Jedinstvena linija bio kave Artino Green razvijena je u suradnji s renomiranim nutricionistima i ayurvedskim stučnjacima, u korak s globalnim trendovima prehrane i zdravog lifestylea.

Ova organska zrna Arabica kave dolaze s visokoplaninskih certificiranih plantaža Latinske Amerike. Kako bi se sačuvala čarobna aroma, uvijek su svježe pržena, mljevena i odmah pakirana u pržionici. Dodavanjem pažljivo biranih biljnih dodataka svaka pojedina vrste kave dobiva specifičan sastav i okus koji nam uvelike pomažu održavati optimalnu ravnotežu u organizmu. Osim kave, u ponudi se mogu pronaći i različite vrste bezkofeinske ječmene kavovine, namijenjene svima koji preferiraju aktivan i zdrav stil života.

HEMP COFFEE 100% organska Arabica kava i HEMP BARLEY COFFEE ječemena kavovina, sastavljene su s dodatkom proteina konoplje koji su izvor svježe energije za tijelo, a najviše pomažu u održavanju mišićne mase i zdravlju kostiju. AFTER LUNCH COFFEE 100% organska Arabica kava obogaćena je hranjivim vlaknima inulina iz Agave, koji je hrana za korisne bakterije u crijevima, tako da se preporuča piti iza svakog obroka, ponajviše nakon ručka jer jača metabolizam i ublažava osjećaj sitosti. AYURVEDIC COFFEE žitni je  nadomjestak kave s dodatkom ayurvedskih biljaka ashwagandhe, brahmi i kardamoma koji tijelu pružaju maksimalnu podršku i pomažu u održavanju tjelesnih i mentalnih sposobnosti.

YOGI BLEND kavovina sačinjena je od indijskih začina ashwagandhe, tulsi, cardomom i cinnamon, čiji spoj djeluje na sve tri doše (ayurvedske doshe – Vata, Pitta i Kapha) te uspostavlja savršen balans za um, duh i tijelo. Njegov čarobni okus daje vašem tijelu energiju
i snagu vještog jogija, a osnažujuća svježina indijskih začina reducira stres i smiruje misli, potiče jačanje imuniteta, poboljšava pamćenje, spoznaju i spavanje, uravnotežuje probavu, ubrzava detoksikaciju tijela i regeneraciju mišića, uspostavlja ravnotežu u tijelu i na taj način podržava mentalno i fizčko zdravlje svakog čovjeka. Harmonija u tijelu stvara jasnoću u umu.

Svi proizvodi zadovoljavaju visoke standarde vodeće svjetske kontrolne organizacije Bureau Veritas.


BIO HEMP COFFEE 125g

HEMP COFFEE

Artino Green HEMP COFFEE jedinstvena je i vrlo ukusna organska kava, obogačena proteinom konoplje. Namijenjena je svima koji vode aktivan i zdrav način života. Zrna kave Artino Green Bio Arabica uzgajaju se na organskim visokoplaninskim certificiranim plantažama u Meksiku, u regiji Oaxaca, bez gnojiva i sintetičkih spojeva i djeluju blagotvorno na naše tijelo. Proteini konoplje su izvor svježe energije za vaše tijelo i najviše pomažu u održavanju mišićne mase i održavanju zdravija kostiju.

Prednosti konzumiranja Bio HEMP COFFEE:

 • 100% organska kava Arabica, koja blagotvorno djeluje na naš organizam jer nije opterećena pesticida i drugim kemikalijama u usporedbi s konvencionalnom kavom
 • Dodatak proteina Bio konoplje pruža izvrsnu kavu obogaćenu energijom i proteinima
 • Funkcionalni proizvod bio kave s blagotvornim djelovanjem na naš organizam – Kava savršeno zadržava opojnu aromu
 • Ručno pakirano i proizvedeno u Sloveniji
 • 100% organska proizvodnja

Sastojci: pržena i mljevena kava Arabica proteini konoplje iz kontrolirane organske proizvodnje Način pripreme: Turska kava, Moka, Espresso, Filter kava

Certifikat: SI-EK0-002

NARUCI OVDJE


BIO HEMP BARLEY COFFEE 100g

BIO ŽITNA KAVA S PROTEINIMA KONOPLJE

BIO HEMP BARLEY COFFEEArtino Green HEMP BARLEY COFFEE jedinstvena je i vrlo ukusna zamjena za kavu bez kofeina, obogaćena proteinima konoplje. Namijenjena je svima koji imaju aktivan i zdrav stil života. KonopIjini proteini izvor su svježe energije za naše tijelo i pomažu nam u izgradnji i održavanju mišićne mase, kao i održavanju zdravlja kostiju.

