Božanske čestice pronađene na duhovno pročišćenim mjestima imaju neobična kemijska svojstva, otkrilo je nedavno istraživanje koje je proveo Spiritual Science Research Foundation (SSRF).

Božanski fenomen je započeo u ožujku 2012. godine u SSRF-ovom istraživačkom centru u Goi, u Indiji. Božanske čestice zlatne boje prvi puta su se pojavile na koži Njegove Svetosti Dr. Jayant Athavale-a.

Ubrzo nakon toga, čestice raznih boja počele su se pojavljivati po cijelom istraživačkom centru, a kasnije i širom svijeta na mjestima gdje žive tragatelji za Istinom koji prakticiraju Duhovnost.

Božanske čestice pojavljivale su se na raznim stvarima kao što su posteljina, novčanice primljene kao donacija, zatim na osobnim stvarima poput  maramice, na zidovima kuća, hrani itd. Tragatelji za Istinom također su ih pronalazili i na svojoj koži, što ih je potaklo da s entuzijazmom nastave svoje duhovno putovanje.

bozanske-cestice
Božanske čestice zlatne boje koje su se pojavile na ruci Njegove Svetosti Dr. Athavalea

Božanske čestice sjaje i pojavljuju se u različitim bojama (zlatne, srebrne, zelene, plave, crvene, ljubičaste). Promjer im je u prosjeku pola milimetra, vidljive su golim okom i donose pozitivno duhovno iskustvo.

Poznati istraživački instituti i laboratoriji u Indiji su izvršili znanstveno istraživanje Božanskih čestica i otkrili njihove jedinstvene značajke i neobična kemijska svojstva.

Detaljna laboratorijska analiza otkrila je da ne sadrže niti jedan poznati metal, da imaju heksagonalni oblik ali ne i strukturu kristala te da njihova kemijska formula ne nalikuje niti jednoj drugoj poznatoj čestici.

“Analiza kemijske strukture Božanskih čestica potvrdila je vrlo neobična svojstva o kojima se malo zna u modernoj znanosti” kaže Ana Prodanović iz SSRF-a te dodaje “Vjerujemo da je to stoga što su čestice natprirodnog ili Božanskog porijekla”.

SSRF je izvršio i vlastito duhovno istraživanje kojim se objašnjava razlog njihovog pojavljivanja u ovom trenutku povijesti i njihov jedinstveni značaj za čovječanstvo.

Također, SSRF smatra da se Božanske čestice mogu pojaviti bilo gdje u svijetu gdje se duhovna praksa radi s duhovnom emocijom i stavom služenja Bogu.

Božanske čestice služe:

  • za zaštitu fizičkog tijela tragatelja za Istinom dok obavljaju misiju širenja duhovnosti na fizičkoj ravni
  • da tragateljima pruže energiju i Božanski princip u manifestiranom obliku

Trenutno živimo u vrlo značajnim vremenima kada se bitka između dobra i zla premiješta iz suptilne na fizičku ravan i njene će posljedice osjetiti svi stanovnici ove planete.

Također, ovo razdoblje je ujedno i najpogodnije za duhovni rast. Duhovna praksa u skladu sa šest osnovnih principa osigurava brz duhovni rast i veću zaštitu od Boga.

Kako bi predstavili istraživanje o Božanskim česticama, SSRF organizira web konferenciju 14. svibnja 2013. na engleskom jeziku. Detaljnije informacije mogu se naći ovdje.

 

Izvor: ssrf.org/hr; Božanske čestice

Prethodna objavaTijelo – radost ili patnja
Slijedeća objavaAlternativna strategija stvarnosti
Avatar photo
Spiritual Science Reserch Foundation (SSRF) je ​ osnovan milošću i blagoslovom Njegove Svetosti Dr. Jayant Balaji Athavalea i Njegovog Gurua Njegove Svetosti Bhaktaraja Maharaja. SSRF je neprofitna organizacija koja od 1985. godine vrši duhovna istraživanja s ciljem duhovnog napretka svakog pojedinca kao i društva u cjelini. Na ovaj način SSRF nastoji demistificirati duhovnu dimenziju i time omogućiti svakom čovjeku mogućnost prevladavanja problema u životu i duhovnog napretka. Glavni cilj ​SSRF-​a je ponuditi​ smjernice tragateljima s intenzivnom željom za Bogospoznajom i ​pružiti im ​pomoć u ostvarivanju tog cilja. ​ Opći ​ciljevi SSRF-a​ su​: * ​Pružiti ljudima saznanja​ o duhovnoj dimenziji i načinu na koji ona utječe na naš život. * ​Usmjeriti ljude ​prema​: - ​Stjecanju ​duhovnog znanj​a​ kako bi ​s​hva​tili​ duhovn​u​ dimenzij​u​. - ​Stjecanju iskustva ​duhovne dimenzije. - Rješenj​u​ problema​ čiji je uzrok duhovne prirode. - Postizanj​u​ trajne sreće.