Art: Cameron Gray / ParableVisions.com

Widget not in any sidebars

Tekst koji slijedi je dijelom kompilacija kanaliziranog i pisanog materijala raznih učitelja, a dijelom se sastoji od mojih vlastitih istraživanja i uvida tijekom spiritualnog i terapeutskog rada.

Autor: Saša Momić

Znanje povijesti

Tijekom posljednjih nekoliko tisuća godina, mi smo stvarali našu povijest. Naše priče o povijesti su bile promijenjene, pogrešno prevođene i modificirane. Moderan pogled na povijest obuhvaća puno stvari, ali potpuno odbacuje mnoge važne dijelove koji daju cjelovitost priči.

Na primjer, piramide u Gizi. Ne postoji moderna teorija koja potvrđuje kako su sagrađene. Svaki blok od kojeg se sastoje ne može vući pedeset ljudi, a kamoli ih povlačiti stotinama kilometara, zatim ih postaviti da tvore piramide tako savršenog omjera koji ni najmodernija tehnologija ne može izvesti. Da ne spominjem da su savršeno usklađene sa sazviježđem Oriona, Zlatim omjerom i Fibonaccievom spiralom. Također su energetsko središte svih svetih mjesta planete. To je samo jedan primjer.

Arheologija u moderno doba pronalazi stvari koje udaraju u samu srž našeg znanja o čovječanstvu. Mnogi drevni gradovi poput Babilona i Akada, o kojima piše Biblija i drugi drevni tekstovi, su oduvijek smatrani mitovima jer nitko nije mogao dokazati da postoje. Zatim je jedan od njih pronađen. Zatim je i drugi pronađen, i mnogi od njih. Unutar jednog od ovih gradova su pronađene tisuće cilindričnih glinenih ploča sakrivenih ispod tog drevnog grada. Te ploče opisuju događaje u Zemljinoj povijesti koji sežu stotinama tisuća godina unatrag; opisuju rođenje Zemlje i dolazak ljudske rase sa puno detalja. Ako mislite da su priče u njima izmišljene, još uvijek ne možemo objasniti kako su autori znali savršen položaj planeta, zvijezda i galaksija u tako drevno doba i kako su uopće poznavali sve planete sunčevog sustava i njihova kretanja. To su isto znali Sumerani, Maye i vedska civilizacija Bharata-varshe.

Sve te civilizacije su postojale u raznim dijelovima svijeta, no znanje im je bilo zadivljujuće. Znali su za Precesiju ekvinocija, koja se dešava svakih 26.000 godina. Da bi se znalo za taj kozmički događaj, potrebno je promatranje koje traje 2.000 godina. Dokazano je da su Sumerani za to znali od prvog dana njihove civilizacije.

Naša povijest nije ono što mi mislimo i što smo naučeni. Ovaj tekst neće obuhvatiti sve detalje povijesti, ali počinje s najvećim spiritualnim i kulturnim središtem planete Zemlje u svoje doba, a to je Atlantida.

Lemurija

Postojalo je doba kada su ljudska bića egzistirala na jako visokoj razini svjesnosti. Bili smo multidimenzionalni i imali razvijene sve potencijale Čovjeka. Komunicirali smo mislima i emocijama. Pisanje i proizvodnja zvukova se smatala jako primitivnim načinom komunikacije. Živjeli smo prvenstveno na velikom pojasu otoka po imenu Lemurija.

Još 1910-te su istraživači proučavali život koralja i utvrdili da oni žive u uskom površnom pojasu vode. Zatim su našli velik pojas koralja na daleko većim dubinama, koji se proteže od Uskršnjih otoka do Havaja i zaključili da su nekad bili na površini oceana i da je morsko dno potonulo.

Još važnije, našli su identičnu floru i faunu na pojasu od Havaja, preko Polinezije, do Uskršnjih otoka. To je ogromna udaljenost, ali  pogledom na mapu vidjet ćemo oblik velikog luka. Prema informacijama, taj pojas je bio zapadna obala Lemurije. Sadrži iste biljke, životinje, kukce i bakterije.

Ovo sve se intenzivno proučavalo i bili smo na pragu velikih otkrića ali je tada došlo do prvog svjetskog rata i interes za spiritualnost se izgubio.

Tijekom vremena, na Lemuriji se desio pomak u svjesnosti, i čovječanstvo je uzašlo u višu gustoću. Kao posljedica toga, Lemuriju je prekrio ocean a novi kontinent se izdigao iz voda. Nazvali smo ga Atlantida.

Nakon potonuća Lemurije i uzdizanja Atlantide, ljudska rasa još nije imala dom i raširila se po otocima diljem svijeta. Nismo znali gdje da idemo.