Prednosti konzumiranja BIO HEMP BARLEY COFFEE:

 • Instant ječam iz ekološke proizvodnje omogućuje jednostavnu i brzu pripremu napitka
 • Dodatak bio konopljinog proteina pruža energetsku zamjenu za kavu, obogaćenu proteinima
 • Funkcionalna bio zamjena za kavu s blagotvornim djelovanjem na naš organizam
 • 100% organska proizvodnja

Sastojci: Instant ječam protein konoplje iz kontrolirane organske proizvodnje

Način pripreme: Za pripremu jedne šalice (120 ml): prelijte jednu žličicu žitne kave s kipućom vodom, dobro promiješajte i izvrsna zamjena za kavu je spremna. Po želji možete dodati (biljno) mlijeko, vrhnje ili zaslađivač.

Certifikat: SI-EK0-002

NARUCI OVDJE


AFTER LUNCH COFFEE 125g

AFTER LUNCH COFFEEAFTER LUNCH COFFEE izvrsna je organska kava punog okusa, obogaćena hranjivim vlaknima Bio inulina iz agave. Inulin je hrana za korisne bakterije u crijevima i izvrstan je dodatak kavi na način koji pomaže u ublažavanju osjećaja sitosti nakon obroka.

KAVA NAKON RUČKA je pogodna za uživanje nakon svakog obroka, a ponajviše preporučujemo nakon ručka jer nam može olakšati prijelaz na popodnevni dio dana.

Prednosti konzumiranja Bio AFTER LUNCH COFFEE:

 • 100% organska kava Arabica, koja blagotvorno djeluje na naš organizam jer nije opterećena pesticidima i drugim kemikalijama u usporedbi s konvencionalnom kavom
 • Dodatak Bio Inulina pomaže u jačanju metabolizma i ublažava sitost
 • Funkcionalni proizvod bio kave s blagotvornim djelovanjem na naš organizam
 • Kava savršeno zadržava opojnu aromu
 • Ručno pakirano i proizvedeno u Sloveniji
 • 100% organska proizvodnja

Način pripreme: turska kava, espresso, talijanska moka ili kao filter kava

Certifikat: SI-EK0-002

NARUCI OVDJE


AYURVEDIC COFFEE 100g

AYURVEDIC COFFEEArtino Green BIO AJURVEDSKA KAVA jedinstvena je biljna zamjena za kavu bez kofeina, koja se sastoji od važnih bio ajurvedskih biljaka i instant bio ječma. Namijenjen je svima koji žele da im svakodnevica bude uravnotežena i vitalna. U tijelu može stvoriti umirujući osjećaj što pomaže u jačanju našeg tijela, uma i duha.

Prednosti BIO AYURVEDIC COFFEE:

 • Instant ječam iz organske proizvodnje omogućuje laku i brzu pripremu napitka te uz dodatak visoko cijenjenog ajurvedskog bilja pruža zdravu zamjenu za kavu.
 • Funkcionalna bio zamjena za kavu s blagotvornim djelovanjem na naš organizam. – 100% organska proizvodnja.

Sastojci: instant ječam, Ashwagandha, Brahmi, kardamom – iz kontrolirane organske proizvodnje

Način pripreme: Za pripremu jedne šalice (120 ml): jednu žličicu žitne kave prelijte prokuhanom vodom, dobro promiješajte i izvrsna zamjena za kavu je spremna. Po želji možete dodati (biljno) mlijeko, vrhnje ili zaslađivač.

Upozorenje: Čuvati na suhom mjestu i zaštititi od topline.

Certifikat: SI-EK0-002

NARUCI OVDJE


YOGI BLEND

yogi blendBiljna organska zamjena za kavu koja stvara ugodan osjećaj u tijelu i jača osjetila. Njegov jedinstveni okus daje vašem tijelu energiju i snagu vještog jogija, dok osnažujuća svježina indijskih začina potiče ravnotežu između tijela i duha.

YOGI BLEND balansira sve tri doše – Vata, Pitta i Kapha – tri energije na koje, precizna  kombinacija indijskih začina: ashwagandha, tulsi, cardomom i cinnamon uspostavlja ravnotežu u tijelu i na taj način podržava zdravlje i jačanje mentalnih i fizičkih aktivnost. Harmonija u tijelu stvara jasnoću u umu.

Prednosti konzumiranja YOGI mješavine:

 • reducira stres i smiruje misli
 • podiže imunitet
 • podržava respiratorne funkcije – dublje disanje
 • poboljšava pamćenje, spoznaju i spavanje
 • uravnotežuje probavu
 • ubrzava detoksikaciju tijela i regeneraciju mišića
 • poboljšava oralno zdravlje

Način pripreme: 1-2 žličice Yogi Blenda preliti sa 120 ml kipuće vode, promješati i po želji dodati
biljno mlijeko, vrhnje ili (palmin) šećer.

Yogi Blend je također odličan za pripremu hladnih aromatičnih pića.

NARUCI OVDJE