

Ključno je imati živu vjeru. Kada naučimo vjerovati, pomicati ćemo planine i činiti čuda još veća od onih koje nam je Isus pokazao. Sljedeći njegov primjer, kada povjerujemo da je takva stvarnost moguća, mi ćemo ostvariti svoj san i podići svoju svijest do 5D nivoa svijesti. U trenutku kada se naš um usaglasi sa onim za čim naše srce žudi, ta nova stvarnost će se realizirati!

atma.hr – 52
Budimo primjer drugima

Godinama radim iste stvari, akumuliram nove dobre navike koje mi dižu vibraciju i s vremenom sam ostvarila trajni osjećaj mira i ispunjenosti te sam tako sve bliže ostvarenju svojeg sna. Imam osjećaj da je svatko od nas centar svoga svijeta i ispada kao da svatko živi u svom odvojenom paralelnom svijetu, ali kada smo na istoj frekvenciji naši se putevi isprepliću.

Zadnjih je godina u moj život ušlo stotine prekrasnih ljudi s integritetom koji vibriraju isto kao i ja i gotovo me svatko od njih s nekom svojom porukom ili mišlju inspirirao i pomogao mi da sama riješim neki svoj konflikt uma ili maknem neko limitirajuće uvjerenje. Saznanje da su tako divne osobe dio mog života čini me jednom od najbogatijih osoba svijeta. Uz njih sam naučila koliko je svaka osoba neprocjenjivo vrijedna, te sam tako i sama narasla u svojim očima.

Sada znam da sam dotakla živote mnogih i pomogla im stvoriti neku novu vrijednost u njihovim životima. Osjećam se blagoslovljeno i bogato, jer znam da mogu neograničeno davati i primati. Počela sam živjeti u balansu i to mijenja sve okolnosti mog života.

banner za knjige sretan novac

Danas sam se probudila uz misao „živimo svoje svjetlo“. Kako bi bilo da svatko isijava upravo to svoje unikatno svjetlo i da svi budemo ono za što smo dizajnirani. Znam da bi tada obilje svih vrsta poteklo u naš život. Mi često ne vidimo širu sliku i ne znamo što se sve događa, a ne znamo ni što je to što bi nas moglo stvarno usrećiti, jer do sada nismo imali iskustva „savršene“ stvarnosti koju priželjkujemo. Svijet se neće potruditi da nas usreći.

Mi smo sami odgovorni za sve što nam se događa. Izaberimo zato ostvariti velike ciljeve, jer će nas samo veliki cilj pomaknuti iz naše zone komfora. Dobro je nekoliko puta dnevno provjeriti kako se osjećamo i vidjeti da li smo i dalje povezani sa svojim srcem, kako bi imali stalan osjećaj mira i ljubavi. Kada smo u balansu mi i svima drugima pomažemo da se usklade sami sa sobom i cijelim Univerzumom.

Zato vjerujmo da nas život uvijek vodi pravim putevima i da uvijek imamo sve što nam je potrebno u ovom trenutku. Prepuštanjem vodstvu naše unutarnje mudrosti i živom vjerom mi živimo lagodnije i mirnije. Dopustimo toj božanskoj inteligenciji da orkestrira našim životom, jer se tako povezujemo sa cijelim svijetom i živimo u osjećaju jedinstva i harmonije. Svi zajedno tako ostvarujemo pravi smisao svog života jer tako vršimo volju Božju i ostvarujemo MIR NA ZEMLJI!

Ljiljana Posavec, ljiljanaposavec.com

99 LJILJANA POSAVEC

LJILJANA POSAVEC KNJIGE