❤ Anđeoska poruka ❤ ~

Za svakoga u ovom svijetu postoji nada i šansa za obnavljanjem. Nikad ne sumnjajte u to. Anđeli vas svakodnevno odozgo vode kroz vaš život na zemlji. Tisućama godina znamo da će se Zemlja i čovječanstvo uzdići, da se svjesno probuditi, da će napredovati, da ćete nadograditi svoje živote u umu, tijelu i duši. Vaš svijet se liječi od tame iluzije koja se odigrava već tisućama godina.

atma.hr – 52
Neka se svaka duša probudi i transcendira u svoj najviši potencijal. Mir kojem se svi nadaju se prije svega nalazi u vama. Odmaknite se od mišljenja drugih, radije slušajte svoje srce. To je vaša vlastita istina za koju vjerujete da je prava za vas. Ako pažljivo slušate, vaša intuicija je prva misao koju ćete primiti. Onda dolazi od vašeg višeg ja koje je povezano s Izvorom; a to je Božansko vodstvo koje je uvijek ispravno, prema vašem božanskom nacrtu za vaše vlastito putovanje duše. Tada vaš život teče bez otpora.

Postoji mnogo kreativnih ideja i novih mogućnosti koje se mogu pojaviti za vas. Ostanite otvoreni i prijemčivi. Vaš duhovni tim zna kada ste spremni. Uzbudljiva nova iskustva Zemlje očekuju svakoga od vas. Zahvaljujemo se. Zahvalni smo na svemu. Kada se uzdignete na novu razinu Veliko Centralno sunce donosi i aktivira vaš svjetlosni DNK kod.

Prigrlite putovanje svoje duše prema većem svjetlu kada se kroz vas kreće.

Volimo vas i obožavamo vas.

U Božanskom, ljubavi i milosti.

Kanalizirala Linda Zimmerman
Trener duhovnog života/autor