U to je vrijeme bilo oko tisuću ljudskih bića po imenu Naakali. Imali su izuzetno visoku svjesnost, daleko iznad drugih. Danas su poznati kao Uzašli Majstori.

Naakali su počeli pripremati Atlantidu da bude novi Dom čovječanstva. Projicirali su svoje energije preko cijele površine kontinenta u obliku svete geometrije Drveta Života. Ali ne s deset krugova, nego dvanaest. Jedan dodatan je bio na otoku Udalu, i još jedan dodan na suprotnoj strani na dnu oceana. Geometrija se protezala nekoliko stotina kilometara na površini, no ipak je bila projicirana preciznošću na razini jednog atoma.

Glavni spiritualni razlog odabira Atlantide je bila energija kundalini. Kundalini je energija nalik zmiji koja se kreće energetskim centrima uzduž kičme. Kada je aktiviran, daje ogromnu energiju čakrama i aktivira spiritualne sposobnosti. Majka Zemlja također ima kundalini jer je Ona živa. Njena kundalini teče od centra planete do specifičnih mjesta na površini. Gdje god kundalini na taj način prebiva, ljudi koji žive na tom mjestu postaju spiritualni vođe svijeta.

Sama Gaia je odabrala Atlantidu da postane energetsko središte planete u tom periodu. Nakon Atlantide, kundalini se premjestila na područje Tibeta i Indije, i tijekom povijesti se premještala otprilike svakih 13.000 godina. Sa svakim pomakom kundalini dogodio se kvantni skok u ljudskom razumijevanju spiritualnosti. Trenutno prebiva u Andama. Zemljina kundalini se naziva Zmija Svjetlosti.


Widget not in any sidebars

Vorteksi oživljuju Atlantidu

Naakali su unutar jednog dana udahnuli život u Drvo Života na Atlantidi. To je stvorilo vortekse energije koji rotiraju unutar svakog od dvanaest krugova. Kada su energetska središta uspostavljena, djeca Lemurije su pozvana. Milijuni Lemurijanaca koji su se raštrkali diljem planete su osjetili Poziv i krenuli prema Atlantidi.

Međutim enegetski gledano, Lemurijanska kolektivna svjesnost je dosegnula tek dvanaest godina. Pošto su imali dominantnu desnu stranu mozga, bili su ženske prirode. Nešto poput dvanaestogodišnje djevojčice u terminima svjesnosti. I neke od čakri im se još nisu razvile do kraja. Pošto su znali da im je zadatak raditi na tim centrima, svaku migraciju Lemurijanaca je privukao određeni energetski vorteks Atlantide koji odgovara njihovom razvoju. Tamo su se naselili i počeli graditi gradove.

Međutim, dva od deset aktivnih vorteksa nitko nije koristio. Nitko se nije naseljavao kod njih. Vorteksi su uvlačili životnu silu u sebe, a nitko ju nije koristio. Život vorteksa će privući život na ovaj ili onaj način, to je zakon prirode. To se desilo u kasnijim razdobljima. Mayanski zapisi jasno govore da je bilo deset izgrađenih gradova na Atlantidi u vrijeme Pada.

Dolazak vanzemaljskih rasa

Da bi se naselila ova dva vorteksa, dve vanzemaljske rase su uskočile. Međusobno potpuno različite. Prva rasa su bili preci Hebreja. Kralj-svećenik Atlantide, Thoth, govori da su oni došli iz budućnosti, ali se ne spominje sazviježđe. Oni su bili nešto poput djece koja su došla iz petog razreda ali ga moraju ponavljati jer nisu naučili lekciju. Naučili su svu znanost i matematiku, materiju lijeve strane mozga. Ali nisu razvili aspekt desne strane mozga u svrhu evolucije svjesnosti. Znali su mnoge stvari koje čovječanstvo tada još nije znalo i donijeli su mnoge nepoznate koncepte. Židovski narod još uvijek u svojim predanjima i učenjima ima mnoge elemete svete geometrije i matematičkih aspekata. Neki kanalizirani materijali govore od tome da se Mojsije u svoje doba inkarnirao kako bi oslobodio svoj židovski narod. Također da je bio posjećen od Uzašlog Majstora koji ga je podučio kako da vodi narod.

Njihov dolazak na Atlantidu je bio dobrodošao, prihvaćeni su i dali su doprinos evoluciji.

Druga vanzemaljska rasa koja je došla je izazvala probleme. Oni su došli sa obližnje planete, Marsa. Prema Thothu, Mars je tada nalikovao Zemlji. Bio je predivan, ispunjen prirodom, oceanima i vodama. Desila im se kataklizma uslijed neuspjelog globalnog eksperimenta koji je uništio atmosferu. Eksperiment je kasnije nazvan Luciferijanskim eksperimentom, termin koji označava pokušaj Duše da ima iskustvo izolacije od Kreatora, Izvora i ostatka kreacije, i da stvara vlastitu realnost. Duša je slobodna da čini što god želi, pa i takvo dobrovoljno stavljanje u iluziju odvojenosti i separacije. Dakle, Lucifer nije zla kreatura pobunjena protiv Boga, već stanje svjesnosti koja želi iskusiti odvojesnost i nezavisno kreiranje realnosti. Dakle dualnost nasuprot jedinstva. Svaka Duša to može odabrati jer je dio Kreatora, i kao Njegovo dijete ima te sposobnosti i slobodu.

Svaki put kada se jedna vrsta u univerzumu podvrgne tom eksperimentu, “odreže” se od ostatka Kreacije svojevoljno, padne pod utjecaj izrazite dominacije lijeve strane mozga i muške energije. To dovodi so sebičnosti, pohlepe, samointeresa, nedostatka suosjećanja i posljedičnih ratova. Marsovci su željeli iskustvo Luciferovog eksperimenta, prerezali su svoju ljubavnu sponu sa Kreatorom i postali izrazito muški orijentirana rasa, logična ali bez emocija. Pokrenuo se veliki rat, Mars je postao bojno polje i atmosfera se raspala.

Merkaba

Merkaba ili svjetlosno tijelo, je tetrahedon u obliku zvijezde, energetsko polje oko našeg tijela. Svi drevni sveti tekstovi govore o tome na jedan ili drugi način, i sve spiritualne kulture su imale određene procese aktivacije merkabe. Kada je potpuno aktivirana, merkaba daje sve potencijale Čovjeka, multidimenzionalnost i putovanje univerzumom putem viših dimenzija.

Prije ngo je Mars uništen, počeli su graditi velike piramide poredane u obliku tetrahedona. Te piramide su stvorile energetsku sintetičku merkabu. Slike tog kompleksa su snimljene satelitima.

Pošto su Marsovci bili odvojeni od svjesnosti Jedinstva, nisu mogli stvoriti živu merkabu. Stvorili su sintetičku, koju su koristili kao alat. Putem tog alata su putovali vremenom kako bi našli novi dom. Jedan dio njihovog društva je kroz merkabu našao Zemlju, i to se desilo prije uništenja.

Prije 65.000 godina, vidjeli su na Atlantidi vorteks koji nitko ne nastanjuje, koji uvlači život u sebe. Pošto su sada bili dio Luciferovog eksperimenta separacije, nisu ni tražili dozvolu. Ono što se desilo tada, stupivši u taj moćan vorteks, promjenili su tijek naše evolucije.

Nezrela muška energija

Otok Udal je bio gornji vorteks Atlantide, i njen mozak. Thothov otac je bio jedan od Naakala koji su stvorili taj vorteks. Na tom otoku je bio grad po imenu Poseidon. Grad se sastojao od tri prstena izgrađena od crnog, plavog i bijelog kamena. Bio je simbol Atlantide. Unutarnji krug je predstavljao Naakale, srednji svećenstvo zvano Maye, a vanjski krugi je bio za generalnu populaciju Atlantide, uglavnom Lemurijance.

Bilo je svega par tisuća stanovnika Marsa koji su kroz merkabu došli na Atlantidu. Prva stvar koju su napravili kad su došli jest da su pokušali preuzeti kontinent. Pokušali su deklarirati rat i napraviti invaziju. Međutim, bili su ranjivi jer ih je u odnosu na Atlantiđane bilo jako malo. Bili su lako poraženi, bez borbe.

Međutim, nije ih se moglo poslati nazad. Kada se ovo sve desilo, čovječanstvo je imalo evolucijsku svjesnost na razini četrnaest godina, ženske i nenasilne prirode. Marsijanci su bili izrazito muškog polariteta, ali isto tako vrlo stari.  Stoga su jednostavno odlučili ostati. Nije ih bilo briga što bilo tko misli ili osjeća o tome. Nešto poput konkvistadora na našim kontinentima.

Nakon što je inicijalni konflikt bio gotov, bilo je dogovoreno da će ljudi sa Marsa pokušati razumjeti ovu žensku energiju u obliku osjećaja, emocija i svega što uopće nisu imali. Neko je vrijeme vladao mir, ali su stanovnici Marsa postupno implementirali tehnologije na socijalnoj razini, o kojima Lemurijanci nisu imali pojma. Postepeno su svoje izume predstavljali stanovništvu Atlantide na način da su oni počeli vidjeti stvari kroz lijevu stranu mozga. Na taj suptilni način su ljudi Marsa zavladali Atlantidom, programiravši rasu na subliminalnoj razini.

Ovaj animozitet Atlantiđana i Marsa nikada nije nestao. Čak i do samog kraja Atlantide su se mrzili. To je bilo poput braka u kojem žena nije sretna, ali muža nije briga za to.

Tada je, prije otprilike 26.000 godina, počela nova faza Precesije ekvinocija.

Promjena polova Zemlje

Kanal po imenu Edgar Cayce je bio briljantan čovjek koji je znanstvenicima svoga vremena kanalizirao informacije koje su dovele do brojnih otkrića. On je započeo ono što je danas poznato kao New Age, što je samo još jedan naziv za skupinu drevnih učenja i vjerovanja. Naziv, ali i limitacija.

U jednom čitanju, Cayce je rekao okupljenim znanstvenicima da će se u budućnosti Zemlje desiti događaj nazvana Promjena polova, u kojem sjeverni i južni pol fizički zamjene mjesta, ali i magnetski. Iako ismijan tada, moderni znanstvenici su sakupili dokaze koji su ovo potpuno potvrdili.

Zaključili su da se zadnji pomak polova desio prije 13.000 godina, a predzadnji prije 26.000 godina, te da se oni dešavaju vrlo brzo; u jednom danu magnetski polovi zamjene mjesta. dok se to dešava fizički dio zemljine kore se počinje rotirati kako bi se uskladio sa novim magnetskim polovima. Unutrašnji slojevi zemlje ostaju na mjestu, ali kora se pokreće i u tom periodu se dešavaju velike poplave, potresi, tsunamiji, itd. Kao što sam rekao, svaka promjena ovog tipa na Zemlji je usklađena sa novim skokom u evoluciji svjesnosti.

Trenutno smo u fazi promjene magnetizma Zemlje. To utječe na brojne vrste koji navigiraju prema toj sili, i tako sada imamo ptice selice koje završavaju gdje ne bi trebali i kitove koji se redovno nasukaju gdje ne bi trebali. To također utječe na mozak i umove ljudi.

Thoth Atlantski je živio na Atlantidi jako dugo vremena i zapisano je da je vidio takvu promjenu polova pet puta. Vidio je sunce kako izlazi na istoku, i onda nakon promjene, na zapadu. Zbog rotacije Zemljine kore, Lemurija je potonula, a Atlantida se izdigla.


Widget not in any sidebars

Kataklizma

Prije 26.000 godina na Atlantidi, bili smo na točci gdje smo sada, na Precesiji ekvinocija. Tada je završila faza uzdizanja svjesnosti, i krenuo je pad.

Počelo je približavanje kometa Zemlji, i Atlantiđani su ga postali svjesni, pošto su bili multidimenzionalni. Nastao je veliki konflikt na Atlantidi. Marsovci, koji su bili u manjini, su ga željeli uništiti oružjem na bazi lasera. Međutim, Nakaali su spoznali pravu prirodu i smisao kometa, i stanovnici Atlantide su protestirali. Govorili su da je komet dio božanske volje u velikom Planu i da se treba dopustiti događaj.

Ljudi sa Marsa su na kraju popustili i dogovor je bio da se dopusti kometu da udari u Zemlju.

Komet je udario u Atlantik, blizu zapadne obale Atlantide. To je područje današnje južne Caroline, koje je bilo pod oceanom tada. Ostaci ove komete se nalaze još dan danas. Prilikom raspada komete, nekoliko manjih fragmenata je pogodilo sam kontinent Atlantide. Svi su pogodili područje gdje su živjeli stanovnici Marsa, i većina njihovog stanovništva je nestala. Odlučili su se “razvesti” od Lemurijanaca, i odlučili su u revoltu raditi po svome od sada.

Sličan obrazac vidimo u mnogim današnjim brakovima. Mi jesmo djeca njihovog razvoda.

Pošto su bili pod utjecajem nezrele muške energije, sa njihovom ljutnjom je rasla želja za kontrolom, i sada su željeli dominaciju nad cijelom Zemljom.

Počeli su graditi kompleks poput onoga što su imali na Marsu, radi razvoja još jedne sintetičke merkabe. Kada bi uspjeli u tom projektu, dobili bi kontrolu nad svime na planeti. Ali pod utjecajem vremena i tijekom generacija, su zaboravili sve detalje znanja o izradi takve sintetičke merkabe. Na temelju tadašnjeg nepotpunog znanja su počeli graditi strukture na Atlantidi. Međutim, u ovoj realnosti nema gore pogreške od stvaranje nesavršene umjetne merkabe.

Uključivanjem nesavršeno napravljene merkabe su stvorili kataklizmu na atomskoj razini.

Eksperiment je počeo otvarati veo između naše i drugih dimenzija. Nažalost, ne viših, nego nižih.

Analogija ovoga bi se mogla dati ovako: kada bi se nožem uboli u želudac, kiselina bi počela curiti u dijelove tijela gdje ne bi smjela biti. Na taj su način Marsijanci skoro uništili cijelu planetu. Katastrofe koje vidimo danas su ništa u usporedbi sa planetarnom kataklizmom koja se tada desila. Kao rezultat tog cijepanja među dimenzijama, velik broj bića iz niže dimenzije su počeli stizati u naš svijet. Bila su “prisiljena” ili povučena u svijet koji nisu poznavali ili razumjeli. Da bi preživjeli, trebali su tijela. Počeli su ulaziti ljudima u tijela. Na jedno tijelo je bilo stotine niže dimenzionalnih bića. Iako su ta bića, ili duhovi bili Zemljani, nisu pripadali našoj dimenziji.

To je bila najveća katastrofa koju je Zemlja do tada doživjela.

Naakali i Thoth Atlantski

Razlog zašto su Naakali specijalni nije bio samo zbog njihove izuzetno visoke svjesnosti radi koje su bili vodiči Atlantide, već su također dostigli ono što mi danas zovemo besmrtnost. Imali su načine da svoja tijela održe mladima i zdravima koliko god su željeli. Kada bi odlučili, jednostavno bi promijenili tijela i krenuli u novi život. Kada se reinkarniraju, ne trpe velik gubitak sjećenja poput nas.

To su učinili kroz svoju visoku svjesnost i aktivirane sposobnosti, i također putem tantričkih kundalini aktivacija.

Na taj je način Thoth bio svećenik-kralj Atlantide tisućama godina. Na Zemlji je ostao sve do  prije petnaest godina, kada je svu mudrost i sjećanja predao u obliku svete geometrije skupini Duša poslanih iz galaktičkog centra, čija se misija opisuje rječju “Melchizedek”, a ime osobe je Drunvalo, što je druidsko ime.

Merkaba se sastoji od tri sloja tetrahedona, dva se rotiraju suprotnim smjerovima, a treći je stacionaran. Kada se merkaba aktivira božanski, u srcu, to je urađeno sa ljubavlju. Kada se merkaba aktivira izvana, umjetno, ona ne sadrži tu ljubav u sebi, nije božanski vođena i vrlo brzo postaje nestabilna.

Marsovci su pokšali sprovesti kontrolu svijeta sa jednog otoka zapadno od Atlantide. Danas se to područje zove Bermudski trokut, u kojem su veliki elektro magnetski disbalansi i dimenzionalni procjepi u koje brodovi i avioni bivaju usisani. Ta merkaba koju su stvorili se još uvijek nalazi tamo na dnu oceana. Ta merkaba će biti uskoro izbalansirana, pošto Zemlja povisuje vibraciju i stupa u kontakt sa izuzetno naprednim bićima. Također određeni svjetlosni i energetski radnici diljem planete primaju usklađenja u energije s kojima mogu obavljati takav rad.

Pad

Naakali su napravili sve što su mogli da spase Atlantidu. Poslali su veliku većinu nižedimenzionalnih bića nazad u svoje dimenzije i pokrpali dimenzionalne rascjepe. Unatoč tome, situacija se naglo pogoršala. Svi koncepti njihovog života su potpuno pali-socijalni, ekonomski, itd. Stanovnici su počeli dobijati nepoznate bolesti i cijeli kontinent je ušao u stanje preživljavanja. Život se više nije živio, nego se sveo na preživjeti do sutra. Naakali nisu znali što da rade.

Stoga su se počeli moliti najvišim nivoima svjesnog života u univerzumu tražeći pomoć. Problem se počeo razmatrati na mnogim visokim razinama univerzuma.

Jedanaesta i dvanaesta dimenzija su u potpunosti nezamisliva nama na našoj razini. Od takvih bića je došla jasna poruka: čovječanstvo će pasti. Pasti do krajnjeg dna.

Također da čovječanstvo mijenja polaritet. Više nismo bili ženska energija. Počet ćemo od samog početka kao muška energija.

I zadnje i najvažnije, imat ćemo samo 13.000 godina da se vratimo u svjesnost u kojoj smo bili. Prirodno je potrebno oko 100.000 godina evoucije svjesnosti i podizanja vibracije za jednu vrstu da dosegne Svjesnost Krista, odnosno svjesnost naše najdublje prirode. Mi smo imali samo fragment toga vremena, desetinu, da dostignemo to stanje, ili nas očekuje propast poput Atlantide, globalna kataklizma. Mi živimo u vremenu završetka tog roka od 13.000 godina.

Thoth je shvatio da će morati taj eksperiment odraditi prvo na sebi. Primili su instrukcije iz dvanaeste dimenzije, i Thoth, Ra i Aragath su krenuli. Svi su bili u prošlosti kraljevi Atlantide. Da bismo shvatili na čemu su radili, moramo pričati o Zemljinim linijama svjesnosti, Zmajevim linijama.

24 HIMALAJSKA LAMPA

banner himalajska lampa

Matrix

Oko Zemlje postoji eterično-kristalna struktura koja obavija cijelu planetu i drži svjesnost bilo koje vrste života povezanu sa planetom. Ta mreža ima elektromagnetsku komponentu u trećoj dimenziji. Ali ima komponentu u svakoj pojedinoj dimenziji. Ta mreža je naravno geometrijska i znanstvenici će kasnije otkriti da svaka vrsta života ima svoju jedinstvenu mrežu povezanu sa Zemljom. Zemljina mreža odaje svijetlo, i izvan Zemlje se vidi kao plavkasti omotač.

Ono što su Thoth Atlantski i ostali bili instruirani napraviti je stvoriti umjetnu mrežu oko Zemlje koja će omogućiti rapidan napredak čovječanstva, vraćanje u izvorsnu Svjesnost i na taj način sprečavanje globalne kataklizme.

Prirodan matrix oko Zemlje je ono što nas sve spaja. Mnoge vlade na svijetu, posebno Amerika i Rusija, proučavaju tu mrežu Zemlje još od 60′-tih. Kada je mreža potpuno mapirana, pokazalo se da su mnoge vojne baze izgrađene upravo na sjecištima energija gdje se dešavaju vorteksi. Mnogi zaključuju da se to radi upravo radi pokušaja kontrole te mreže jer se putem nje kontroliraju umovi ljudi. Ne moram ni napominjati ime određene organizacije iza svjetskih vlada kojoj je to u interesu.

To je počelo dakle prije 13.000 godina, kada je Thoth Atlantski izgradio sintetski matrix kako bi ubrzao evoluciju svjesnosti. Prvo su došli na mjesto koje se sada zove plato Gize, tada poznat kao Khem, a umjesto pustinje je tamo tada bila netaknuta prašuma.

Prvo su u četvrtoj dimenziji stvorili mrežu, a zatim prema njoj gradili strukture u trećoj dimenziji. Mjesto gdje su došli je današnji Egipat, energetski gledano tada je on bio sjeverni elektromegnetski pol, okosnica muške energije. Izgradili su kompleks koji se danas zove Solarni križ. Oni su bili bića šeste dimenzije, stoga se svaka njihova misao manifestirala trenutno.

Thoth je bio taj koji je izgradio piramide, oko 200 godina prije promjene polova. Način kako su građene je zbunjujuć, od vrha prema dolje.

Također su u četvrtoj dimenziji izgradili, na sjecištima energija Mreže, čitave komplekse hramova i svetišta. Sve te strukture su građene na isti način, sve imaju savršene omjere u skladu sa Fibonaccijevom sekvencom i Zlatnim omjerom.

Sva takva svetišta na planeti su građena na isti način sa istom namjerom, točno na sjecištima energija Matrixa. Zamislite da su ona izgrađena kako bi se Matrix povezao energetski poput bežičnog interneta.

Neki istraživači i znanstvenici potvrđuju da se sva sveta mjesta ovako građena energetski nadovezuju jedna na drugo, a sve imaju okosnicu i središte u piramidama Gize.

Kontaktiraj vrhunske ATMA savjetnike – Povjerenje i diskrecija


Widget not in any sidebars

Widget not in any sidebars

Aktivacija

Da bi se matrix aktivirao, potrebno je oko 13.000 godina neprekidnog protoka energije. Nakon toga je aktivan i potpuno ostvaruje svoju svrhu podizanja svjesnosti Čovjeka na razinu Krista.

Podsjećam da je to bio uvjet koji su dala bića dvanaeste dimenzije kako bi Zemlja i čovječanstvo preživjeli, i kako ne bi došlo do još jedne kataklizme nalik Atlantidi, koja je bila prije 13.000 godina. Mi se sada nalazimo u tom vremenskom okviru.

Na Zemlji je prisutno više anđela, Uzašlih majstora, vodiča, probuđenih ljudi, svjetlosnih radnika nego ikad. Razlog? Dešava se nešto što se prije nikada nije desilo. Zemlja će cijela rekordnom brzinom do sada preći u više dimenzije i nazad sa Čovjekom u svoje izvorno božansko stanje. To se dešava jer je čovječanstvo prošlo test.

Matrix Thotha atlantskog je oživio i aktivan je. Kataklizma je izbjegnuta za dlaku, i sva bića svjetlosti se vesele.

Thoth je ovo sve rekao osobno diljem planete putem svojih kanala, ali je također sve zapisao u Smaragdnim pločama. Napravljene su od materijala koji ne podliježe ionizaciji i potpuno je neuništiv. Napravljen je alkemijom i atomskom transmutacijom te je dokaz Thothovog božanskog porijekla. Smaragdne ploče se čitaju na način da one prenose ezoterično znanje u obliku božanske geometrije samo onom umu koji je energetski usklađen sa njima. Mogu se čitati na preko 100.000 razina svjesnosti i tako možemo dobijati znanje i uvide.

Sve ovo također sretno potvrđuju učitelji, healeri, ekstrasensi i vodiči diljem planete. Thoth atlantski je na taj način odigrao ulogu u spašavanju čovječanstva na nezamisliv način.

Dijelovi koji nedostaju

Zanimljivost u vezi velikih piramida Egipta je da najvećoj piramidi fali vrh. Ispod piramide se nalazi Odaja Zapisa. Taj prostor nije izgradio Thoth i daleko je stariji od Atlantide. Unutar te Odaje je vrh piramide. Visok je 14 centimetara, potpuno zlatan i predstavlja savršen holografski prikaz piramide iznutra i izvana, identičnih omjera, sa svim prostorijama.

To je sam vrh, ali još nedostaje sedam metara vrha. Prema Thothu, taj dio se nalazi još dublje ispod Odaje Zapisa, i predstavlja najstariji sintetski objekt na planeti. Oblikovan je kao disk i napravljen od materijala koji je debeo samo tri atoma, a širina mu je otprilike kao tri gradske četvrti. Pokreće ga svjesnost, misli i osjećaji i spaja se sa ljudskom živom merkabom. Na taj način postaje vaša ekstenzija i vaše vlastito energetsko  polje. Intimno je povezan sa duhom Zemlje i služi kao Njen zaštitnik. Kada se objekt postavi na vrh piramide, zajedno čine božansku geometriju čiste ljubavi. Stoga objekt mogu koristiti samo najčišće od Duša.

Kad god ljudi dosegnu razdoblje od 26.000 godina, Precesiju ekvinocija, stvari postanu kaotične, dešava se pad svjesnosti i određene oportunističke i parazitske vrste uvijek žele preuzeti Zemlju od Čovjeka. Svaki put kada nas skoro pokore, vrlo čista osoba nalazi taj objekt i snagom svoje čistoće ga podiže u zrak. Putem objekta se Zemlja i Sunce spajaju sa tom osobom i daju joj veliku moć. Što god ta osoba pomisli se desi istog trena.

Događaj preuzimanja Zemlje se skoro desio u naše vrijeme, iako je sakriven od javnosti. U razdoblju od 1980-1989 se desilo preko tisuću susreta bliske vrste sa vanzemaljcima. 1989. godine je bilo jako kritično, iako su vlade svijeta sakrivale od ljude događaje koji su se desili, a to je ista godina kada je Matrix aktiviran. To se desilo jer je čista žena iz Perua našla objekt i podigla ga svojim srcem u četvrtu dimenziju Zemlje i aktivirala. To je dimenzija gdje ta rasa djeluje. Ista vanzemaljska rasa koja nas je htjela pokoriti se tada počela razboljevati i morali su napustiti Zemlju. Ta žena je to zamislila i to se istog trena desilo.

Nakon gradnje kompleksa u Egiptu, Thoth se vratio sa ostalima na Atlantidu, znajući da će potonuti. Ali bit će spremni.

Što se zbiva danas?

Prilikom putovanja prema platou Gize na kojima će početi izgradnja sintetskog matrixa, Thoth je dao upute velikom dijelu svojih sljedbenika i učenika da nasele otoke koji se nalaze istočno od Atlantide. Prvi od naseljenih otoka je današnja Irska.

Ti učenici Thotha su na Atlantidi bili poznati pod imenom Druidi. Niti njihova povijest nije kakvom nas podučavaju.  Njihov red je bio globalan, obuhvaćao je mnoga zanimanja, ali glavni zadatak im je bio pomaganje čovječanstvu putem prenošenja spiritualnog znanja, iscjeljivanja i vodstva.

Dok im je Učitelj gradio sintetski matrix, Druidi su vodili ljude na način da su gradili centre učenja i iscjeljivanja, znajući da dolazi doba kataklizme i time globalne traume čovječanstva, kada će njihovo znanje i sposobnosti biti potrebni.

U Irskoj postoji građevina poznata kao Newgrange, gdje je stolovao Visoki kralj Irske u kasnijim erama. Ta linija kraljeva dolazi od izvorne loze Atlantide, i njihovi su se potomci raširili diljem Europe i Azije. Njihova DNA je jasnije pronađena i u egipatskim mumijama.

Druidi su se od Irske proširili i putovali diljem planete na svim kontinentima. Podučavali su tamošnje stanovništvo znanju sa Atlantide kojem ih je podučavao Thoth, posebno su ih usmjerili na umijeće iscjeljivanja i građenja struktura na sjecištima Zemljinih energija, kako bi pojačavali ili usmjeravali Njene energije kao podršku planeti i ljudima uslijed nadolazeće kataklizme. Obučavali su šamane, vračeve, i razne iscjelitelje i spiritualne vodiče raznih kultura svijeta.

70% stanovništva Zemlje danas smo potomci Atlantide i u svojoj DNA i kolektivnom sjećanju nosimo naše traume od tada i naše sukobe. Sada je na redu iscjeljivanje te globalne traume i to je razlog velikog čišćena na individualnom i kolektivom nivou.

U kasnijim stoljećima je druidski red proganjan i ubijan, i njihova su učenja namjerno sakrivana i uništavana. Sve do sada Matrix Thotha je, iako aktiviran, bio neiskorišten. Sustavno se radilo diljem planete od strane tamnog polariteta, nezrele muške energije da se građevine i strukture koje su oni gradili radi uspotavljanja i podržavanja matrixa i energije Zemlje, ruše, energetski blokiraju Tamom, ili programiraju i koriste za kontroliranje i manipuliranje ljudi. Sve u svrhu daljeg potiskivanja ženske energije i njenog oslobađanja. Jer, sa buđenjem ženske energije, ljudi bi došli u kontakt sa svojom izvornom intuicijom i Dušom, osjetili bi jedinstvo sa Kreatorom, i dobivali znanje od majke Zemlje. A takve ljude je nemoguće kontrolirati.

No duh Druida i njihovih redova i potomaka je nemoguće uništiti.

Na Zemlju dolaze i ponovo se rađaju se Duše koje imaju moćne energije s kojima se Tama na čvorištima Zemljinih energija može potpuno razgraditi i potisnuta energija Zemlje ponovo osloboditi. Takve energije se pojavljuju unatrag nekoliko godina posebno, kada je sa Zemlje skinuta “karantena” i visokim razinama svjesnosti u svemiru je dopušteno miješanje i pomoganje Zemlji putem energija iz jako visokih dimenzija. Takve pojedince se tijekom života postepeno podsjeća na njihovu misiju i znanje i sposobnosti koje imaju, i oni postaju iscjelitelji, druidi, šamani, terapeuti raznih smjerova, svjetlosni radnici…..jednim imenom Čuvari Zemlje.

Autor teksta je zahvalan i počašćen što je dobio usklađenje sa energijom smaragdnog kristala Atlantide te imao priliku obavljati takav rad u Irskoj obilaskom svetih druidskih energetskih središta; na njima su namjerno izgrađene katedrale, crkve, groblja, i slične strukture, i jake energije Tame su postavljene u davnim vremenima kako bi taj dio Thothovog matrixa ostao neiskorišten. U tome su mi pomagale moćne osobe ekstrasenzi koje su iz daljine gledale što se enegetski zbiva.

Zašto Irska? Jer je srčana čakra majke Zemlje u blizini, u Glastonburyju, Engleska, i linije Zemlje su jako zablokirane oko tog velikog centra. Čišćenje srca Zemlje od takvih energija i uspostavljanje prirodnog matrixa planete je velika privilegija, rad koji se obavlja u ekstazi i ljubavi prema svemu. Smaragdna energija koju sam dobio netom prije putovanja u Irsku  služi kao “ključ” koji aktivira neiskorištene dijelove matrixa. Također sam jako zahvalan što putem svog terapeutskog rada srećem mnoge Duše s kojima sam povezan iz vremena Atlantide, drevne Irske, Egipta ili Aleksandrije. Oni svi sada oživljavaju svoje uspavano drevno znanje i sposobnosti, rade sa energijama, kristalima, kanaliziraju spiritualno znanje, pišu knjige i pomaću ljudima….samim tim našoj majci Zemlji u oslobađanju njene iscjeljujuće ženske energije.

Na jednoj razini majka Zemlja je, radi svoje bezuvjetne ljubavi i prihvaćanja, dopustila dolazak jake i nezrele muške energije u obliku ljudi sa Marsa koji su bili u Luciferijanskom eksperimentu. Dopuštena je dominacija muške i potiskivanje ženske energije na planeti. Ostaci te energije su prisutni i danas u vladajućim strukturama vlada svijeta.

No, ženska se energija ponovo budi uslijed aktivacije Matrixa Thotha, i prirodne mreže planete. U razdoblju koje dolazi, muška će energija pod utjecajem ženske sazrijeti i zauzeti svoju prirodnu ulogu štićenja i podržavanja kreativne ženske energije.

Saša Momić
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008818061890

Preveden video s YouTubea – Tajna povijest svijeta…