Za sagledavanje trenutnog stanja dovoljno je upotrijebiti jednostavne matematičke operacije. Ali naš um je pod opsadom. U takvim uvjetima, izloženi decenijskom najezdom lažnih informacija konstruiranih za proizvodnju straha i mržnje, nismo sposobni izvršiti ni one najjednostavnije jednadžbe.

atma.hr – 52
Na blokadi uma pedantno i kontinuirano se radi, i istina koja se povremeno pojavi pred nama, za nas je samo još jedna u nizu ponuđenih teorija. Naše sposobnosti vremenom su umanjene, pamćenje nam je kao kod ribice u akvariju, tri sekunde. Čak i ako smo jučer nešto shvatili i povezali, današnje nove informacije i novi strah to odnose u zaborav. Ovo su činjenice koje svatko od nas može jednostavno provjeriti na vlastitom iskustvu, a ja ću iznijeti samo jedan primjer, primjer ratnih veterana koji su se borili od Vijetnama pa sve do Balkana. Puno njih su ogorčeni na svoj jadni status nakon završenog rata, ali većina njih bi, uz kratku dodatnu obuku, opet uzela pušku za tu istu državu.

Ako želimo izaći iz ovog začaranog kruga koji je za naš um i naše zdravlje ubitačan baš onoliko koliko nam mediji predstavljaju ubitačnost najnovijeg opasnog virusa, potrebno je da se ozbiljnije zabavimo svako svojim stanjem. Razvijena pojedinačna svijest udružena u kolektivnu, može pomjeriti planetu. Ali svijest se ne može razvijati ako je u nju posađena mržnja. Ako želiš promijeniti svoju organizaciju života, ako želiš da umjesto vladara sam upravljaš svojim životom, u tome ti neće pomoći mržnja koju mediji sipaju po glasačima, već razvoj osobne svijesti. To su možda prve u nizu mnogih promjena koje je potrebno napraviti da bi se pomaklo s ovog mjesta, stišati mržnju i razvijati svijest.

atma.hr – 52
Nakon što malo umiriš svoj um i vidiš da nema razloga za osuđivanjem dezertera koji ne želi ići na front i koji nije prihvatio obavezu da ubija, shvatiti ćeš da većina najgorih stvari kao što su ropstvo, ratovi i genocid, dolaze zbog poslušnosti, a ne neposlušnosti. Ali ako i dalje misliš da su ljudi koji odbijaju uzeti oružje oni koji ugrožavaju tebe i tvoju naciju, onda ćeš i dalje biti produžena ruka sile koja uništava čovječanstvo. Promjene koje se događaju mogu te gurnuti dublje u beznađe, ali isto tako, mogu ti pomoći da se zbližiš s idejama koje nisu ratoborne.

Peđa Vujović, https://www.pjphototherapy.com/

66 SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

B. A. Brennan: SVJETLOST JEZGRA ISCJELJENJA

svjetlost jezgra iscjeljenja

Moj iscjeliteljski put i napredni koncepti iscjeljivanja

Barbara Ann Brennan jedna je od najutjecajnijih iscjelitelja i duhovnih učitelja 21. stoljeća. Svojevremeno fizičarka u NASA-i, Barbara je stekla diplomu iz filozofije i teologije, kao i iz fizike.

U knjizi otkrijte prirodu stvaralačkog procesa u odnosu na sustav ljudske energetske svijest, na koji način sami stvaramo blokade u energetskom polju; kako izgledaju blokade i kako uzrokuju poremećaje u našem životu; proces uklanjanja blokada i oslobađanja našeg stvaralačkog potencijala, kako razviti i upotrebljavati visokoosjetilnu percepciju i njena ulogu u uklanjanju blokada u našem energetskom polju, priroda svijeta stvarnosti četvrte razine i njegova ključnu ulogu u stvaralačkom procesu, povezanost svijeta četvrte razine s iscjeljivanjem odnosa i neraskidivih veza koje su osnova tih odnosa.