💗 ~ Anđeoska poruka ~ 💗

Anđeosko carstvo donosi poruku sigurnosti, mira i povjerenja. Budite sigurni da je nebesko carstvo tu za vas kroz sve ove promjene koje se događaju na planeti i čovječanstvu.

Ako vam je previše stresno, udahnite, ostanite u sadašnjem trenutku, usredotočite se samo na sebe i ritam svog disanja. Ograničite svoje vrijeme i energiju koju pružate drugima, tako da se vaša pozornost prije svega usmjeri na vlastite potrebe.

Većina ljudi ne odvoji ni minutu da stvarno razmotri kome i gdje daje svoju energiju. Ako niste svjesni svojih namjera to može dovesti do poremećaja u svakom području vašeg života. Važno je održavati ravnotežu i umjerenost, u svim područjima uma, tijela i duše. Tada će doći mir.

atma.hr – 52
Kada ste vani u prirodi, prirodno se osjećate bolje i to općenito pridonosi poboljšanju vašeg zdravlja te može ukloniti strah, ljutnju i stres.

Hodanje je meditacija, a kad je vaš um opušten postajete kanal za primanje poruka anđela ili svog višeg Ja.

Imajte povjerenja u Boga koji vas je stvorio. Uz pomoć vašeg višeg Ja, anđela i ostatka vašeg duhovnog tima koji rade s vama, ispunit ćete svoju životnu svrhu zbog koje ste došli na Zemlju.

Svijet je bolje mjesto jer vi ste ovdje i samo vi možete raditi ono što radite najbolje!

U Božanskom, ljubavi i milosti.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor